Snaip3Rs Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Ko jūs man labāk ieteiktu piemēram ir slegta telpa bez logiem un ko likt lai būtu laba gaisma un nevajadzētu vairākas lampas likt. Lai pietiktu ar vienu! Jo es nezinu man tik tā šķiet jo vairāk lampu jo lielāki lāgi pec tam mapei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEgo Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) Ja gribi bez lampaam, tad utziaisi Light, un uzliec pie class Falloff(ZHLT Only) uz Inverse Linear Bet tad nebuus eenu..! Edited May 8, 2010 by MrEgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted May 8, 2010 Author Report Share Posted May 8, 2010 Bet starp lāgiem jau atšķirība bus vai tur 4 lampas vai 14 lampas! Un var kaut kā no pāris lampām lielu telpu apgaismot lai nevajadzētu tur 5 lampas bet ar 2 vai 1 kaut kā apgaismot. Tikai telpā bez logiem kur saule neiespīd. Un paldies par iepriekšējām atbildēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEgo Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Hm... Pameegini tad uztaisiit 1, garu lampu... Piem iztabas garumaa, gar sienu,griestiem... takaa stuurii.. taa neder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted May 9, 2010 Author Report Share Posted May 9, 2010 Deret jau der, bet tur jaliek vairākas lampas nepietiek ar 1 jo vidu ja ielieku malas paliek tumš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEgo Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Es biju domaajis pa vidu To Linear uzliktu kaa teicu, tad 1 lampa apgaismotu visu telpu, vnk lai smuki izskataas vareetu ap griestime-griidu to lampu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Muļķības, vajag tikai taisīt tā, lai tā telpa nebūtu pārbāzta ar lampām. Gaismas avotu daudzums ir vairāk vai mazāk atkarīgs no tā, cik liela telpa. Ja tev ir kaut kāda 1024x1024x1024, tad "KAS PIE VELNA TAS TEV BŪS?!" Ja tev baigi lago, kad ieliec 3-5 "lampas" kartē, tad noteikti tev pati karte ir diezgan sarežģīti uztaisīta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Nevis sarežģīti, bet dizainiski nepareizi. Vēl jau ir default light level. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now