Jump to content
GIGN Forum

?


akec
 Share

Recommended Posts

  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lmfao

"Cilvēka vēdera dobuma temperatūra ir apmēram 39 grādi, bet sēkliniekiem, lai šis endokrīnais dziedzeris normāli darbotos,? izstrādātu vīrišķās dzimumšūnas spermatozoīdus un vīriešu hormonu testosteronu ? nepieciešams tikai 27 grādu liels siltums."

Link to comment
Share on other sites

A kad šauj tālāk, pie lielākas vai mazākas temperatūras ? Tad vēl man interesē, vai lielākā karstumā baltais dīglis saskābst? Un visbeidzot, vai saskābis dīglis ir foršs un gatavs kļūt par nākošo Hivemind`u vai wl. media, vai tomēr to vajag turēt vēsākā vietā? Es te vēl šo to tomēr gribu uzzināt. Vai dīglis, sitoties pret manu partneri, nesasitās? Tad vēl, varbūt pirmās divas reizes vajag fiksi izlaist saskābušo mantu gumijā un to svaigo, ātri saražoto, aukstā pienā mērcēto ielaist komfortablajā, dabīgajā inkubatorā? Nu tā, varbūt vēl kas neatbildēts atradīsies.

P.S. visi taču grib veselus bērnus, ne? :D

Link to comment
Share on other sites

Un tapēc es sev visu laiku uzdevu šo jautājumu,kapēc pēc karstas vannas mans metamais kljust 2reiz lielaks pārsniedzot krietni vidējo izmēra normu un kljust tik štengrs kā beizbol vāle... Vot i atbilde,jaamerceee karstaa shjidrumaa...

P.s. Un ejakulācijas process kļūšt iespaidīgāks :)

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...