ANALGINS Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 BEEF es iztikšu bez taviem viedokļiem, vari droši šeit nerakstīt. paklausi labak beefu, shad un tad vinjsh zin vairak ka citi, tikai citi doma ka vinjsh ir cirvis ... es tava vieta nechakaretos ar mopshiem bet kratu pikji, un nakamaja vasaraa aka kad tev bus tiesibas nopirktu ktm un miers.. lidz tam citigi stradajot naudu jau busi sakrajis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted April 29, 2010 Author Report Share Posted April 29, 2010 Nē shovasar vnk gribam remontu uztaisīt, tāpēc pirkšu lēto variantu, un nākošgad vecāki nosponsorēs + dz/d nauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Painteresēšos pie čuvala viena. Bet 30 ls gan vinja nemaksaas ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted April 29, 2010 Author Report Share Posted April 29, 2010 man jau itka sarunāts ir, svētdien braucu pakal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekc - Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Par 30 latiem, manuprāt tas mopēds būs tāds, ka tu ar viņu nobrauc kilometru un jau kāda detaļa jāmaina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 no savas pieredzes varu teikt, ka Rīga 21 vai 22, neatceros ciparus iet lopā, izturīga un varēja pat pa spoļiem noraut, vienīgais ko mainijus bija riepas, neko diži citu nenācās taisīt, protams tur ikdienas staffs'ieeļļot utt. offtopikam - dzīve rīdziņai beidzās tajā mirklī, kad tas tika pārveidots par ziemas triciklu, laikam 1x sanāca izbraukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Lietotu vai jaunu beigas panjemi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted April 29, 2010 Author Report Share Posted April 29, 2010 Lietotu, jaunu es tak pa 30 LS nedabūšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 es tava vieta nechakaretos ar mopshiem bet kratu pikji, un nakamaja vasaraa aka kad tev bus tiesibas nopirktu ktm un miers.. lidz tam citigi stradajot naudu jau busi sakrajis.. Jā čista, pirmkārt viņš nevis gadiņu krās bet gan vairākus + KTM ir lielas izmaksas, dārgas rezerves dalas, apkope. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 ja vecāki čalim dod 5ls pusdien naudu,tad sakrās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 tas vismaz ilgterminja atmaksasies, nevis tagad sastrebt karstu, sapirkt 123545 deltas lai saliktu vienu, labak sakrat normalam un gazet atiecigi, nevis knapinaties un beigas izgrust 75% no ktm cenas.. un logiski beigas vel panjemt normalu moci Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 HA! Būs kā man. Nopirku moci par 100Ls, iegrūdu virs 1500Ls, nomainīju kloķeni, cilindrus, virzuļus, nopirku jaunus amīšus, pārjaucu un pārliku ar jaunām detaļām karburatorus, nomainīju "reed valves" un vel 100 dažādas lietas, bet vel joprojām neiet kā vajag! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 (edited) beef uz cik tas perdaljots vispar iet? un kas ar to aizmugurejo sparnu, vins no koka? bet nu 1500ls gruust tada, tev darit nav ko? Edited April 30, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 un kas ar to aizmugurejo sparnu, vins no koka? bet nu 1500ls gruust tada, tev darit nav ko? Virs 200km būtu jāiet. Tēmēju uz 65hp, bet kaut kas neiet tā, kā vajag. Aizmugurējā daļa ir no R6. Stiklašķiedra. Tajā bildē nav nokrāsota. Un kas vainas verķim? Vienkārši jāprot nopirkt! Mocis jau nemaz nav tāda miskaste - Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 nu nez nez... vaitad tev nav A kategorijas? un ja nav, tad ta ka vajadzetu... shitas mazaas parodijas man izraisa smieklus, kad es redzu vinus uz ielaam... mocis ir tikpat plats kaa velosipeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 es par to pashu, vinji tadi mazinji pie tam biifs jau nav nekas kalsnais chalis, tur pat varetu but labs skats Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted April 30, 2010 Author Report Share Posted April 30, 2010 Ka man riebjas ka gignam ir taisniba aizbraucam paskatities, vins stastija ka ir bremzes, uguni, un viss ideals tikai mazi vizualie defekti. Aizbraucam viss ļurkājas, bremžu nav, uguņu nav Labāk pakrāšu naudu un nopirkšu ko labāku... Iesakat kautko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 aizbraucam paskatities, vins stastija ka ir bremzes, uguni, un viss ideals tikai mazi vizualie defekti. Aizbraucam viss ļurkājas, bremžu nav, uguņu nav Labāk pakrāšu naudu un nopirkšu ko labāku... Iesakat kautko Pasaki cik tu domā sakrāt un tad arī varēs kaut ko piedāvāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted April 30, 2010 Author Report Share Posted April 30, 2010 Nu es nezinu, uz kādiem 100 LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 http://www.zip.lv/show/?i=1135732 http://www.zip.lv/show/?i=1122943 http://www.ss.lv/msg/lv/transport/moto-tra...ella/ichbe.html Izskatās kā jauns Bet jeb kurā gadījumā, ir jābrauc jāskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Pensionar - 1mains ir bernu mocis - manai meitai jau par mazu buutu (vinai 5 gadi). Otrais ir kaut kads 84 gada skuteris un 3sais ir overpriced stella un es jau sakuma rakstiju, ka savulaik lidzigu stellu nemu par 30Ls. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Piemetinasu, ka stellai ir "elektroniska" aizdedze. Tas ir par kartu krutak! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted April 30, 2010 Author Report Share Posted April 30, 2010 BEEF kur pie velna pa 30 LS var dabut tik krutu stellu? Uzreiz tādu paņemtu. Tās stellas labas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Nu stella ir tas mazais sarkanais. Un stellam (laikam jau visam) ir elektroniska aizdedze. Tas ir krutak. Nu kaaa kur? ss.lv! Un atceries, ka vari kauleties! Es nezinu - kas tie par laikiem, ja stella maksa dargak, ka pirms 10 gadiem? Nu ieej un skaties te http://www.ss.lv/lv/transport/moto-transport/mopeds/stella/ Un ja kas, kaulejies. Zvani tiem, kuriem nav bildes. Gazes trosite ir sikums. To salabot ir viens divi. Grutak ir, ja cilindri dirsa vai kas tads. Teoretiski - stellai butu jalec ari bez gazes trosites! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Pareizi Tom saka - visām nav. pašam savulaik bija stella un cik tik melns aiz naga no elektronikas bija tikai uguņi,pīpeklis un ierobežotājs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now