l33tkr3wz00r Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Taatad gribeeju dzirdeet no jums varbuut jums ir kaadi bindi/kaadi settingi kas lauj jums eertaak speleet? Sajaa topikaa vareetu daliities kas un kam. Ja par teemu pasam visi defaultie setingi gribeeju paintereseeties kas jums eertaaks ir uzlikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Man vienīgais , kas ir mainīt ir Duck no Ctrl uz Alt kreisajā pusē Bet , ja kāam ir kaut kas ūber pamainīt , tiešām padalaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 laba ideja , gribēju pajautāt vai tf strādā tāda funkcija kā stopsound ( CS ) esmu mēģinājis caur konsoli vadīt ..nekā ...kāds varbūt zin konkrētāk ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 stopsounds nedarbojas tf2 ja sv_cheats ir 0 (kas pa defaulto serveros ir 0) Varat pameklēt etf2 lapā konfigus. Pašam nekā īpaša nav, tikai labākai ne-mic komunicēšanai ir uzbindots <yes> un <no>. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 amm, kā cits var pateikt, kas tev būtu ērtāk? Man piemēram duckot ar altu vispār tracinātu, jo es viņu nospiest varētu novācot pirktus nost no wasd vai arī ar īkšķi spiežot. Pašam jāskatās, kas tev nav parocīgi un tad domā, uz ko tu varētu to nomainīt, lai būtu vieglāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 es spiežu ar īkšķi starp citu iekš etf2l ir tiešām labi configi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Endžijam sabindoju būvēt konkrētas lietas ar vienu pogu, lai nav caur tiem menu jāiet. Fast weapon switch protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33tkr3wz00r Posted April 9, 2010 Author Report Share Posted April 9, 2010 Kaads var iedot to pilno adresi uz to etf2 vareetu ko palureet Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 http://etf2l.org/ forumā ir daudz konfigu topiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Kads varbut ari zin, kapec nesaglabajas setinfo _pw-gign ***** ? Ikreiz ejot GIGN pubaa jaraksta pa jaunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Em ja esi ņēmies pa konfigiem, tadskaties via nav uzlikts read only. Ja nē ir rezservers varieants, ka uztaisi autoesec.cfg un tur iemet šito komandu... P.S. starp citu tāk ā ir slinkumstaisīt jaunu topiku kāds var palīdzēt? Lieta tāda, ka man ikreiz ieejot TF2 ir jāmaina video settingi. Vienmēr, kad ieslēdz spēli, tie automātiksi nomainās uz recommended, bet tā kā man nav tas labķais kompis, tad gribētu zināt, kur ir problēma. Ar steam cloud ir mēģināts mainīt, kad tas ir gan ieslēgts, gan izslēgts, bet bez rezultāta, tāpat mainās atpakaļ. Varbūt, tad vismaz varat pateikt komandas, kas atbild par video parametriem, lai tās var ielikt iekš autoexec.cfg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 (edited) Izmantoju m0re hud, dažus piekoriģētus viņa konfigus, ieročus switchoju ar pogām peles sānos, skins ir tikai melee wepiem, katram ierocim savs crosshairs. Klases mainu, turot shift un piespiežot attiecīgo ciparu, nav tā zaraza, kas visu ekrānu aizņem. Spiega disguises ir uz numpada, bet pielietot īpaši nenākas. Tālāk jau defaultie: jumps uz mwheel un endžija šortkati uz podziņām. Vispār pēc baigā brīnuma tas viss izskatās, defaultais jūzeris no mana tf2 neko nesaprata. bindi | Aliasi | Settingi | Ieroču figņas Edited April 9, 2010 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now