Jump to content
GIGN Forum

Highlander Eiropas Turnīrs


Robs
 Share

Recommended Posts

Nu tad tā! Drīz sāksies Eiropas Highlander turnīrs. Vai jums nešķiet, ka butu interesanti ja mēs no GIGN savāktu latviešu komandu? Daži labi spēlētāji jau man ir padomā. Esmu gatavs savākt komandu ja kādam ir vēlme piedalīties.

Aplūkojiet šo: http://etf2l.org/2010/03/25/the-etf2l-high...nity-challenge/

Datums, kad tas notiks tiks paziņots aptuveni pēc mēneša, tāpēc mums pietiek laika lēnā garā savākt savu komandu. Visi interesenti var pieteikties komentāros lai es zinu cik daudziem ir vēlme. Jums nebūs nekur jābrauc, turnīrā varēs spēlēt no mājas datora cik es saprotu. Visas komandas, kas piedalīsies dabūs medaļu, kuru atrādīsies jūsu "Backpack", un kuru varēsiet uzvilkt. 1. un 2. vieta saņems īpašas medaļas.

Vienīgie pieprasījumi no manas puses ir tādi, ka jums ir vajadzīgs mikrofons ātrai un ērtai saziņai spēlē, jums jābūt Latvijas pilsonim un jābūt kādreiz redzētam vai pazīstamam GIGN serveros. Ja es jūs spēlē pa mikrofonu mēģinu jūs piedalīties turnīrā, tas nozīmē, ka esat ļoti labs spēlētājs :thumbsup: .

Gaidu atbildes un labu veiksmi!

Jauns apstiprināts saraksts

Scout: Him

Soldier: foset

Pyro: CookieMonstah

Demoman: Makin' Bacon

Heavy: DominiX

Engineer: emys

Medic: Robs

Sniper: Baba Tonja

Spy: bReeTz

Edited by Teddy
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Highlanders nav CW tipa spēle. To spēlē 9x9 un katra komanda sastāv no visām 9 klasēm.

Kā arī ja tu palasītu pagaidu nolikumu, tad tu izlasītu, ka neviena komanda, kas ir augstāk par 6. divīziju tur nemaz netiks, tas ir domāts priekš Public Comunity spēlētājiem, komandām, tāpēc ir visas iespējas tikt arī pie medaļām ( Medaļas dod arī par piedalīšanos, ne tikai par uzvaru... )

Varētu mēģināt pieteikties kā buddijs, ja mani ņemtu :)

P.S. kāds zin kā es varu atgūt forumu iepriekšējā formā, tb man nebūtu jāspaida uz katra nākamā posta?

dizw4a44f9yei7dhs9jc.jpg

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Es spēlēju ar niku Robs. Tas ir tāpēc, ka mans vārds ir Roberts, bet papildus tas domāts kā Robs - šķirba/caurums. Laipni lūdzu visus interesentus! Tikai pasakiet ar kādu klasi vēlaties spēlēt lai es saprotu kas ir un ko vēl vajag. Es pats esmu gatavs spēlēt ar Pyro vai Medic zinot, ka pārējie jau nu notekti atradīsies labāki, ja nu vienīgi Medic = Slepkava.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...