Jump to content
GIGN Forum

Izlaiduma Koncis.


entw
 Share

Recommended Posts

varat lūdzu ieteikt kaut kādas sakarīgas dziesmas, ko varētu nospēlēt izlaidumā uz 2 ģitārām (elektriskā, akustiskā) + bungas. Kopā esam 3 cilvēki, meklējam kaut kādu lēnu, mierīgi, iejūtīgu dziesmu. Apstājamies pie Nothing else matters, bet mūsu skolā tik daudz izlaudumos ir spēlēts, ka nodrāzts visiem jau, vajag kaut ko citu. Gribētos kaut ko no metāla, tikai lēnu un mierīgu veida dziesmu. :)

Ak jā, aizmirsu piemirst, lai vokāls nebūtu sarežģīts, jo piedziedās dažas meitenes, no kora, tādēļ vajag tādu "unisex" dziesmu, kuru var dziedāt gan meičas, gan veči. yoo.

Trāpiju spama sadaļā, nais.

Link to comment
Share on other sites

yooo, Čiepiņ. nē, nē, nē. Lv dziesmas būs klases daļās, tur prāta vētra, astronout, utt..zem tās tipja klases veidos priekšnesumus, bet mēs "bariņš skarbo metālistu", gribas uzbliezt kaut ko skarbu, bet tanī brīdī, lai ir ok priekš izlaiduma, un učenes apraudātos, awwwwwwwwww.

Link to comment
Share on other sites

lonely day?

Tu izdomā vispirms, ko tu gribi. Kaut ko lēnu, mierīgu, iejūtīgu, kas iederas vai metālu. Lai nu kas, bet iejūtīgs tas čista nebūs, vismaz tas, ko jūs klausaties. Esmu par to diezgan drošs. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...