Jump to content
GIGN Forum

.... žēl Sunīša :(


wOOzzY :P
 Share

Recommended Posts

Beefs, vot tevi arī vajadzētu nahrenizēt no dzīves iespraužot tavā netīrajā spalvainā kušķa dirsā lāpstu un uzlikt tavas kājas uz dzelzceļa sliedēm, un pēctam izravēt ar kapli tavas pietūkušās/piestrutotās smadzenes un pārējos tavus nekam nederīgos mēslus

un tā ar visiem taviem ģimenes locekļiem. :thumbsup:

Tas tā, manas domas. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tak Turismo ne pirmo reizi izceļas :D

Kas attiecas uz vardarbību pret dzīvniekiem, esmu galīgi pret to. Tiesa ir dzīvnieki kuriem uz sāpēm ir pajāt kā manam vilku sunim, viņš uzravē mauriņu(hvz, kaut kādi melnie laikam :D ) seņči ārdās, uzšauj viņam, bet nekas nemainās :D

Link to comment
Share on other sites

tas ka tas tiek darīts cilvēku prieka pēc. cūkas kauj, lai ēstu viņu gaļu, ēšana cilvēkam ir ļoti svarīga fīča, suņus ēd tikai japāņi (nu moš vēl kāds) un es šaubos ka viņi viņus nogalina metot no tilta.

drīzāk jautājums ir kāpēc tev tas šķiet normāli, ka suni nosvieda no tilta? jo manuprāt jebkuram +- normālam cilvēkam tā nešķistu.

Link to comment
Share on other sites

O! Parunāsim par dzīvām būtnēm, kuram sāp! Ļoti labi! Parunāsim par tiem "teroristiem" kurus ASV valdība nemīzot spīdzina. Tas ir tikai tāds UBER spilgts piemērs! Tik pat labi tas varētu būt piedzēries urla, kuru spārda kontrolieri, vai.... nu - te tiešām ir ko saukt!

Atšķirība - ai - kaķītis taču ir tik mīļš un nevar sev palīdzē! - jeah fine, bet - davai šito izslēdzam vispār kā argumentu.

Kakova huja pēc tu gribi izslēgt kaķa argumentu? tāpēc ka tad tu nevaretu ne ar ko izcelties?

ibio, mūsu dzīvnieki ir tikpat augstu vērtējami kā mēs. Varbūt bīfs domā ka ir baigais spicuks jo spēj rakst''it netā šitu, bet suns tai laikā kad tu domā ka guļ varbūt pārbauda Einšteina teoriju. nekur NAV konkrēti pateikts ka tas tā nav! tātad - ir!

Es uzskatu ka bīfs tik tiešām ir garīgi slims. Nē nopietni.

bīf iedomājies ka tavu meitu kāds tā nomet. Kāds , kuram tu esi suņa vērtībā ( protams tavā vērtību skalā)

Link to comment
Share on other sites

Zini - es justos daudz sūdīgāk, kā tad, ja kāds nomestu manu suni vai tevi. Infact - suņa man nemaz nebūtu, bet par to, ka tevi nomet no tilta, man būtu pohuj!

Zini - es pat iztēlojos, kā tu krīti ar diversanta plato smaidu lejā no tilta, jo esi pārliecināts, ka patiesi līderi no zemes atlec, kā kaučuka bumbiņas!

Protams - viss izvēršas pavisam savādak - tev, saskaroties ar zemi, rodas triecienvilnis, kas mērķtiecīgi pārvietojas no tavām kājām augšup tavu ļumīgo ausu virzienā.

Ņemot vērā tavu svaru, rodas arī pretējas fāzes vilnis zemes garozā ar stiprumu 5 balles pēc rihtera skalas, kurš 3 reizes apceļo zemeslodi.

Loģiski - tu neatlec no zemes... :(

Beefs

Link to comment
Share on other sites

"Topika nosaukums" btw

man patīk beefa domāšāna, kā viņš defektu pārvērš efektā un vēl pietam parādā visu to no rēalā viedokļa

+10 cm par "ka patiesi līderi no zemes atlec" :DD nu par to līderi es sasmējos

Link to comment
Share on other sites

heh, par maneim 84kg tu jau varetu nerunat.. cik atceros tad tu noteikti es smagaks :) ta ka kritiens tev butu iespaidigaks enivei, bet ne par to ir stasts.. tu kautka megjini uzrakstit sūdu par kuru labākajā gadījumā varēsi pasmieties pats. bet tu reāli izvairies no konkrētām atbildēm. pirmā lūzera pazīme. tev ar steigu vajag sākt sūkāt man kāju nagus, lai tevi pamācu!

Link to comment
Share on other sites

Žēl, ka neviens nelasa to, ko es rakstu.

Bīfam piemīt nereāla spēja sagrozīt realitāti, tikai vienā postā ir redzams, ka aptrūkās domas. Bet redzi, beef, ja katru faktu nedaudz sagroza tad no patiesības ir ļoti tālu. Tas ir kā veidot 100 paralēles, bet katru ar centimetra novirzi, pēdējā no pirmās normāli atšķirsies.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...