Robs Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 (edited) Nu tad tā! Drīz sāksies Eiropas Highlander turnīrs. Vai jums nešķiet, ka butu interesanti ja mēs no GIGN savāktu latviešu komandu? Daži labi spēlētāji jau man ir padomā. Esmu gatavs savākt komandu ja kādam ir vēlme piedalīties. Aplūkojiet šo: http://etf2l.org/2010/03/25/the-etf2l-high...nity-challenge/ Datums, kad tas notiks tiks paziņots aptuveni pēc mēneša, tāpēc mums pietiek laika lēnā garā savākt savu komandu. Visi interesenti var pieteikties komentāros lai es zinu cik daudziem ir vēlme. Jums nebūs nekur jābrauc, turnīrā varēs spēlēt no mājas datora cik es saprotu. Visas komandas, kas piedalīsies dabūs medaļu, kuru atrādīsies jūsu "Backpack", un kuru varēsiet uzvilkt. 1. un 2. vieta saņems īpašas medaļas. Vienīgie pieprasījumi no manas puses ir tādi, ka jums ir vajadzīgs mikrofons ātrai un ērtai saziņai spēlē, jums jābūt Latvijas pilsonim un jābūt kādreiz redzētam vai pazīstamam GIGN serveros. Ja es jūs spēlē pa mikrofonu mēģinu jūs piedalīties turnīrā, tas nozīmē, ka esat ļoti labs spēlētājs . Gaidu atbildes un labu veiksmi! Jauns apstiprināts saraksts Scout: Him Soldier: foset Pyro: CookieMonstah Demoman: Makin' Bacon Heavy: DominiX Engineer: emys Medic: Robs Sniper: Baba Tonja Spy: bReeTz Edited April 18, 2010 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunthug Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 negribu izlikties par kkadau GODu, bet man personigi uzriet jautajums - kas Tu pats esi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 9, 2010 Author Report Share Posted April 9, 2010 Spēlētājs. Arī jau nu nekāds GOD neesmu, bet kurš gan cits par šo vispār iedomātos ja ne es. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Tava niks ir kaa robs- caurums, vai kaa robs- robots vai arii robs no robis?? On topic shkjaideklis un funs jau buutu, bet baigi gruuti man liekas buutu savaakties Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 (edited) Ohh, ar random kadriem no gign jūs nekur tālu netiksiet. Edited April 10, 2010 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Kāda jēga ,te lielākā daļa nemāk cw spēlēt , kur nu vel piedalīties turnīrā , kur bus gandrīz kā visi klani no etf2l kas puberus izliks tikai tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 (edited) Highlanders nav CW tipa spēle. To spēlē 9x9 un katra komanda sastāv no visām 9 klasēm. Kā arī ja tu palasītu pagaidu nolikumu, tad tu izlasītu, ka neviena komanda, kas ir augstāk par 6. divīziju tur nemaz netiks, tas ir domāts priekš Public Comunity spēlētājiem, komandām, tāpēc ir visas iespējas tikt arī pie medaļām ( Medaļas dod arī par piedalīšanos, ne tikai par uzvaru... ) Varētu mēģināt pieteikties kā buddijs, ja mani ņemtu P.S. kāds zin kā es varu atgūt forumu iepriekšējā formā, tb man nebūtu jāspaida uz katra nākamā posta? Edited April 10, 2010 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 (edited) Augšējā labajā stūrī Options -> Standard Edited April 10, 2010 by mrzombie Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Ja var tad es arii piedalos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ves?! Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Ar kādu niku tu spēlē tf2.gign.lv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 Es spēlēju ar niku Robs. Tas ir tāpēc, ka mans vārds ir Roberts, bet papildus tas domāts kā Robs - šķirba/caurums. Laipni lūdzu visus interesentus! Tikai pasakiet ar kādu klasi vēlaties spēlēt lai es saprotu kas ir un ko vēl vajag. Es pats esmu gatavs spēlēt ar Pyro vai Medic zinot, ka pārējie jau nu notekti atradīsies labāki, ja nu vienīgi Medic = Slepkava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 es ar varetu spelet, ar PYRO TIKAI UN VIENIGI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 Kā tu zini? Te jau katrs idiots taisa komandu, bet ja latvieši sataisa 1 labu komandu un cīnās pret 1 no 100iem noobu komandu, tad es domāju, ka iespējas ir lielas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 (edited) Lūdzu! Laipni lūgts! Starp citu - kāds tev niks spēlē? Edited April 10, 2010 by Robs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ves?! Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Manliekas ka tev vaidzēja ar katru spēlētaju kuru gribi piesaistīt runāt atsevišķi jo te būs baigais bardags. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 Nu jā... Es šodien iešu un prasīšu labiem spēlētājiem gign.lv serverī pa mic. Gan jau kādu savākšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ves?! Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Ieej serverī pasaki spēlētājiem kurus gribi komandā lai apstiprina steam un parunā. btw cik tev gadu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 btw cik tev gadu ? Nu pēc balss jau šķiet kā pieaudzis cilvēks, vai tad nē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ves?! Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Nē Smuki rakstīt visi var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 Smuki rakstīt visi var. Es vienkārši negribu teikt. Ir jau zināms mans vārds, pēc tam vēl vecums, pēc tam viss pārējais. Tas izraisīs tikai un vienīgi troļļošanos draugiem.lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boms Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Nu labprāt saspēlētu! Pieredze ir 9vs9, spēlējot Lobbija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 Ļoti jauki! Tikai pasaki ar kādu klasi vēlies spēlēt un niku TF2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boms Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Solly, medic, engy, pyro - vienalga no šīm kura Iekš TF Boms jeb Bū Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 Iekš TF Boms jeb Bū Ok! Redzēts esi GIGN.lv, tā kā viss ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 (edited) es arii gribeetu klases : engy , pyro , medik , skout , heawij niks : PaniCaL Edited April 11, 2010 by waldzus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now