Jump to content
GIGN Forum

Jautajums Par Autoskola


nak
 Share

Recommended Posts

Lieta tada , ka autoskola esmu nobraucis minimalo nodarbibu skaitu. Bet instruktors nav vel parakstijis brauksanas kartinu , tatad es vel nevaru iet kartot eksamenu (CSDD). Bet es domaju ka esmu gatavs , esmu izbraucis bez kludam paris reizes, bet instruktors tikunta neko nesaka. Vai vispar man ir jabrauc vairak par to minimalo skaitu , ja es to nevelos ?

Edited by nak
Link to comment
Share on other sites

Bļed, jebkurā gadījumā ir jārunā ar instruktoru! Iespējams, ka tev vēl nav bijusi kāda nodarbība no tā saraksta, teiksim, nodarbība par motora uzbūvi, visām tām šķidrumu lietām, riepām. Ja tiešām visas nodarbības tev jau ir bijušas, tad vienkārši nākamreiz skaidri un gaiši pasaki, ka jūties gatavs doties uz eksāmenu un lai viņš tev paraksta to sūda kartīti. Mācies komunicēt ar cilvēkiem.

Link to comment
Share on other sites

Tu esi galigs daunis , vai tikai izliecies par tadu? Es prasu vai man ir jabrauc obligati vairak par tam 14 nodarbibam , ja es to nevelos, varbut kads zin. Nezini pa ko iet runa nedzen hujnu , taka ieprieksejais jefins. Nakoso reizi izlasi kartigi pirms kaut ko atbildi.

teiksim, nodarbība par motora uzbūvi, visām tām šķidrumu lietām, riepām

Kadam ble nodarbibam par motora uzbuvi , tu esi debils ? Ta ir autoskola , nevis auto uzbuve ... Un instruktors brauksanas tikai maca braukt, un noteikumus , ka, kas un kur ir jabrauc.

Pisaties uz citurieni savus jebanos postus krat .

Edited by nak
Link to comment
Share on other sites

Ja kādam instruktoram noteikts procentuāls skaits audzēkņu izkrīt, tad viņam atņem licenzi. Tāpēc instruktori ir ieinteresēti, lai visi kārtīgi apgūtu braukšanu.

Tevi laidīs pie eksāmena tikai tad, kad instruktors būs pārliecināts par tavām prasmēm. Un tāpēc instruktors var marinēt tevi braukšanas apmācībā.

Gan jau, ka ir kāda iespēja sūdzēties par negodīgu attieksmi. Pieņemu, ka csdd mājaslapā var atrast kā tas pareizi jādara. Un pats ar instruktoru esi runājis?

Link to comment
Share on other sites

Jābrauc ir, bet ja instruktors ir gatavs laist, tad tev pateiktu un laistu, ja nē - tad nav drošs.

Iesaku parunāt ar instruktoru, vai nevar sākt iet uz īsto parbaudi un ja nē, tad kādas kļudas ir iespējamas vai arī ir redzamas.

Edit: Hyperboy pasteidzās, bet piekrītu viņam.

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

Čali, tu savos 17-18 gados kā izlutināta tīne uzvedies. Viens ir skaidrs, CSDD tevi pasūtīs trīs mājas tālāk bez parakstītas kartītes, un parakstu var dabūt TIKAI RUNĀJOT AR INSTRUKTORU! Starp citu, normālās autoskolās pēdējā nodarbība ir tieši par motora uzbūvi, un tad tu tiec sūtīts likt eksāmenu.

Es instruktora vietā šitādu kadru arī pie eksāmena nelaistu. Čalim jau nervu sabrukums tikai domājot par eksāmenu, bail iedomāties, kas notiks eksāmena laikā. Medicīnisko izziņu nopirki, ja?

Edited by cucinjshs
Link to comment
Share on other sites

Iesaku parunāt ar instruktoru, vai nevar sākt iet uz īsto parbaudi un ja nē, tad kādas kļudas ir iespējamas vai arī ir redzamas.

Edit: Hyperboy pasteidzās, bet piekrītu viņam.

da nav, oficiaali ir jaanobrauc kkaadas 14stundas,. beet ja instruktors ir parliecinats par to ka maaki braukt vinjsh tevi palaidiis aatraak uz csdd, ja buusi nokaartojis skolas teoriju.. paraxta skola tev to aplieciibu, un uz csdd

Link to comment
Share on other sites

Instruktoram skaidri un gaiši pajautāju, vai mēs ilgi vēl marinēsim, jo braukt es māku, izbraucām pusstundu pa sarežģītākajām pilsētas vietām un parakstīja kartiņu. Būtu sēdējis biksēs un gaidījis brīnumu - nobraukātu vēl tik pat...

Pēdējā braukšana noteikti varētu būt figūras un eksāmena teorētiskās daļas atkārtošana ( JĀ, braukšanas eksāmena 1. daļa ir Teorētiskais jautājums ). Tev jāzin kur un kādi lukturi ir mašīnai, šķidrumi, panelī degošās lampiņas, kā arī eksāmenā no viena jautājuma tas var izvērsties tādā paplašinātākā. Kā piemēram man no jautājuma "Kas vadītājam parāda to, ka ar bremzēm nav viss kārtībā?" aizgāja līdz "Kā var tikt pārvadāts automobīlis, kam nedarbojas darba bremzes?".

Tev iedos lapeli, bet to, kas tev nebūs skaidrs - instruktors apskaidros un parādīs ( vismaz manā gadījumā ).

Un tik tiešām jebkurš intstruktors ir ieinteresēts, lai tu eksāmenu nokārtotu ar pirmo reizi. Tās 14 obligātās ir domātas tādā ziņā, ka tās ir jāizbrauc un pirmajā reizē instruktors tev pamāca, bet otrajā reizē tu jau pats to izdarītu bez kļūdām ( braukšana diennakts tumšajā laikā, lielā satiksmē, vidējā satiksēm, braukš. uzsākšana u.t.t )

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...