Jump to content
GIGN Forum

Macho, Tu Esi Baigais Dirsējs.


Ziediņš
 Share

Recommended Posts

Es par tām stokmana trakajām dienām biju domājis to, ka visi bejēgā, nē, nonstopā (krutāk skan :3) lido uz toletes papīra letes/stūra pusi, lai iegādātos megalielās pakas, lai varētu kārtīgi mājās, uz ielas vai kaut kur citur, padirst līdz bezjēgai :3

IMG2302.jpg

Nu, mana kursa biedra sencim mājās viss pieliekamais aizkrauts ar tualetes papīru un cukuru... Trakās dienas, ibio rio, varēs dirst saldumsūdus visu gadu.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

edīte:

piemirsu, Diršu ciemā taču kabeļa nemaz nav. Nekas, iztiksi ar tualetes papīru un kaimiņu Duņkas foto.

ā un neaizmirsti bReeTz sev arī no vecās saškas tantes paņemt fotku, domāju ka viņas dupsis tev tiešām ies pie sirds.

ps. nēesmu tik vecmodīgs kā tu, lai izmantotu kabeli ar kuru tīrītu savus "izkārnījumus" - no viena gala iekšā un pa otru galu ārā - izmanījis nokrāsu uz retry stilu, vai drīkstu pajautāt kādas tev ir sajūtas ka caur tavu taisno zarnu braukā kabelis? :mIm:

Link to comment
Share on other sites

... JO macho tagad ir tik daudz tualetes papīra, ka viņš dirsīs uz tevis !!!

:sparta:

Tātad iemesls kāpēc bildēju, patiesībā, pat veseli divi:

Mani vienmēr fascinē kā maximā tantuki stāv pie kases ar milzīgajām sūdpapīra pakām. Tajos brīžos es nodomāju "Ak Tu vecā sieksta, Tu tak knapi dienā kaut ko ieknābā savā pensio-cāļa kuņģī, bet dirst taisies ne pa jokam ???" Bet nu laikam tas ir tikpat paradoksāli, kā spēka pieaugums pensionāram kāpjot autobusā.

Un tad vēl ir tāda lieta, ka man viena draudzene bieži vien žēlojas, ka viņas dzīvokļa biedrs (nevis džeks) nenormāli daudz dirš. Čalis caurām dienām bloķējot tualeti un patērējot vismaz vienu macho megapaku nedēļā.

Nu vot un šitā visa sūda iespaidā, paejot garām macho, kurš cītīgi stibīja 2 megapakas, es vienkārši LOL'd no redzētā, un savajadzējās nobildēt, lai būtu pierādijumi.

Kāda tam visam ir savstarpējā sakarība - da hujviņzin. Elementārākais skaidrojums - sūdi un viss kas ar to saistīts ir smieklīgi.

Link to comment
Share on other sites

nu un ka nes toletes papīru rokā? visi mēs diršam un izmantojam izdevību nopirkt lētāk or smth, nezinu, varbūt kādam ir toletes papīru fetišs, bet cilvēki dirš, kas viņi ar roku dirsu slaucīs vai? neredzu jēgu topikam.

Link to comment
Share on other sites

Tad jau labāk, ar līdz ceļiem novilktām biksēm un vakardienas avīzes izplēsumu pie dibena rievas pielipušu, skriet uz tuvāko veikalu, atskāršot to, ka tualetes papīrs jau pa dienu ir beidzies.

Dies' pasarg, lai man tik tā negadās :unsure:

Link to comment
Share on other sites

:whistling: Ne jau katru dienu viņš iet pirkt toletes papīru, or is he?

Jaa, shis topiks buutu daudz jautraaks, ja buutu nofotograafeetas vismaz 12 bildes, kur macho katru dienu nes maajaas 2 shitaadas pakas. Tad vareetu spekuleet arii ar jokiem - citaam chiksaam maajaas dzheki nes "mamutu", a macho WC papiiru :/

Link to comment
Share on other sites

neprovē, tas nav nekāds speciāli izmeklētais, tajā mazajā veicī nebija liela izvēle - parasti es rimčikā ņemu kaut kādu mega iepakojumu, kur laikam ir 16 ruļļi un tas maksā kaut kādus 2 ar kapeikām (iespējams kļūdos), šito paņēmu jo negribējās iet līdz rimčikam.

Link to comment
Share on other sites

Sharigan, omes rзнina uz priekрdienвm tвpat, kв viтas rзнinвja paliekot пoti vecas. Omes parasti pзrk nвkoрo macho paku jau tad, kad mвjвs esoрajai macho pakai ir pusз iztоts pirmais rullis + фmзm tak ir arо urоnizvadkanвls, kurр no pensio-юырanas procesa laikв, varen вtri piepildвs, lоdz ar to jвslaukвs ne pa jokam. Un omes rija arо visвdas vafeles, no kurвm fekвlijas kпыst ноmiski lipоgas un ir aizraujoрi grыti, kвrtоgi atslaucоties ar vienu papоra gabalu, nвkas plыkt vзl un vзl.

Solis uz priekрu.

Edit for AmE: Es pazоstu daudz omes- y0^

P.s. Eu, kur palicis:

y0^, es C-WALKERS, kas tu?

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Omēm ar to staigāšanu ir tā, kā ir... Labāk nopirkt vairāk, ja nu kājas atsaka un vairs pēc diršampapīra nevar aizčāpot. Var arī kaimiņus pacienāt, ja nu ir vajadzība.

Murg- tas bija diezgan pretīgi.

Link to comment
Share on other sites

Es par to nedomāju, bet liela daļa no man zināmajām sažuvušajām maikstēm domā arī to, ko ēdīs nākošās nedēļas svētdienā un ko lai nopērk māsai dzimumdienā, kas būs pēc 4arpus mēnešiem. VIŅAS IR TRAKAS!!!

Veci cilvēki ar laiku sāk daudz ko aizmirst, jo viņi domā pārāk tālu uz priekšu, aizmirsdami to, ko viņi bija plānojuši rīt. Skarbi, bet patiesība.

Ā, un tu bieži domā par to, ka rīt varētu nomest pedāļus? ^_^ It īpaši, ja tas tiešām varētu notikt? Diez ko patīkami nebūtu dzīvot un baudīt katru dienu ar tādu apziņu ^_^

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Morāle: Neturi sevī! Padirs jau šodien, jo rīt var nesanākt?

Tak omes ne tikai pašas sapērk, bet viņām arī radinieki sapērk tonnas ar lietām, kuras var lietot mēnešiem ilgi :)

Btw - dirst stāvus ir kruti! :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...