samuray Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiveliins Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 (edited) forshi.. es dazhus gadus atpakalj ar biju,kautkur latgales pusee,kaareiz uz sezonas saakumu. Edited April 21, 2010 by Aiveliins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Nu, un ko tālāk tu darīsi? Tupie mednieki, haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 bebriem taa galja taa smird sencis medii bik savadak, izjauc aizsprostu un gaida, shie nak luret uzreiz kapec limenis kriitas tik strauji un babaac, kotletes gatavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 21, 2010 Author Report Share Posted April 21, 2010 šūšu kažoku. epix, citiem liekas, ka smird, citiem, ka smaržo. p.s. nu es jau ar tāpat darīju, tik nosēdējos, nevarēju sagaidīt, tad sāku iet pretī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Man 2 bebra kungi gaida laukā dīrāšanu Turpmākais liktens droš vien būs žāvētavā Garšīgi pēc vella... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Man krusttēvs ar onkuli ir mednieki. Kādreiz gāju līdzi par kautkādu baidītāju vai hvz par ko, ķip no otra gala baidīju dzivniekus, vienreiz gāju bebrus ņemt, tad skatījos, baigi ilgi uz viņiem jāgaida bija, bet tad krusttēvs kautko izdarīja tam viņu uzrakumam un tie paši pēc laika līda arā. tad šie sāka maukt pa visu bezdibeni, 2 nošāva, bet vienu sašāva laika, tas iemuka atpakaļ savā migā, bet stūlbais onkuļa suns, līda pakaļ. Beigās suni sakoda un viņš nomira, lai vieglas smiltis. bet jā inčīgi. piekrītu nightmares, ļoti garšīgi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 jēzu, tos sauc par dzinējiem, nevis baidītājiem Mans tēvs jau daudzus gadus ir mednieks un jau kādu laiciņu skaitās kolektīva vadītājs... Pats gan kaut kā neesmu ieķēries šitajās fīčās, bet gan ar laiku... Patīkamāks jau ir tas pēc medību process, kurā ietilpst dīrāšana un šņabja dzeršana kopā ar svaigo zaceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Man garšo bebra gaļa 2x tik esmu ēdis, bet vienalga, garšo labāk nekā vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 nu, viņiem ir tāda īpatnēja piegarša. citiem patīk, citiem nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Citiem liekas, ka cilvēki ir debīli, citiem nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Kāpēc tev ir tik spilgta cepure? Tas nav ļoti uzkrītoši un netraucē maskēties? Vai viņi neatšķir krāsas un pajāt par to ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Tas lai kāds cits mednieks viņu nenotur par medijumu, un neielaiž svinu miesā. Runājot par tēmu Mednieki nekad nav patikuši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 23, 2010 Author Report Share Posted April 23, 2010 vairums zīdītāju neatšķir krāsas, viņi vairāk uztver kustību. jā, cepure ir drošības nolūkos, to pieprasa medību noteikumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now