Jump to content
GIGN Forum

nak

Mirstīgais
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

nak's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. nak

    Auto Sadalitajs

    Vai kads nezin ka bus pa angliski , sadalitajs ? Runa ir par aizdedzes sistemu
  2. Lieta sekojosa velos , pec macibam , piestradat un mana rajona iznesat reklamas pa paskastem. Bet es nezinu , kas piedava sadus pakalpojumus , ar ko butu jasazinas? Vai tas ir tas pats Pasts.lv kas visu sito piedava?
  3. nak

    Jurnieks

    Man ir intrese talak iet macities par jurnieku , pec viena ar puss gada, kad busu pabeidzis pasreizejo skolu ( automehanikis + vidusskolas izglitiba ). Bet intrese , kas ir nepieciesams , lai ietu studet/macities par jurnieku? Varbut kads var pastastit ko vairak?
  4. Lieta sekojosa, nepieciesams , lai kads nosuta ielugumu uz draugiem.lv , preti dosu 10,000 bonus punktus ieks filebox trakera , vai ari TL acc. Ir lietots , bet neipasi daudz. epast: [email protected] Kadel man vajag ielugumu ? Jo nepieciesams sazinaties ar vienu cilveku.
  5. Lieta tada ka ja es izeju ara no Server/cs mapes vins man momentali parvest cs.exe par kaut kadu shorcutu nevis exe file. Tadejadi palaizot serveri man nepalaiz cs.exe . Tas ir vienigais fails kur negrib palaisties. Luk pec iziesanas cs.exe izskatas sadi: Kas varetu but pa problemu ? Rekur ir links mape , var redzet ka cs.exe ir parveidots par kaut kadu shorcutu kad es uzspiezu uz vina , vins man atver Server/Cs mapi . Ta ir bijis ari ar Internet.exe ka peksi uzspiezot uz vina man atver C:/program files / IE mape ! So failu CS.EXE ja iemet pa jaunam , vins pec kadam 20 sec vinu automatiski parvers par to .ink failu !
  6. nak

    Soda Punkti

    Ok , liels paldies !
  7. nak

    Soda Punkti

    Es nejau ta to biju domajis, bet gan ta ka tos soda punktus izsniegs automasinas turetajam.
  8. nak

    Soda Punkti

    Braucu , un neparadiju pagriezienu , policija naudas sodu neuzlika , bet uzlika bridinajumu. Bet man tagad intrese vai bus kaut kadi soda punkti vai nebus? Policists teica ka neko nezin. Jaskatas ko csdd daris. Un otra lieta ir tada ka automasinas dokumentos masina ir uz cita varda. Vai vinam kaut kas atnaks uz pastu , vai ne?
  9. nak

    Topradio - Song

    Es šo topiku veidoju vienīgi tāpēč šeit , jo šinī sadaļā ir lielāka aktivitāte. + Es piedāvaju tam kurs pateiks/uzzinās dziesmas nosaukumus torrent leech acc, nelietotu. Taka nelielu atlīdzību
  10. nak

    Topradio - Song

    Lieta tada ka pa top radio skaneja tada diezgan laba krievu dziesma. Atceros vardus dazus: vernes ( <-- sitais vards domats ka "ATGRIEZIES pa krieviski" ) камне лето солнечным ветром Pa LV bus ta: Atgriezies pie manis vasara, ar saulainu veju. Kaut ka tamlidzigi. Dziesmu dzied virietis.
  11. Ir ielikta pareizi, otradi nemaz nevar ielikt (nelien)
  12. Tatad ieliku micro sd kartinu taja usb parveidotaja un iespraudu datora usb slota. Bet lieta tada ka neparadas cietais disks pie my computer. Nelasa vins vinu , ko darit ? edit: vins ir tads taka adapteris , ielik to mazo micro sd kartinu tur un var baz ieksa usb slota datora.
  13. nak

    Ka Sauc....

    Ka sauc to stuku kuru masina liek ieksa piepipetaja un , caur to skan muzika no flash kartinas . Maksa kaut kadi 5 ls , vai 10 .
  14. nak

    Kanada Vs Krievija

    Pa kuru kanalu radis speli?
  15. nak

    Jautajums Par Autoskola

    Tu esi galigs daunis , vai tikai izliecies par tadu? Es prasu vai man ir jabrauc obligati vairak par tam 14 nodarbibam , ja es to nevelos, varbut kads zin. Nezini pa ko iet runa nedzen hujnu , taka ieprieksejais jefins. Nakoso reizi izlasi kartigi pirms kaut ko atbildi. Kadam ble nodarbibam par motora uzbuvi , tu esi debils ? Ta ir autoskola , nevis auto uzbuve ... Un instruktors brauksanas tikai maca braukt, un noteikumus , ka, kas un kur ir jabrauc. Pisaties uz citurieni savus jebanos postus krat .
×
×
  • Create New...