Jump to content
GIGN Forum

.... žēl Sunīša :(


wOOzzY :P
 Share

Recommended Posts

Sāk pietrūkt idejas? Veselīgi ir izlaist dusmas, bet mūsu brīvība iet tikai tik tālu līdz aizskar kādu citu. Ja ir dusmas ej un izlaid tās uz boksa maisa, vai dīvānu sliktākajā gadījumā. Pietam, pārlasi editu.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tas ir tavs viedoklis un tavi uzskati par to, kas ir veselīgi, labi, pareizi. Piedevām - uzsvaru liekot uz pareizi.

Mani uzskati - kā jau redzi - krasi atšķiras no tavējajiem. Ņemot vērā to, ka tavējies vairāk vai mazāk, bet sakrīt ar "sabiedrības" uzskatiem, tad jau laikam jāsak, ka es kļudos un man nav taisnība.

Un mēs pat neesam sākuši runāt par to, cik labs katrs no mums ir kā sabiedrības loceklis- zini, galā var izrādities, ka viss ir pavisam savādāk.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

To, kas tu esi veido sabiedrība. Tu esi traks, ja to saka sabiedrība, tu esi gudrs, ja to saka sabiedrība. Tāpēc viss ir tik relatīvi.

Es zinu, ka sapist prātu sagrozot faktus un apmainot vārdus ar vietām tu māki, lūdzu nevajag.

Link to comment
Share on other sites

To es lēnām apgūstu, bet šis arguments no tevis nav pieņemts!

Tomēr - drīzāk svešam cilvēkam uz ielas palīdzešu es, nevis tu. Un kaut gan tu sevi uzskati par vairāk atbilstošu sabiedrībai, tomēr "sabiedrība" augstāk vērtēs mani. Tad kā sanāk? No vienas puses- sabiedrība pieprasa, lai visi ievēroto "sabiedrības" likumus, bet no otras puses - sabiedrība pati sevi nicina?

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Tavā tekstā nav loģikas no vietas, kur tu palīdzi kādam uz ielas.

Zaķis lasa grāmatu, pienāk vilks un prasa : Ko lasi?

Zaķis:Loģikas grāmatu.

Vilks:Kas ir loģika?

Zaķis:Skaties. Tev ir sērkociņi?

Vilks:Jā.

Zaķis:Tātad tu pīpē?

Vilks:Jā.

Zaķis. Tātad, ja pīpē tad dzer, ja dzer ir nauda, ja ir nauda tad ir vecenes, ja ir vecenes tad neesi gejs.

Vilks: Tev taisnība. Sapratu.

Vilks pieiet pie lāča un saka : Tev sērkoki ir?

Lācis:Nē.

Vilks:Značit tu esi gejs.

Beef, tu esi zaķis.

Link to comment
Share on other sites

Es esmu piedzēries.. :)

Bet tas, ko es rakstu, ir diskusiju raisošs. Kāpēc nav 2vu bēefu forumā?? :( būtu ar ko parunāties..

Un btw - es neesmu "old fart" un māku arī pieņemt jaunas idejas, kas var būt absolūtā pretrunā ar manējajām. ;)

Galu galā - topiks sākās ar to gadu veco video un - suņa man ir žēl minimāli. rīcība- normāla. filmēt - muļķigi. likt intrenetā video - nosodāmi. Principā - par to video būtu jākaunas.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Man kaa personai, kas glaabj kakjus un kas ir redzeejusi kaa izskataas kakjis, kam kaads daunis ir paarlauzis mugurkaulu un atstaaajis mociities, truukst vaardu par to, ko uzrakstiija beefs. Fui, Tu man vairs nepatiic.

