taps Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Es tā izdomāju, ka neviens nav īsti mēģinājis noskaidrot, cik daudz cs gign spēlētāju starpā ir geju es jau, protams neesmu gejs , bet tomēr interesē. Kādi ir jūsu mīļākie ieroči, mīļākās kartes un mīļākās šaušanas pozas ? Vai jums labāk patīk būt teroristiem vai CT? Droši, visi geji un heteroseksuāļi izsakiet savu viedokli par to, vai gign serveris ir gejiem draudzīgs, kā arī jūsu domas par adminu orientāciju vispārīgā veidā un slepenos minējumus par iespējamajiem gejiem... spēlētāju vidū... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 (edited) Manuprāt, neveiklā maskēšanās zem "es neesmu gejs " kopā ar vēlmi noskaidrot gejus no CS spēlētāju vidus ir kāda lūzerīga un stulba pediņa, kurš nejēdz iepazīties ar normāliem gejiem, mēģinājums kādu iepazīt šādi. Edited October 3, 2005 by Kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Kutkads sviests + shitas pie spam vairak iet ! p.s: nja laikam tiesham pats gejs, ja shita interesejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 Manuprāt, neveiklā maskēšanās zem "es neesmu gejs " kopā ar vēlmi noskaidrot gejus no CS spēlētāju vidus ir kāda lūzerīga un stulba pediņa, kurš nejēdz iepazīties ar normāliem gejiem, mēģinājums kādu iepazīt šādi. nu jaa, atstaasim kavecki ar vinja normaalajiem gejiem tikmeer visi paareejie var piedaliities šajaa diskusijaa. kas jums šķiet varētu radiit iipashas gruutiibas homoseksuaaliem speeleetaajiem shajaa serverii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Par sho "diskusiju" tevi vajadzeetu kaartiigi novaarnot Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 Par sho "diskusiju" tevi vajadzeetu kaartiigi novaarnot tas tak nav geju izteiciens kautkāds? ko tas nozīmē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Gluži pareizi - tas nav geju izteiciens. Acīmredzot, tieši tādēļ tu to nespēji saprast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Tu laikam vnk esi stulba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 Gluži pareizi - tas nav geju izteiciens. Acīmredzot, tieši tādēļ tu to nespēji saprast. tu jau laikam orientējies geju problēmās labi ka ir kaads kas var apskaidrot šitos jautājumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Kam šitāda šitaina aptauja vispār ir vajadzīga? Man liekas, ka geji nemaz nespēlē cs, bet gan spēlējas ar māsas lellēm vai čatā mēģinas atrast sev līdzīgos... man liekas, ka gejiem nepatīk vardarbība, tāpēc viņi nespētu nospiest gaili, kaut vai tas notiktu virtuālajā vidē + kur nu vēl iedot bassu (novāks 3+ cilvēkus īsā laika sprīdī) + pēc tam saviebt seju un nobļauties pilnā rīklē: ?aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!? nē, nedomāju, ka viņi to varētu nedomāju, ka geji varētu spēlēt cs, jo viņi ir tādi rotaļīgi (?), viņi vienkārši nevarētu koncentrēties spēlei, pēc katra killa viņi sāktu lēkāt apkārt un priecāties, kas novestu, paši ziniet pie kā. pie ka? Pie tā, ka čata logā parādīties šādi teksti: ?bļa, tu debīlais gejs, ko tu tur āksties, dēļ tevi mēs pakāsām raundu, gejs nah!? tajā momentā gejs pamestu spēli uz visiem laikiem, jo saprastu, ka cs nemīl gejus. Nu apmēram tā es domāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 Kam šitāda šitaina aptauja vispār ir vajadzīga? Man liekas, ka geji nemaz nespēlē cs, bet gan spēlējas ar māsas lellēm vai čatā mēģinas atrast sev līdzīgos... man liekas, ka gejiem nepatīk vardarbība, tāpēc viņi nespētu nospiest gaili, kaut vai tas notiktu virtuālajā vidē + kur nu vēl iedot bassu (novāks 3+ cilvēkus īsā laika sprīdī) + pēc tam saviebt seju un nobļauties pilnā rīklē: ?aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!? nē, nedomāju, ka viņi to varētu nedomāju, ka geji varētu spēlēt cs, jo viņi ir tādi rotaļīgi (?), viņi vienkārši nevarētu koncentrēties spēlei, pēc katra killa viņi sāktu lēkāt apkārt un priecāties, kas novestu, paši ziniet pie kā. pie ka? Pie tā, ka čata logā parādīties šādi teksti: ?bļa, tu debīlais gejs, ko tu tur āksties, dēļ tevi mēs pakāsām raundu, gejs nah!? tajā momentā gejs pamestu spēli uz visiem laikiem, jo saprastu, ka cs nemīl gejus. Nu apmēram tā es domāju šis viedoklis ir tuvs manējam. bet tas paceļ gaismā problēmu, ka cs nav draudzīgs gejiem. to vajadzētu padarīt rotaļīgāku. teroristu vietaa vajadzeetu likt lelles un ct vietaa policistus apakšveļā (Piemēram). un ieroču vietā derētu burvju nūjiņas (Piem.), ar kuraam buutu jaasavaldzina lelles vai policisti liidz vinji kriit uz zemes bumbas vietaa teiksim dereetu prezervatiivu kaste. un policistiem butu jasavaldzina lelles (nu tjipa) lai tie nesariikotu grupnjiku. un asins vietaa buutu puķītes. nu varbūt kāds zin kaadu liidziigu modu? vai tas padariitu cs draudziigaaku visvajaakkaa dzimuma paarstaavjiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Vot, tevi apdalījuši un tu tagad nevari atrast sev piemērotu modu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 Vot, tevi apdalījuši un tu tagad nevari atrast sev piemērotu modu. a kaa tu iejuties šajā, cik es saprotu, tev cietsirdiigajaa speelee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 lol taps, nezināju, ka esi gejs. Slow handa izklāstījums man liekas tuvu patiesībai - gan jau ka cs spēlē tikpat daudz geji kā meitenes. p.s. mūvoju uz spamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 CS nav draudziigs gejiem. Uzrakstiet rakstu un ielieciet delfos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Da Prosta LoL, kas shis par debiilu topiku. Neviens tak neteiks ka ir gajs... nu vismaz taa es domaaju. Kapeec gan tu neizcelies ar kko forshu un veic investigaaciju? a? Taps... es tevi vienreiz nenonaoju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 CS nav draudziigs gejiem. Uzrakstiet rakstu un ielieciet delfos. Tādi sviesti piederās TVNetam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Taps ... kas tu tads par zveru ka uztraucies par gejiem ? Viniem ir savas "spelites" kuras vini labprat spelee un ja viniem CS nepatik ta lai ar nespele ! Kada te pie velna starpiba vai CS gejiem ir draudzigs ? Tikpat labi var uzprasit - Vai "Resident Evil 3 Nemesis" ir draudzigs 6-gadigam bernam ? Un mans viedoklis par jautajumu "Vai CS gejiem draudzigs ?" manuprat ir acimredams .... Ja tomer kadam nepielec lasiet so rakstu par jaunu kamer pieleks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 bullshic ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 taps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Ahahahahahahahahahahahahahahaaaaaa TAPS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 nu kaa jums mana atgriešanās gign forumā JU GOT PUNKD' Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 nu kaa jums mana atgriešanās gign forumā JU GOT PUNKD' sory par 2 postiem no vietas. es pats vakar vakaraa reaali noreecos. bet ideja reaala, ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now