Jump to content
GIGN Forum

Snaip3Rs

Mirstīgais
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

About Snaip3Rs

  • Birthday 11/30/1991

Profile Information

  • Location
    Saldus
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/user/DjJanzs?feature=mhum
  • ICQ
    0

Snaip3Rs's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. bet man ar dproto tauta nenaca, bet pie si nak arī no arzemēm un nekad nav tukš!
  2. Man ir labs strādājoš swds.dll bet derētu jaunāku! Tikai nevēlos to citu programu kur nevajag swds jo tā man glukoja. Protocol: 47 Exe Build: Feb 8 2006 Citreiz rāda kad conect to steam server citreiz nevar piekonektēties nezinu kas tā par problēmu! Varbūt varat pateikt ko vajag uzlabot iekš server.cfg Paldies par atsaucību!
  3. Es pameklēju, bet nevarēju atrast risinājumu kā novērst lai piemēram man ir 5mapes un kartes beigās kad pienāk vote laisk divas mapes atkārtojās vai pat dažreiz 3. Kā varētu novērst šo problēmu! fy_ideworld aim_map fy_simpsons aim_crazyjump aim_map Bet map.ini un mapcycle nav uzlikts tā lai atkārtotos!
  4. to es saprotu un tāpēc pierakstiju klat amx_banip jo man ir amxban5.
  5. Tātad nezinu kas ir labāks hlg vai rhlg! Itkā biju uzlicis hlg un speciāli ar bhup fastawp swich parbaudiju vi bus ban, bet nebija! Kas varētu būt par vainu? Varbūt kāds var augšuplādēt savējo un iedot lai tik pie metamod ir japieraksta klāt un jādod vaļā.
  6. uzliec lhbuster un realtime serverim! Varbūt palīdzēs.
  7. Nē visu salaboju, bet iepriekš nomainiju hostam IP un ievadiju tādu pašu IP kā hostam, bet viņš saka ka atšķirās un izmet to erroru, bet pēc kāda laika izdvās nomainīt! Paldies par atsaucību.
  8. Norādītā hostneima IP adrese nesakrīt ar ievadīto IP adresi! Es hostneimam nomainu IP un vēlējos nomainīt gignā ip adresi, bet man uzmet šo erroru! Norādītā hostneima IP adrese nesakrīt ar ievadīto IP adresi! hosteju w**.lv
  9. Paldies. Cerams stradas un ja kādam vēl vajadzēs! sv_rcon_banpenalty 5 sv_rcon_maxfailures 10 sv_rcon_minfailures 5 sv_rcon_minfailuretime 30
  10. Nē, jo deļ viņa tauta nenāca un es uztaisīju ar swds pachu un tauta rodās!
  11. Varat lūdzu palīdzēt? Pamaniju ka izskatās serveri mēģina uzhakot ar hlbrute vai kaut ko citu izdarīt. Kā to var novērst?
  12. A piemēram šie plugini neko daudz nepatērē? Tikai servera CPU? Backweapon Ultimate gore Drop all weapons
  13. Kā es pie amx varu uzlikt lai pēc katrām 5 min parādās apakšējā čatā ar sarkanu krāsu teksts? Es zinu ka tur ir tikai hud un scroll bet gribētos uzzināt kā var uzlikt to parasto chat ar krāsu un laiku! Jo es arī nezinu to divaino rbg red blue green kodu!
  14. Izmeklējos visur un nekādi nevarēju uzlikt! Mēģināju visādos veidos. Man vajag tādu lietu lai šis kods rādās sarkanā krāsa nevis dzeltenā serverī! client_print( param[0] ,print_chat, "[FunPlay] Players with ping higher than %d will be kicked!", get_cvar_num( "amx_hpk_ping" ) ) Man vajag lai ši vieta būtu iekrāsota zinu ka kāds gan jau zin! [FunPlay] Players with ping higher than %d will be kicked!
  15. Par to es zinu ka skaņas vilktu un citus sud**, bet ja ieliek tur parasto pluginu drop all weapons kur nekas nav jāvelk ja tu nāc pirmo reiz, tas ēd tikai ram un procesoru vairāk un inet neaiztiek? Vai ja ir vairāk višādi sudiņi jo vairāk lago nets?
×
×
  • Create New...