Link to comment
Share on other sites

es gan beefam nepiekrītu. Man gan nav izkristalizējusies doma par to kāpēc teiksim suņa nosišana vai spīdzināšana ir vērtējama citādāk par cilvēka sišanu un spīdzināšanu, būtībā tās abas ir dzīvas būtnes ar nervu sistēmu un abām sāp. Tikai viena nevar izplūst garos, paplašinātos teikumos par to.

video neskatījos un arī negribu. beefam šoreiz neatradu kur piekrist. un dzīvniekiem pāri darošie cilvēki, ja tie nav kaut kādi stulbi sīkie, kas neko nesaprot, ir krimināli sodāmi. Cik daudz, vēl neesmu izdomājis, jo kā jau teicu - doma nav izkristalizējusies.

Link to comment
Share on other sites

O! Parunāsim par dzīvām būtnēm, kuram sāp! Ļoti labi! Parunāsim par tiem "teroristiem" kurus ASV valdība nemīzot spīdzina. Tas ir tikai tāds UBER spilgts piemērs! Tik pat labi tas varētu būt piedzēries urla, kuru spārda kontrolieri, vai.... nu - te tiešām ir ko saukt!

Atšķirība - ai - kaķītis taču ir tik mīļš un nevar sev palīdzē! - jeah fine, bet - davai šito izslēdzam vispār kā argumentu.

Patiesībā - ļoti daudz ko vajadzētu izslēgt. Vajadzētu nevis domāt par cilvēka ciešanām vai kaķa, kuru moca- NĒ! Patiesībā - ja mēs domājam par to, tad mēs redzam sāpes, bet neredzam rīcību, rīcības motīvu. Bet tieši paša rīcība ir tas sliktais šinī situācijā!

Un te nu atkal jautājums - kura tad ir tā sliktā rīcība? Redz - pēc pašas Cerezas teiktā esmu sapratis- nogalināt kaķus/sterilizēt - tas ir OK! Tas nav slikti! Mēs tak esam maigi! MACHO - griežam pimpi nost! AAA -paga - vispirms iešpricēsim, lai tas viss būtu ok!

O~~~!!! (oneoneoen) - mēs pat varam vilkt tālāk - gaļas ražošana - cūku nogalināšana.. Tātad - nogalināt dzīvnieku NAV slikti!

Un tad nu ir jautājums - kas ir slikti tajā, ka suni nomet no tilta? Tas, ka suns nenomirst? Vai tas, ka čaļi smejas?

Un beigās jau tāds čiks vien sanāk no tās lielās apsūdzības..

Beefs

Link to comment
Share on other sites

vismaz var neaiziet gulēt :D

jā.. un par to manu piekrišanu es gribēju teikt, ka pierkītu lietai, ka ir daudz visāda huiņa, par ko neviens neuzzin, tomēr ja huiņu nofilmē un palaiž internetā, tad loģiski, ka ir jābūt sankcijām, citādi tas liecinātu par to, ka sodu sistēma un likumdošana ir kaķim zem astes...

p.s.

jagermeisters rulz :)

p.p.s.

spite šodien nopirka mašīnu :D

Link to comment
Share on other sites

Pamats ir nepareizā darbība. Sliktais ir nemācīšanās no paviektā. Ar tādu intelekta līmeni mēs vēl tagad nezinātu, kas ir ritenis. Beef, tu taču pats atbildēji uz sevis teikto, uztver to kā otro beefu.

Es beidzu drukāt, zūd jēga.

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

Biif, kakji tiek kastreeti un sterilizeeti tikai taa iemesla deelj, lai nebuutu vesels kalns ar slimiem kakjeeniem pa pagrabiem un beigtiem pa miskasteem. Pavisam vienkaarshi. Un jaa, dazhus viirieshus arii dereetu "kastreet" tieshi sho pashu iemeslu deelj.

