Jump to content
GIGN Forum

HULK

Mirstīgais
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

HULK's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Ir nepieciešams cs 1.6 serveru koderis, jaunam pašlaik augošam projektam, pašam vairs tā cs serveru būve ir pazudusi, un vietā nācis ir php. Operātorsistēma ir linux, var sarunāt uz vienkāršu projekta piedalīšanos, kā atalgojumu, un ir iespējams sarunāt pa naudu, kuru sūtīšu uz kontu. Projektu un sīkaku informāciju sniegšu pa skype - edgars112233
  2. Tā nav serveru vaina, valve ir uzsākusi savu terroraktu pret nonsteam serveriem. Visos projektos, kuros ir kāds nonsteam serveris, sākas gļuki, rādas tipa ka nav konekcijas u.t.t Viss ticamāk drīz atkal koderiem būs jagatavo jauns crack
  3. Da lol itkā es nezināt, šitie teksti paliek jau oldstyle, es rakstiju uz tiešu direkciju, nevis to googli! P.S Ja tu nezini, tad priekš kam vispār spamo?!
  4. Varat iemest kādu webpage kur būtu pieejami PHP skripti?
  5. Internetpolicija / Ekonomikaspolicija! Kada tur šķirba! Ša vaitā, tos lašaras vienreiz vajag paņemt pie dziesmas. Bija, mums pašiem mājashostings, bet licenzei tomēr nevarējam savākt, tātad, pašlaik uz servera stāv cits projekts, vēlejos personīgi savu. P.S Hostings uzrādas! Atvainojās, diezko laika nēsot bijis un kā ari tehniskas problēmas. Šo var slēgt ciet, ekonomikas policija diemžēl nebūs vajadzīga.
  6. Sveicināti cien. gign.lv iemītnieki. Vēlejos jums lūgt norādes uz internetpoliciju, nummuru, webu, jebko. Tātad kapēc, situācija tāda, vēlējos pats paprovēt kautko nohostēt, meklēju hostingus, un atradu lētu un izdevīgu hostingu LVHosting (CTTS), nu tā ka lašaras, jau no 5 datuma nav nekas pieslēgts, tieši piektajā datumā ieskaitiju naudu, caur skype sākumā teica kad uzlikuši jaunu appserveri un esot tur ķibeles, bet nu skatos kad citiem uz lvhostingu hostētajiem viss strāda, kā arī jaunumos nav nekādu paziņojumu par to kad būtu tehniskas problēmas, šobrīd uzskatu to tikai par tīrako apšmaukšanu. Tapēc vēlos iet caur internetpoliciju, savādak laikam nekā.
  7. Pirmo reizi redzu šādu problēmu, risinājumu diemžel neatrodu, jo šāda problēmu ir ļoti reta!
  8. DProto (Dual Protocol) Zombie_Source versijas kļūda 96 versija, a vajag 30 versiju.
×
×
  • Create New...