Robs Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 (edited) Tur vēl lapā bija teikts, ka tādi spēlētāji kā tu drīkst spēlēt. Starp citu - vai tu vari spēlēt ar demoman vai sniperi, jo tiem nu mums ir tādi nedroši. Edited April 12, 2010 by Robs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Šis varētu būt drošu spēlētāju saraksts, kurus es nevēlos mainīt: Scout: inTuix|Him Soldier: foset (jāpavaicā viņam vai ir pilnībā drošs) Pyro: CookieMonstah Demoman: Heavy: DominiX Engineer: quickaim Medic: Robs Sniper: Spy: inTuix|SkaMy vai bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Necīnišos par spiega vietu, ja bReeTz tiek 100%, tad atdodu viņam vietu, bet varu ari kā rezervē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 izdomā, vai tiec. Skams tomēr kā spiegs ir labāks par mani. Pašam neskaitāmas reizes uz nerva ir uzkritis ar savu DR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Godīgi sakot - es arī nezinu. Tas kurš zin, ka varēs tikt, tas lai arī spēlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 es skatos ka unt ir kļuvis par stilīgu džeku, kas mētā kaut kādus agresīvos gangsta rap tekstiņus, respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Saņemies! Es gribu spēlēt Ar demo, maby snaiperi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) ES vareeetu buut hevijs domāju otrajaa tiemaa vai kaa otrais hewijs Edited April 12, 2010 by waldzus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Ar demo, maby snaiperi. Kāds tev niks spēlē. Varētu jau tevi ielikt pagaidām kā demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Rymela organizētajā komandā spēlētu kā mediķis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Hmm, ja jau tiešām tas tāds pub turnīrs, tad jau var izmēģināt veiksmi. Ja kādā komandā vēl ir brīva vietiņa, varu kā solly/scout/pyrofag uzspēlēt. ETF2L Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Es ari gribu uzspelet, bet kados laikos tas notiek? Pareizi robs darija ka miezi par pyro panema, ja nu vienigi vins varetu atrast RASAMAXA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 RaSaMaXa jau vairs nav aktīvs, bet viņš bija labakais pairo kāds redzēts, ja tu viņu vari dabūt es būšu lepns atbrīvot pairo vietu vinam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 ETF2LSteam Piedod, bet tagad mums tikai trūkst snaiperis. Demoman jau daži pieteicās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Tur jau tā lieta, ka laiki vēl nav paziņoti. Ir tik ļoti daudz cilvēku, kas grib spēlēt, tāpēc neapšaubāmi ir jātaisa vēl viena komanda. Es to nedarīšu kamēr šī nebūs pabeigta ar 100% drošiem spēlētājiem, bet es jums ieteiktu pašiem taisīt. Mana komanda pagaidām saucas GIGN.LV 1, tāpēc varat taisīt GIGN.LV 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 nu un es nevaru tava komandaa buut?/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs2 Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Es ļoti, ļoti atvainojos, ka taisu vēl vienu profilu, bet no parastā es vairs nevaru neko uzrakstīt līdz 14. aprīļa vakaram. Kāpēc? Lai nu kā - tu vari būt manā komandā, bet tad tev jābūt vai nu demo vai snaiperim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Nu ja esmu tajā pagodinātajā bariņā, kas ir iekļauti tādā kā idejiskā pamat sastāvā, tad jau jāiet runāt ar turnīra organizētājiem, jo savādāka loma nekā buddijam man tur nespīd . Turnīra reģistrācijas atvēršanas datumi arī nav skaidri noteikti - tās var būt nedēļas vai pat mēneši ( varbūt pat uz vasaras sākumu ). Spēlēt gribošo ir samērā daudz, arī laika pieteikties un nokomplektēt sastāvu ir pietiekoši, domāju, ka pilnvērtīgus 2 sastāvus šeit savāktu bez liekām problēmām, kā arī jau laicīgi ieteiktu meklēt spēlētājus rezervistu lomām. Manu Steam ID var atrast publiskā servera statos un pievienot mani friend listiem. Ja nu ir kādi neskaidri jautājumi vai kas jautājams, var jautāt arī man ( jāsāk pie tās domas pierast, jo idejiski man jābūt tam "guru", kas palīdzēs visās neskaidrībās ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs2 Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) . Turnīra reģistrācijas atvēršanas datumi arī nav skaidri noteikti - tās var būt nedēļas vai pat mēneši ( varbūt pat uz vasaras sākumu ). Spēlēt gribošo ir samērā daudz, arī laika pieteikties un nokomplektēt sastāvu ir pietiekoši, domāju, ka pilnvērtīgus 2 sastāvus šeit savāktu bez liekām problēmām, kā arī jau laicīgi ieteiktu meklēt spēlētājus rezervistu lomām. Manu Steam ID var atrast publiskā servera statos un pievienot mani friend listiem. Ja nu ir kādi neskaidri jautājumi vai kas jautājams, var jautāt arī man ( jāsāk pie tās domas pierast, jo idejiski man jābūt tam "guru", kas palīdzēs visās neskaidrībās ) Paldies tev . Tu tiec iecelts par komandas treneri, bet es par kapteini . Edited April 12, 2010 by Robs2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 lai arī esmu iesācējs ar citām klasēm, bet domāju, ka otrajā tīmā labprāt ar medicu skraidītu, ja kāds protams paņemtu. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunthug Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 izkskatas ka 1.sastavs pilns tapec ari veletos 2.sastava paspelet spelet (cik nu jau es maku) varu ar gandriz visam klasem iznemot demo un sniperu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 13, 2010 Author Report Share Posted April 13, 2010 Mums vajag arī Engineer, jo quickaim nesaka jā. Bet viņš nesaka arī nē. Lai nu kā - mums vajadzīgs endžijs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Vācu pats savu komandu. Kad būs sastāvi apmēram savākti, derētu uzšaut kādu draudzības spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 13, 2010 Author Report Share Posted April 13, 2010 (edited) Visi ir savākti un ir droši spēlētāji! Edited April 17, 2010 by Robs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 17, 2010 Author Report Share Posted April 17, 2010 (edited) Piedodiet par double postu, bet ja es neuztaisīšu jaunu postu, tad cilvēki domās, ka esmu miris. Jauns apstiprināts saraksts Scout: Him Soldier: foset Pyro: CookieMonstah Demoman: Makin' Bacon Heavy: PaniCal* Engineer: emys Medic: Robs Sniper: Baba Tonja Spy: bReeTz Rezervisti: Pipotaajs - Visas klases. P.S. Kāds kuram ir dota šī editošanas vara lūdzu nevarētu no pirmā posta izgraizīt ārā to veco sarakstu? Vienkārši es viņu vairs nevaru editēt un netīk vecu sarakstu tur turēt. Edited April 20, 2010 by Robs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now