LAVRx Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Kad pasākums nāks tuvāk ziņo par laikiem kad notiks spēles... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 (edited) Īstenībā jau es katru dienu paskatos, tāpēc nevajag par mani uztraukties. Sadabūjiet man Demo un tad var īstā runa sākties . SkaM^, tu jau nu vari iet pie viņiem ja gribi, mums tāpat 2 spiegi, tikpat labi vienu varu jums atdot . Edited April 17, 2010 by Robs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 17, 2010 Author Report Share Posted April 17, 2010 LAVRx protams ziņošu par spēlēm. Šobrīd domāju par nosaukumu. Robs jau pagrāba GIGN.LV 1, neskatoties uz to, ka tajā komandā no gign ir labi ja 2 cilvēki. Atjaunots saraksts. Ceru, ka uzradīsies vēl kāds, kas labi bombī ar skautu, pašam prātā neviens nenāk. Tie, kuri vēl nav piereģistrējušies etf2l.org, izdariet to, lai var salikt sastāvu, kad izdomāšu nosaukumu un piereģistrēšu komandu. Rymel Teddy Lavrx Natijs Tom. quickaim Oddish sunthug macho Moridin coplin anDre SkaMy --------- Traffic Dr. Pepper barnjukz PaniCal emys (laikam pie Roba) ze cūka (izskatās jau reģistrējies citā komandā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Gribeeju zinaat tur kad registrejaas,tur jaaievada steam id tas ir sitaa - http://steamcommunity.com/id/blblblb? tur kjip rakstiits X:X:X:XXXXXX kaa to dabuut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 (edited) Es spēlēju ar scoutu un būtu gatavs ar jums uzkapāt ! Links uz statiem ! Edited April 17, 2010 by dasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 http://steamcommunity.com/id/blblblb? tur kjip rakstiits X:X:X:XXXXXX kaa to dabuut? Tavs - STEAM_0:0:18295781 [Neuztraucies, atradu pie taviem statiem] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 [Neuztraucies, atradu pie taviem statiem] Kur tu to redzi? vnk vajag zinaat ja nu kaadreiz noder.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 http://etf2l.org/forum/user/21258/ edit: Tak ieej savos statos un tur bus 3 rinda no augsas pie logo tava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 (edited) Ieej jebkurā serverī un uzraksti status konsolē, no turienes arī pārkopē savu Steam ID. 3 reizes pārbaudi pirms apstiprini, jo izlabot Steam ID etf2l lapā patstāvīgi nevar, to var izdarīt tikai sazinoties ar administrāciju un tas ir laikietilpīgi un labāk tomēr ir to izdarīt jau pirmajā reizē pareizi. Edited April 17, 2010 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Pie Gign main navigācijas "GIGN Serveri", tad TF2 Statistika, Players un samekle savu niku. Pēc tam vienā no rindiņām būs rakstīts "Steam: STEAM_X:X.XXXXXXXX"! Gan jau, ka ir vienkāršāks veids to noskaidrot, bet šis man liekas tīri ērts. Sorry par offtopic, tikai palīdzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 (edited) Nezinu kā tev, bet man komanda ir pabeigta . *EDIT* Vairs jau nav. Ja kāds grib, tad var nākt pie manis par Heavy. Citas klases var pieteikties rezervistos. Edited April 18, 2010 by Robs Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 http://etf2l.org ---> andre2802 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Valve nedos īpašas medaļas tai komandai, kura uzvarēs komandu, kurā ir Depressed German Guy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunthug Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 (edited) če? neko nesapratu, kas ko uzvarēs un kam ko dos? edit: par medalam zinu (to ka dos tiem kuri piedalas un vinne) Edited April 21, 2010 by sunthug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 neko nesapratu, kas ko uzvarēs un kam ko dos? edit: par medalam zinu (to ka dos tiem kuri piedalas un vinne) Tas bija vienkāršs joks. valvei vajadzētu dot īpašas medaļas tiem, kuri spēj uzvarēt Depressed German Guy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Nu ja vēl ir kāds spots brīvs, tad es arī varētu! Spēlēju kopš 2009 gada sākuma, varētu teikt mazliet pāri gadam. steam id - http://steamcommunity.com/id/tenchy Varu spēlēt ar - Spy, Pyro, Solly, Engi, Medic vai Resno. Varbūt ar scoutu, bet man aims ir mazliet slikts, jo neesmu kādu pus otru mēnesi tā kārtīgi spēlējis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 kad tas šits sākas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 You cannot currently sign up. Sign ups will open in 3 or 4 weeks time. There will be a promotional video posted on the Valve blog that will signal the official opening of the tournament. In the meantime, put together a team or two, and tell your friends about the upcoming tourney. Tas bija postots 25. martā Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 arī varētu uzkapāt, bet laikam biku taka par vēlu atčohnījos Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Piedodiet, es pazūdu! Man ir savi iemesli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 pieteikties rezervistos vel var? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 Ja uzraksta postu tādā formā kā prasīju, tad var. Daudzi prasa kad sāksies. Izskatās, ka etf2l džeki vēl paši nav 100% izlēmuši, pieteikšanās turnīram vēl nav atvērta, bet baumo, ka tuvākajā laikā būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Niks spēlē: `Su1c1deR Spēlēju kopš: Ka tiko izneacaca nedaudz iemeginaju bet ta nopietni aizraujos no soziemas Links uz steam profilu: http://steamcommunity.com/id/6561198015725510 Klases: Soldier,Spy, engineer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Niks spēlē: Liztikz Spēlēju kopš: neatceros, bet nospēlētas 172h Links uz steam profilu: editošu un ielikšu, tagad steams nelādē iekšā.. Klases (ar kurām padodas spēlēt un būtu gatavs spēlēt): demo, solly, medic vai snaiperis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Nu ja jums ir komanda + - savaakta tad varetu uzspelet kadu savstarpejo matchu ar ROba komandu !? kadu vakaru kad visi tiek! palugtu wormam serveri un pasaudiities! Ko sakat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now