SuperRembo Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Kas jauns pa so laiku te ir noticis kamer manis nebija ? Laikam savu veco kerienu esmu zaudejis sen un ir kads mana vieta ielikts tagad te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 hiveminds te forumā mēģināja troļot, nesanāca, nahrinizēja viņu. Tad bija parādijies wl.media, tas arī pieņēmās prātā.. vairs tik lielas muļķības neraksta. Pāris jauniņie mēģina iet tavās pēdās, bet tie tiek ātri kontrolēti. Kā pašam? kas jauns? cik tev meitiņai gadu? 2? kad parādīsies gign forumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) Pasam nekas ipasi jauns nav, sobrid gatavojos zinatniskaja konference uzstaties, bus japlapa par Bezvadu tehnologijam, tas taa. Meitinai jau gandriz 2 gadi, vasara bus, bernu darza nesen ierikoju, ka jau iet ^^ Vaitad es jau neesmu gign foruma ielidis ? Edited April 12, 2010 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 es to biju domājis par meitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) ? :DDDDDDD visi tak tevi atceras lol, tiešām daudz Edited April 12, 2010 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) Skatos ka daudzi sim topam pieversusies Vel paspeju paprovet gign paspelet tf2 3d stereo varianta bij incigi WoW dzive Edited April 12, 2010 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Kas tajā linkā ir jāsaprot? No wow nekā nesaprotu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Nu taja linka ja izdosies manu niku atrast, vienkarsi varesiet redzet, kadu progresu taisu ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) Par kādu alkoholu tiek runāts, neko nezinu Edited April 12, 2010 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Nu un ja nau noslēpums kāds ir tavs niks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Labāk lai pastāsta kaut ko interesantu nevis par WOW'u Savadāk topikam nav lemts dzīvot Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Es viņu pasaucu, lai šis ienāk šeit Pēc avatara nevari saprast , kāds niks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Kas tad ir interesants? varbūt dažiem interesē wows vienīgais, kas man patīk saistībā ar wow ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Shito biju redzējis +10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) Nezinu ko interesantu stastit ^^ Katram savs liekas interesants. p.s nezinat vai var neta dabut 3d movie p.s.s Macho es zinu ka tu sho lasi, kada?u speku vadits izdomaji atcereties par mani ^^ Edited April 12, 2010 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Bez SR īstenība nav tik forši. Labāk, ka ir vairāk šitādu kēksu kas parunā par dzīvi & shit. Rembo, drīkst zināt cik ilgi Tev ir tas avatars? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 edit: es biju domājis par Jankas bildi pleasura avatarā. tev un nak3dam, tapēc ka viņš tur izskatās tā nofailojis, vienkārši kad ieraugu to bildi rēcu ļoti smagi, tapēc, lai katru reizi nav tā jāsmejās, tad ieliku avatara, lai redzu katru dienu un lai atbesās viņa, bet pēdējas divas dienas vienalga esmu pārsmējies. :D:D :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) hvz cik ilgi, domaju kads gads jau ir sim avataram mana profila. Kas interesants bija man ? Viegli atbildesu, nesen biju tusa ar kursu, kur uz 24 purniem bija 2m kalns ar kastem alus pa 15 bundzam kaste Edited April 12, 2010 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 es to avataru redzu jau kopš tā, kad regojos gigna forumā, manuprāt ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Vajdzetu kada gign tusa kadreiz ierasties Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 13, 2010 Author Report Share Posted April 13, 2010 šogad obligāti. atcerējos par tevi, jo lasīju vienu vecu topiku, neatceros kādā sakarā, kuru tu biji aizsācis un atcerējos, ka neesi te 100 gadus rādījies. kur jūs ar sievu un sīko dzīvojat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Dzivokli dzivojam ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 jesssss, sākās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Dziivoklis noteikti ir milziigs. 2 virtuves, 2 vanasizstabas, 4 guljamizstabas, sauna, milziiga terase utt. Pats dziivoklis atrodas vecriigas centraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Rembo tik pasaka, ka dzīvo dzīvoklī, a jūs jau sākat cepties. Viņš tak neteica, ka virtuves iekārta no marmora u.t.t! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now