Spiidzinaatiem cilveekiem ASV es paliidzeet nevaru, kakjiem, kam salauzh mugurkaulu tepat Riigaa - varu. Taada man ir taa atshkjriiba, jo es nedalu - kakjis/cilveeks/suns. Visi vienaadi - dziivi, ar saapeem un savu staastu. Un skumaajaksi tajaa ir tas, ka jaaglaabj nav ielas kakji, kas tur piedzimushi un izaugushi, bet kakji, kas cilveekiem apnikushi un kas izmesti celjmalaas, jo vairs nav vajadziigi - nodoti, apjukushi un nepieradushi pie dziives aaraa. Iedomaajies sevi vinju vietaa - Tu visu muuzhu dziivo vienaas telpas, Tevi miil un aiztiek vieni un tie pashi cilveeki, bet tad Tu pieriebies, Tevi izmet aaraa, Tu esi pieradis pie cilveekiem, seko katram, kas uz Tevi paskataas un tad viens no daunjiem salauzh tev mugurkaulu un tu nekad vairs nepakustini savas pakaljkaajas. Cilveekam, ja taa notiktu buutu neiedomaajami shausmiigi, vai ne? Kakjis vai suns tik ljoti neatshkjiras. Arii tas ir shausmiigi. Bet nu, es negribu par to diskuteet, ir daudz cilveeku, kas uzskata kaa tu, fair enough, vairs jau tu kakjiem paari nedari. Man nav iemesla ar Tevi kauties un diskuteet :) Pietiek ar to, ka man saap un ruup par dziivniekiem, tas mani nepadara par personu, kam ir jaacenshas visus padariit par kakju glaabeejiem.

Link to comment
Share on other sites

atšķirībā no lielākās daļas, bīfijs ir anormāli atklāts un brīvs čalis, neviens nevar kaut mazliet nepiekrist viņam. mans kādreizējais socioloģijas pasniedzējs teiktu, ka bīfijs ir atbrīvojies no daļas sociālo tīklu.

cilvēku rīcība iekš video liekas nepārdomāta un es nevaru izteikt nekādu spriedumu, jo es nezinu visu stāstu. iespējams tas suns kādreiz ir sakodis 20 bērnus, bet neviens nekad nav bijis liecinieks.

Link to comment
Share on other sites

Cilvēks un suns nav salīdzināmi.

Mēs sevi varam aizstāvēt, pasargāt no briesmām, bet suņi? Tie dzīvo kopā ar mums, mēs par tiem rūpējamies kā par maziem bērniem. Tie nevar aizstāvēt sevi (Ok, ir suņi kuri var, bet, par piemēru, šajā gadījumā tā nav) no cilvēkiem. Bet viņiem arī ir tiesības?

Tas ir pilnīgākais idiotisms šādi izrīkoties ar dzīvu radību, iedomājies sevi, tevi nomet no tilta un tu nespēj nekādīgi pretoties, vien ar čepām spārdīties, kas neko nelīdz - tevi nomet no tilta, to turpini elpot, bet, diemžēl, nespēj savas kājas pakustināt, trieciena rezultātā tās ir pilnīgi nejūtīgas, un tu sāc saprast, ka šīs ir beigas.

EDIT: Kāmi, bet vai kāds ir pelnijis tādu brutālu nāvi?

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Mēs sevi varam aizstāvēt, pasargāt no briesmām, bet suņi?

Tu sevi varētu aizstāvēt, ja Tev uzbruktu normāla izmēra suns?

Tu sevi varētu aizstāvēt, ja Tev uzbruktu 3 urlas? Tevi pamatīgi piesistu un būtu slimnīcā, vai tas tiktu tik ļoti pārspriests kā šis gadījums?

Varbūt tam sunim bija tāds liktenis lemts?

Link to comment
Share on other sites

Es vienkārši nesaprotu kur šitādi sūda topiki ar aizvēsturiskām tēmām izaug uz 4 lapām.

Beef tu nebeidz pārsteigt - nevar saprast vai tu esi prātā sapisies vai tevis teiktajā kaut kas ir...

Link to comment
Share on other sites

Kā pāris topikus zemāk tika noskaidrots - suņiem nav likteņa, jo viņiem nav dvēseles! :)

Varbūt tiem čaļiem bija liktenis lēmis nomest suni no tilta? ;)

Gan jau sunim tik ļoti nemaz nesāpēja. Iestājās šoks. BTW - dzīvniekiem arī patīk citus dzīvniekus puspiebeigt un pamocīt. Piemēram - kaķa rotaļa ar noķertu peli.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...