Jump to content
GIGN Forum

Forest Access


Recommended Posts

Sveicinati..

Nu laikam jau pameginashu arii savu veiksmi uz acc..

Tatad Mani sauc Aivis, esmu 20 gadus vecss, paslaik macos Rigas tehniskajaa koledzaa 4 kursaa,nu jau palikushi 2 meneshi lidz skolas pabeigshanai

Sourci saku speleet nevisai sen, ieprieks maucu veco labo 1.6!! Nu jau sourcee arii esmu dabujis diezgan normalu skillu,neteiksim ka esmu baigais pro,bet spelet maku!

Tadnu kapec es velos acc, serveri parasti uzturos no ritiem, kad arii ir vismazak adminu un visvairak 4iteru, labs piemers butu shodiena kad serverii mauc cetri 4iteri ar speed, tad nu parastajam speletajam galigi nav ko tur darit. Pec savam domam 4iterus atpazistu diezgan labi, arii reporteju tos forumaa..

Nu veletos es itkaa ban tiesibas, lai pirmkart uzturetu serveri kartiba no 4iteru uzbrukumiem :Dslap/slay , lai speletaji pilditu misiju un nekempotu kadaa sturii ar c4! Varetu arii kick, ja nu atrodas ipashi apdavinati cilveki kas nespej sapratigi sarunaties, vai arii ir ilgstoshi afk..

Nu tas nu samera butu viss ko es par sevi varu pastastit. Nezinu vai kads admins tieshi mani rekomendetu, bet vismaz kadu labu vardu varbut pateiks, jo tagad serverii uzturos loti daudz, turpmakos 4 meneshus varu garanteet ari nekas nemainisies.

Nu tad pirmkart paldies ka izlasijat :D

Mani stati http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...amp;player=5353

AR cienju ForesT

Edited by ForesT
Link to comment
Share on other sites

Nu varēji jau rakstīt, ka rekomendēju... stati cienijami un ir sakarīgs - kādu laiku atpakaļ PM arī rakstija ar jautājumu vai atbalstīšu! Domāju, ka būtu lietderīgi! Un skills ar ir cienijams!

Edited by Spec_Alfa
Link to comment
Share on other sites

Šito varētu rekomendēt. Sakarīgs cilvēks, kas domā ar galvu kā arī aktīvi reportē čīterus. (cik nu tie reporti ir bijuši). Liels plus pie tā, ka ir on no rīta, tieši tad, kad serverī ir daudz čīteru. Šodien jau to pierādīja, reportējot čīterus kā arī ir redzams, ka no rīta tik tiešām ir daudz čīteru un tieši šis kandidāts būtu viens no tiem, kas no rīta varētu viņus patriekt, protams reportējot to arī var dabūt gatavu, jo tagad jau ir parādījušās daudzas jaunas funkcijas serverī. Nu, ko, lai veicas.

Link to comment
Share on other sites

jajau visi tik pozitivi noskanjoti tad lai jau tiek, shaut maceja.. sho to ir pateicis pirms pats esmu piefiksejis

Nu isteniibaa jau es neko neteicu par pozitivu tekstu, vnk lai izsaki savas domas un viss..

Edited by ForesT
Link to comment
Share on other sites

come on, source ir cik? 4 admini, no kuriem te 3 izteicās.

p.s.

mums šķiet vajag kaut kādu cilvēciņu, kas piešķir citiem iekš source tiesības.

p.p.s.

forest, tev nav nika uz kā uzlikt tiesību

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...