bReeTz Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Es par tām stokmana trakajām dienām biju domājis to, ka visi bejēgā, nē, nonstopā (krutāk skan :3) lido uz toletes papīra letes/stūra pusi, lai iegādātos megalielās pakas, lai varētu kārtīgi mājās, uz ielas vai kaut kur citur, padirst līdz bezjēgai :3 Nu, mana kursa biedra sencim mājās viss pieliekamais aizkrauts ar tualetes papīru un cukuru... Trakās dienas, ibio rio, varēs dirst saldumsūdus visu gadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 edīte: piemirsu, Diršu ciemā taču kabeļa nemaz nav. Nekas, iztiksi ar tualetes papīru un kaimiņu Duņkas foto. ā un neaizmirsti bReeTz sev arī no vecās saškas tantes paņemt fotku, domāju ka viņas dupsis tev tiešām ies pie sirds. ps. nēesmu tik vecmodīgs kā tu, lai izmantotu kabeli ar kuru tīrītu savus "izkārnījumus" - no viena gala iekšā un pa otru galu ārā - izmanījis nokrāsu uz retry stilu, vai drīkstu pajautāt kādas tev ir sajūtas ka caur tavu taisno zarnu braukā kabelis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 19, 2010 Author Report Share Posted May 19, 2010 ... JO macho tagad ir tik daudz tualetes papīra, ka viņš dirsīs uz tevis !!! Tātad iemesls kāpēc bildēju, patiesībā, pat veseli divi: Mani vienmēr fascinē kā maximā tantuki stāv pie kases ar milzīgajām sūdpapīra pakām. Tajos brīžos es nodomāju "Ak Tu vecā sieksta, Tu tak knapi dienā kaut ko ieknābā savā pensio-cāļa kuņģī, bet dirst taisies ne pa jokam ???" Bet nu laikam tas ir tikpat paradoksāli, kā spēka pieaugums pensionāram kāpjot autobusā. Un tad vēl ir tāda lieta, ka man viena draudzene bieži vien žēlojas, ka viņas dzīvokļa biedrs (nevis džeks) nenormāli daudz dirš. Čalis caurām dienām bloķējot tualeti un patērējot vismaz vienu macho megapaku nedēļā. Nu vot un šitā visa sūda iespaidā, paejot garām macho, kurš cītīgi stibīja 2 megapakas, es vienkārši LOL'd no redzētā, un savajadzējās nobildēt, lai būtu pierādijumi. Kāda tam visam ir savstarpējā sakarība - da hujviņzin. Elementārākais skaidrojums - sūdi un viss kas ar to saistīts ir smieklīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 nu un ka nes toletes papīru rokā? visi mēs diršam un izmantojam izdevību nopirkt lētāk or smth, nezinu, varbūt kādam ir toletes papīru fetišs, bet cilvēki dirš, kas viņi ar roku dirsu slaucīs vai? neredzu jēgu topikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 19, 2010 Author Report Share Posted May 19, 2010 Es neredzu jēgu kāpēc tu, gailēn, muti atpleti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Varbūt tas ir ilgam laika posmam? Ne jau katru dienu viņš iet pirkt toletes papīru, or is he? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Tad jau labāk, ar līdz ceļiem novilktām biksēm un vakardienas avīzes izplēsumu pie dibena rievas pielipušu, skriet uz tuvāko veikalu, atskāršot to, ka tualetes papīrs jau pa dienu ir beidzies. Dies' pasarg, lai man tik tā negadās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Ne jau katru dienu viņš iet pirkt toletes papīru, or is he? Jaa, shis topiks buutu daudz jautraaks, ja buutu nofotograafeetas vismaz 12 bildes, kur macho katru dienu nes maajaas 2 shitaadas pakas. Tad vareetu spekuleet arii ar jokiem - citaam chiksaam maajaas dzheki nes "mamutu", a macho WC papiiru :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Kādu tueletes papīru viņš tur nes? Varētu ieprovēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 neprovē, tas nav nekāds speciāli izmeklētais, tajā mazajā veicī