slow hands Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Tikko noskatījos vienu cs mūviku. Mūviks kā jau mūviks, bet tikai tas cilvēks, kas tur darbojas (filma tikai par 1 spēlētāju), man nelikās cilvēks kā jau cilvēks Kaut kāds keks no Francijas ar īpašu šaušanas tehniku, bliež tikai pa 1-2 lodēm no jubkurām distancēm, nekādi zažimi netiek izmantoti un bliež tikai un vienīgi galvā Enivei, ir interese varat noskatīties, protams, visi manjaki jau būs šito redzējuši (šodien vai vakar), bet varbūt tomēr kāds nebūs, tad silti iesaku noskatīties. Uzreiz brīdinu, ka mūvikā nav nekādi specefekti (baigie), kvalitāte pieklibo, sountracki tradicionālie, bet nejau tur slēpjas šī mūvika sāls, sāls ir šī spēlētāja īpašajā šaušaunas metodē. Beigās arī var redzēt kadrus no 1.5 versijas, atliek secināt, ka viņš šādi jau šauj ļoti ilgi. Manuprāt, vienreizēji! P.S. Nolādēt var no tejienes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 stulbums... ja vins speletu bez chiitiem , tad vins buutu pazistamakais speletajs pasaule :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 Varbūt viņam tas nemaz nav vajadzīgs, tb tā atpazīstamība, slava, nauda, jo kā teicis viens pašmāju mūziķis ? ?Ir dauz tādu ļaužu, kuriem tas nav galvenais, da tu tādu domu nepieļauj?? Vairāk gan izskatās, ka vinš spēlē 4FUN un rēķini, ja vinš arī būtu kādā norm tīmā, tad pret viņu nespēlētu kaut kādi parasti dzeki, kas rīko cw prieka pēc? P.S. pieļāvu domu, ka panesīsies par to, ka tas cilvēks ir čīteris, jo šauj vinsh tiešām ahūna labi, bet rēķiniet lielāko daļu viņš nošauj pa vienam pēc kārtas un nav tādi momenti, ka vinam skrietu 3 virsū. Šaubos vai tad varētu tā pa vienai lodei visus nolikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Neieshu vilkt kaut kaadus 300MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 mjaa, vinjam ir interesants hitbox to redzot, droshi vien, jebkursh vinju uzskatiis par cheateri p.s. BOOM!! HEADSHOT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 tas sākums diezgan garlaicīgs bija, vairāki kadri arī diezgan neinteresanti un mani nepameta sajūta, ka daudzi pretinieki bija ne pārāk spēcīgi. bet vairāki triki viņam tiešām tīri respektabli sanāca. Būtu tie daži labākie momenti varbūtu man tas sūds vairāk patiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 nja dzeks ok, qvalitate ka jau tu teici nebija ta labaka, bet nez man tas ar kautka svarigi ! bet laiz nepajokam, es nenoturetos nostrochit kadu ieraugot sev izlecot tuvuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 es ar gribu sev tadu skillu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 arii speeleejot pret botiem, lai taa shautu ir nepiecieshams pamatiigs skills.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 konkrētas muļķības. Lai pret botiem šautu skillu vajag spēcīgi mazāku nekā pret cilvēkiem. Esmu ar skautu uztaisījis 7 botiem 7hs, ar m4 kādus 40hs pēc kārtas spēlējot 1 vs 4 vai 5 iekš kaukādas aim mapes. Pret cilvēkiem jau arī visādi prikoli gadās, bet ne jau tik brutāli kā pret botiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 negribeejaas taisiit jaunu topiku deel taada sviesta, tapeec iemetiishu tepat moska buusiet redzeejushi, da kaa es to varu zinaat? spiediet te P.S. es eju chucheet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 lol, atceros, kaa uz ufo speeleeju chipu un deilu, taadas atminjas p.s. sanjo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauris Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 njaa agraak mana miiiljaakaa spele uz žiletona Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 njaa agraak mana miiiljaakaa spele uz žiletona ja es buutu ielicis kaut ko par streetfighter, tad neshaubiigi atskeneetu, ka streetfighter bija tava miilaakaa speelee uz zhilitrona, man ir taisniiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 karatists - ielas kautinsh, kaut kaads tievais nigers vs karatists, 1 sitiens un GAME OVER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 māsls, bet tas geks bija labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 (edited) kaa vinsh nostaajas karatista "stoikaa", kaut gan patiesiibaa nemaz nekaadu karatee, kung fu, vai veel sazin kaadu tur ciinjas maakslu vinsh neprata, dzeks improvizeeja +veel na sharu traapija pa seju tam mazajam hiperaktiivajam jauneklim Edited November 2, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 mazais nēģerēns ne pa jokam sabijās no tās "stoikas" Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 lol bet tas nigers gan ir forsh miikstais... bruukjee muti kaa nezin kas, bet pats taisa chickfightu Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 3, 2005 Author Report Share Posted November 3, 2005 muviks par vienu cs'eri, kaut kaads francuuzis laikam un vina niks ir godspeed fragi reaali, muzons +/-, muviks nav uztaisiits peec augstakajiem standartiem, bet nejau taniis efektos visa taa saals. tikai dazbriid likaas, ka tie pretinieki, kas pret vinu tur speelee nebija diez ko skilled, maigi izsakoties, bet taadus arii jaamaak novaakt kungi, spiediet te, lai noladetu muviku P.S. muvika svars 270MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 varbuut vnk ieiet www.baltgames.lv un novilkt muuviku kaadu grib ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 pilniigi piekriitu macho. pret botiem iipashu skilu nevajag es noobs - expert botus lieku kaa lohus nost 1 peec 2 headshot protams gadaaas arii nomirt. speeleetaajs tomeer paliek speeleetaaajs daudz atiisititaaks nekaa kautkaads ieskriptots bots kas kalpo kaa gala. bet no vienas galeejiibas otraa. tu jau macho skaties peec saviem uber pro ieskatiem taads noobs kaa es noskatos moviku un palieku ar aciim kvadraataa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Pa to karatistu es ilgi recu Ritigi labs movie bet vins tam negrim iepisa kipa ar plaukstu ta vissmaz izskatijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Tikko noskatījos vienu cs mūviku. Mūviks kā jau mūviks, bet tikai tas cilvēks, kas tur darbojas (filma tikai par 1 spēlētāju), man nelikās cilvēks kā jau cilvēks Kaut kāds keks no Francijas ar īpašu šaušanas tehniku, bliež tikai pa 1-2 lodēm no jubkurām distancēm, nekādi zažimi netiek izmantoti un bliež tikai un vienīgi galvā Enivei, ir interese varat noskatīties, protams, visi manjaki jau būs šito redzējuši (šodien vai vakar), bet varbūt tomēr kāds nebūs, tad silti iesaku noskatīties. Uzreiz brīdinu, ka mūvikā nav nekādi specefekti (baigie), kvalitāte pieklibo, sountracki tradicionālie, bet nejau tur slēpjas šī mūvika sāls, sāls ir šī spēlētāja īpašajā šaušaunas metodē. Beigās arī var redzēt kadrus no 1.5 versijas, atliek secināt, ka viņš šādi jau šauj ļoti ilgi. Manuprāt, vienreizēji! P.S. Nolādēt var no tejienes! uz kuru vechuku jaaskataaas????<niks> Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 tur tikai viens ir uz kuru skatiities, tas kursh pa vienai - divaam lodeem shauj ibal, kas tas pa jautaajumu vispaar? skaties kaut uz visiem peec kaartas, manis peec... P.S. tas, ka tur niki ir dazaadi tam dzekam, ai, labi aizmirsti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now