bReeTz Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 labrīt.. l1nk1n's ir normāls trollis, jēga kaut ko viņam rakstīt? Tik pat labi variet haivam drukāt- tolka nekāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 esmu pamanijis, ka visi mazie 16 gadnieki te ljechiii... KACHAKIII !!! NELAMASHOS, bet gribas pateikt tomer.... LAHI ! QUICK EDIT: Jem.... kas nepatiik ? Jā, man ir 16, problēmas? Es ļečīju? Tak domā, ko runā. Ne jau es sāku braukt citiem virsū ar truliem uzbraucieniem. Klau, izskatās drīzāk, ka tev tie 16 būtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Da nē, tā bija linkina čika, tapēc tā sacepās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 PIDER ASPRATI MUTI NAH ! Vo zbis... es runaju virspuseeji ! NEiet runa par konkretiem tipinjiem... bet redz ka lohi pashi atsaucas... gratz.... Par teemu ...... kaada veel teema... te jau aiziet bezteema... VISIEM NETA DIRSEJIEM ---> get a life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enkehh Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Vo zbis... es runaju virspuseeji ! NEiet runa par konkretiem tipinjiem... bet redz ka lohi pashi atsaucas... gratz.... Par teemu ...... kaada veel teema... te jau aiziet bezteema... VISIEM NETA DIRSEJIEM ---> get a life ! tu te esi vienīgais čorts noliferis. ritīk inčīgi topīt aiz monitora ne? ko neatbildi deadalivam, piedirsi bikses? paskatījos tevi mainlapā, VNK LAAAAAAAL! vot tev ir jāsaka "GET A LIFE" lho Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 (edited) khee... pee... iebrauc tekstaa... un parunaasim... Man po kas ir deadalive vai mjortvijs vai zivijs... NIZIVIJS HOTJ... man po... Es saku bljad... aiz monja visi ir kruti, parunasim dzive.... shas visi teiks, bljad daj adres utt... !!! THIS IS NOT A LIFE, THIS IS ONLY A FORUM ! BIJAATCH ! KARTEJAIS QUICK EDIT: PT ! EDIT (sanaca nez kapec) : kas tev trauce dzivot ? Redze pasliktinajas no CAPS LOCK... SANJEM, VISU SHAS RAXTIISHU CAPS LOKAA... KAA MAN PATIK JUSU SAPRASHANA... ZEMTEKSTU MEGJINAM IEBRAUKT ! P.S. nemacam teevu pisties... ! Edited April 11, 2010 by l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 kāpēc uzreiz sāc stresot? caps lock nevajag tik daudz turēt ieslēgtu. varbūt ar citi ir dauņi, kā tu saki, bet Tu neesi labāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Linkin, kārtējo reizi pasūtu Tevi uz turieni, no kurienes izlīdi. Un tici man, kopš tavas piedzimšanas tā vieta ir sasutusi, aizaugusi un smirdīga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Pēc pieredzes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Laba smieklu deva visai dienai, bet nejau no tā video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 jau otro reizi nesaprotu kāpēc tāds acīmredzami ar prāta mazspēju sirgstošs subjekts kā l1nk1n ir admins. Lai atpūšas no mutes dzesēšanas kādu brīdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 микрофон продай и мозг купи Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 ] tapec ka war3 negaja ka vajag.. linkins ir normals kekss. tikai foruma ir sastresojies jo laikam nak pec war3 ieksh forums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 LOL! Tads fiftiys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now