Liztikz Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 urla- pats saproti, krievu pabira, kuri no sevis mētā baigos čaļus un atņem no cilvēkiem naudu/telefonus TIKAI baros. ganci- tjip latvieši labusi- nezinu, bet zinu ka labatij bija latvietis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Ja gribat redzeeet kaa sadzivo lv ar rus atbrauciet pie manis, musu bra ir krievi.runajam kaa sanak, vins rus,es lv, bet tas neveido nekadu nepatiku un barjeru. Un mans labakais draugs ir krievs,tapec spriest nevar globalos latvijas merogos. Problematiska ir riga un dpils. Tapec ka tur krievi ir nekaunigi. Protams - atkal ne visi.rezumee - pasakt neko nav jegas,ejot laikam, Latvija ir jasakopj,be to nevar ar agresiju,bet gan ar jau piemineto pasapzinju un lv standartiem. Piemeram- konkrets parbaudijumu kopums,apmeram ka amerika. Tadejadi lielaka dalja iemacitos lv,parejie butu spiesti to darit, a parejie - lasit kri parakstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 ui..ir arī latvieši, kas varbūt vel lielākas maitas par krieviem.. nu Unikālie Radijumi Latvijas Apkaimē mazliet kaitina...īsi, kaulaini, nopīpējušies un domā, ka tajā ko viņi dara ir "spēks"... tiem savu privāto nometni es palīdzētu uzsliet. bet ir daļa tiešām sakarīgi pacani, kas liek dažiem "latviju bāleniņiem" nobālēt kūltūras ziņā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Man besī viņi ar savu 9. maiju, bet draugos ir daudz krievi un ar tiem sadzīvoju ok. Kāds man var paskaidrot, kapēc tie patrioti savā UZVARAS dienā apkarina ZAUDĒTĀJU mašīnu ar Krievijas karogiem un tad ripina gar to kauna stabu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 (edited) nevajag ņemt to tik globāli, nezinu kā to nosaukt, ja ir apmēram šādi - LATVIEŠI un krievi, tad SC mēģina panākt, lai būtu latvieši un KRIEVI, nu kaut kā tā. kRi tas vel tā, pats labākais, ka tie patrioti braukā ar vācu markas auto ap pieminekli paši ar sevi pretrunās EDIT : ā jā, tā ir, ka kārtīgi neizlasa Edited May 11, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Epix, es jau par to arī runāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Man nekas nav pretī pret krieviem, latvijā. Man ar viņiem aizķeršanās nav bijušas, tāpēc esmu neitrāls šajā lietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 (edited) Kas kopīgs diviem cilvēkiem kas runā dažādās valodās, ilūzija ka viņi viens otru saprot! Edited May 11, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 nee, tas ka tik tiesham saprotam jo visi man apkartejie zin gan krievu valodu, gan latvieshu, un neizzjut kaunu/antipatriotismu sarunajoties krieviski Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Mani tusini ar krieviem parasti beidzas tad, kad es esmu piedzeries un sie ari un es saku dirst uz viniem ka sie nemak runat latviski! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Es vienkārši nevaru iedomāties kas notiks, kad pie varas nāks Saskaņas centrs. man savukārt uzsit smieklus tu, lolīt. Varbūt parādi man to topiku, kuram nosaukumā ir kāds vārds, kas sākas ar mazo burtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now