nebija liela izvēle - parasti es rimčikā ņemu kaut kādu mega iepakojumu, kur laikam ir 16 ruļļi un tas maksā kaut kādus 2 ar kapeikām (iespējams kļūdos), šito paņēmu jo negribējās iet līdz rimčikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 (edited) Sharigan, omes rзнina uz priekрdienвm tвpat, kв viтas rзнinвja paliekot пoti vecas. Omes parasti pзrk nвkoрo macho paku jau tad, kad mвjвs esoрajai macho pakai ir pusз iztоts pirmais rullis + фmзm tak ir arо urоnizvadkanвls, kurр no pensio-юырanas procesa laikв, varen вtri piepildвs, lоdz ar to jвslaukвs ne pa jokam. Un omes rija arо visвdas vafeles, no kurвm fekвlijas kпыst ноmiski lipоgas un ir aizraujoрi grыti, kвrtоgi atslaucоties ar vienu papоra gabalu, nвkas plыkt vзl un vзl. Solis uz priekрu. Edit for AmE: Es pazоstu daudz omes- y0^ P.s. Eu, kur palicis: y0^, es C-WALKERS, kas tu? Edited May 19, 2010 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Nightmares^^, negribu zināt kā tu to zini, vai kā līdz tam aizdomājies Diezgan pretīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 19, 2010 Author Report Share Posted May 19, 2010 Ok. Tev tur ir savs funktieris. Kāda jēga domāt par to, kā tu aizparīt slaucīsi dirsu, ja, iespējams, rīt jau būsi beigts ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Omēm ar to staigāšanu ir tā, kā ir... Labāk nopirkt vairāk, ja nu kājas atsaka un vairs pēc diršampapīra nevar aizčāpot. Var arī kaimiņus pacienāt, ja nu ir vajadzība. Murg- tas bija diezgan pretīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 19, 2010 Author Report Share Posted May 19, 2010 A tu domā, ka omei nest viņas auguma paku ir ahujenna parocīgi ? Uzpūtīs tāds stiprāks vējelis un roku nahuj no eņģēm iznesīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 (edited) Es par to nedomāju, bet liela daļa no man zināmajām sažuvušajām maikstēm domā arī to, ko ēdīs nākošās nedēļas svētdienā un ko lai nopērk māsai dzimumdienā, kas būs pēc 4arpus mēnešiem. VIŅAS IR TRAKAS!!! Veci cilvēki ar laiku sāk daudz ko aizmirst, jo viņi domā pārāk tālu uz priekšu, aizmirsdami to, ko viņi bija plānojuši rīt. Skarbi, bet patiesība. Ā, un tu bieži domā par to, ka rīt varētu nomest pedāļus? It īpaši, ja tas tiešām varētu notikt? Diez ko patīkami nebūtu dzīvot un baudīt katru dienu ar tādu apziņu Edited May 19, 2010 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Morāle: Neturi sevī! Padirs jau šodien, jo rīt var nesanākt? Tak omes ne tikai pašas sapērk, bet viņām arī radinieki sapērk tonnas ar lietām, kuras var lietot mēnešiem ilgi Btw - dirst stāvus ir kruti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Eu, topiks par omēm smird! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 (edited) EDIT: Nu sit mani nost, bet googlē nekur neatrodas kāda no macho diršampapīra megapakām Edited May 20, 2010 by Palaidnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 megapakām Es teiktu "ģimenes pakām". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 http://www.manpacks.com/packages Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Izlasiju visu topiku no A - Z, bet tā arī skaidru atbildi nepamaniju par to kapēc tik daudz ir jādirš Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 same here Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Somā varētu būt vēl pāris iztīti/sapakoti diršampapīri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 http://www.manpacks.com/packages Machopack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now