bullet Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 rasty iedod linku uz to topicu, gribu redzēt cilvēku atsauksmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 šeit kaut kas tiek minēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 (edited) Ir labs mūviks , patika labāk nekā tie 2 iepriekšējie. Edited April 10, 2010 by SuperS Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 /sarcasm Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo_g Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 atļāvos iemest topiku Good job! Keep it up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 (edited) Ir jābūt talantam, lai no tik garlaicīgiem fragiem spētu salīmēt tik episku mūviju. Es jūs mīlu! Nolāpīts, jānoskatās vēlreiz! Edited April 10, 2010 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Es skatos video, tieku līdz pirmajai vietai un dzirdu, ka macho izrunā manu nickname. Es tā - wtf, ko es tur daru Jā, foršs video, tā tik turpināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannonfodder Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 nice muuviks Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 šoreiz nebija jautru, jeb smieklīgu komentāru. liels bū mačo. latvijas smieklīgākie dārzeņi > šis Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 unicorn lover. video najsīgs un skatos, ka atsauksmes ar labas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Cik jau 24h noskatijās to video, jo man ir tas 302 lags... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Man jau patiik kaa cipruss visus tur izliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Komentētājam cik sapratu macho, ja?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 cik sapratu macho, ja?! Jaa,macho labais komentetaajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldston Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Skatījos valves komūna forumā apmainās ar dažādiem komplimentiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidins Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Man visi muviki likās lolīgi. bet "wtf 8th place, who makes this video" bija vnk epic keep it up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Vēl var piesieties daudzās vietās par valodas lietojumu (5.vieta rustija moments - one more time aizstāt ar once more, 3. vieta Skamija moments - running in straight line aizstāt straight ahead) Ā un es jūtu ka tikšu izbanots, heh. tu esi big muļķis un es tev tūlīt pastāstīšu kāpēc tava angļu valoda un tavi pamatojumi feilo stiprāk nekā tas džeks, kas gribēja ar skeitu uzlekt uz rampas un drausmīgi atsita pautus. FYI, baba toņa angliski ir baba toņa. Ja tu esi tāds dulburis, ka nezini, ka īpašvārdus angliski izrunā tā kā tie izklausās, tad ej atpakaļ uz ~5 klasi. Tāds sīkums, ka angliski runājošie cilvēki saka baba tonya tāpēc ka ņ viņi pateikt nevar NEVIS tāpēc ka tas ir ANGLISKI. one more time - once more - tu tiešām esi tāds idiots, ka nesaproti, ka abus var lietot? tas pats par straight line. Kāda huja pēc tu man te bāz savus sinonīmus un stāsti ka tā ir pareizi? p.s. tas viss ir ignorējot faktu, ka tikai episks pimpis varētu piepisties pie tādiem sīkumiem cilvēkam, kuram dzimtā nav angļu valoda un kas nevis liek angļu valodas eksāmenu bet faking ierunā tf2 mūviku kaut ko spontāni dzejojot. Un vai ziniet ko, tev tāpat nesanāca atrast neko nepareizi, lai gan es tur simts punkti kaut ko pārteicos, jo angliski man nav bijusi iespēja regulāri runāt kopš vidusskolas. edit: runājot par tekstu man šis šķiet, kā jau te rakstīja švakāks par otro mūviku. Nebija arī tik traki kā minority rakstīja, tekstu ierunāju kaut kad jūlijā un tagad kad pēc vairāk kā pusgada pauzes viņu dzirdēju otro reizi, bija pāris vietas kur iesmējos. Īpaši skaists bija stāsts par latviešu valodu un patskaņiem kamēr gmbh fonā nodedzina ~20 cilvēkus. doubleedit: ierunāšu arī latviski šosestdien cerams, tam vajadzētu būt daudz labākam Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 vienīgā pārteikšanās, ko pamanīju, bija rastija momentā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 (edited) Macho Cool down ! neviens tev virsu nebrauc - tie visi ir angļu valodas sīkumi, pakritizēt taču var - tas ir uz labu.Neuztver visu tik nopietni... Anyway - fragi mums nav izcili (latviešiem), bet video mēs uztaisīt mākam un pasniegt arī... par to arī prieks... Kstace, man personīgi labāk patika #2 - nezinu kāpēc .Labi ka video sākumā parādijāt kur latvija XD mož kāds beidzot to iegaumēs... Edited April 16, 2010 by ImprovisE Link to comment Share on other sites More sharing options...
naury Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Patika movie. Tā vieta kur 8tā vieta, owno vnk!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Diez gan jedzīgs video Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 nesanāca ierunāt pa brīvdienām, bet es lieku cerības uz trešdienu, tad man beidzot būs kāds brīvs brīdis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now