kas tad2 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 (edited) Tātad man ir radusies problēma,ka ejot jebkurā serverī parasti parādās kāda bilde,vai uzspiežot /top15 parādās ranks utt.Un karoč man neparādās nekas vienīgi balta bilde.NESAPROTU KUR UN KAS IR NOTICIS VARBŪT VARAT PALĪDZĒT? P.S.Jā un ir vēlkāda problēma,ka es nespiežot pogas šis pats man iet uz priekšu,respektīvi velk uz sānu un nevaru neko izdarīt,kā to noņemt? Edited March 28, 2010 by kas tad2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Hmm. re install steam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33tkr3wz00r Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Es nemaz nedomaju kad te buutu kaada saistiiba ar steam? tur kkada servera vaina nav ielikts tas saakums un tapeec nekas neraadas.. A citos serveros arii balts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Iejej gign un uzraksti /top15, ja neparadīsies bilde tad reinstall cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Pasties vai iekš IE, nav ieklikšķināts ofline mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turik Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 (edited) Var redzēt ka tev layouts sapists moš. C:\Program Files\Steam\steamapps\tavs nikz\counter-strike\cstrike izdzēs failus no cstrike mapes tad ej iekšā un mēģini, moš palīdz vai sliktākajā gadijumā reinstall steam vai izdzēs spēli un liec lai no jauna novelk. Edited March 29, 2010 by Turik Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted March 29, 2010 Author Report Share Posted March 29, 2010 Njā blin nau nekādas izmaiņas,pārinstalēju spēli no jauna un tas pats rādās balts logs jebkurā serverī. Pasties vai iekš IE, nav ieklikšķināts ofline mode. Kurā vietā tas ir izdarāms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Pasties vai iekš IE, nav ieklikšķināts ofline mode. Kurā vietā tas ir izdarāms? Ja nemaldos, ieej Internet Explorer, File - Un apskaties, vai nav atķeksēts Work Offline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted March 29, 2010 Author Report Share Posted March 29, 2010 Njā blin,nekas nelīdz kā pats jau to pārbaudīji.Varbūt ir vēlkādi varianti kāpēc tā ir un ko lai dara,lai rādītu?Kāda programma ir izdzēsusies vai kā,ka nerāda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiziy from retry Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Personīgi man visu rāda, maybe tev kkas ir kko sa4akarejuis Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Vakar steamam bija ritīgi gļuki un arī šorīt. Spelēju kopā ar čomu kas ir steam draugos un abi esam viena serveri rādās vel viņa bilde un tas, ka viņš man ir pie friends, bet kad ieeju steama pie friends un gribu kautko uzrakstīt, rādās ka ir offline. Vel bija gļuki ar to, ka spelēju ar čomu un viņam nerādās tā bildīti, ķipa viņš nonsteama spele, bet viņš ir caur steamu. Bet šitāds gļuks nav bijis. Pagaidi mošk vēlāk vissaizies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted March 29, 2010 Author Report Share Posted March 29, 2010 Njā,bet šī problēma ir man jau vairākas dienas,netikai šodien Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 Afigeķ,nu kādam ir kāds risinājums?Bildi nerāda jau kuro dienu,kā arī šodien pazuda skaņa tieši csam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Ir risinājums. Raksti uz steam support Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 Jā risinājumu un problēmu atradu.Man vienkārši ir jāizdara šādi Paldies par uzmanību,varat taisīt topic ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted April 13, 2010 Author Report Share Posted April 13, 2010 Vartbūt tomēr kādam ir kas padomā,kas man uz kompja nau tāds,kas neatpazīst csa šo top15 bildi un citas bildes? Vārdu sakot steam forumā jautāju un tur atbildēja cik sapratu par to,ka man itkā kautkas neēsot laikam ar explorer kā vaig,bet man explorers iet un nez kas tur jādara vēl. Heelp pleas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Pirmo reizi redzu šādu problēmu, risinājumu diemžel neatrodu, jo šāda problēmu ir ļoti reta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Tad jēga tev bija postot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted April 19, 2010 Author Report Share Posted April 19, 2010 Vai tiešām neviens nezin kāda programa trūks,vai kur uzstādījumos ir kas jādara,lai rādītu šīs bildes csa ? Esmu savu steam acc pārbaudījis uz neskaitāmiem pc un visur tur rāda kā vaig.Vienīgais uz mana pc nerāda.Pārinstalējis esmu nezcik reizes šo steam nu un nekādas izmaiņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now