Bijach Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Es arī netieku šo trešdien, bet nākamo gan es tiktu.. tākā moš kāds grib samainīties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzii Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Tak pirmā spēlē jau bīja! ši būs otrā un tad jau paši labākie tiksies finālā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 nu es rīt ceru, ka paspēšu uz 8ņiem rīgā savādāk man nespīd nemaz, nemaz uzspēlēt csdm turnīrā!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Man likās, ka būs 3 grupas Jo bija tak tik daudz gribētāju, bet nu sk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 es ari rit nekadigi! pasakums vakarpusee + negribu mocities kamer nav mans kompis back! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 atzīstos, es arī neesmu pārliecināts, ka tikšu, neprognozējams ierašanās laiks mājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 nu jau esmu rīgā, tā ka, ja nenosvīdīšu kkur līdz vakaram, tad uzcsdmošu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 Pirms 8tonjiem visi esat mircā (chat.118.lv) #gign. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 Sorry puishi es nebushu , man ir svarigas darishanas negaiditas. Es stipri apshaubu vai kāds ari bus. Varbut max 10 cilvēki , labak pec lieldienam ! Ja nu kas notiek, es iedevu attosam serveri ar rconu , ja savacaties shaujat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Otra grupa Kruzka L1nkin Epix Hyperboy Novijas Manuvietuienjemregistretais A-head enkehh thsEe Jonathan RJ8 SaS^MAN myth HmBg AtoSS Sn00p amniijs hikkii bijach Samuray šie spēlētāji ierodas mirc serverī chat.118.lv kanālā #gign vai atrod mani skype: parastais_trakorists, tiks pie servera un pw. tip mēģināšu novadīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enkehh Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 nevaru atrast mirca chat.118.lv #gign un skaipa ari ne, vari pm atmest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 ja ir uzradies kāds rezervists vai vnk tāpatās grib uzšaut csdm turnīrā, tad var man paprasīt ip un pw servera. protams visiem es nedošu. sūta pm te forumā, meklē skype vai mircā Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 (edited) hollow paskaties PM EDIT : savacamies 3x3 ... bet eniivei paldies hollowam par to ka vismaz uznjemas novadit ! Edited March 31, 2010 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
pIIIs Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 vel var tikt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enkehh Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 nē, atcēla Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 visa sita hujna delj hivucha! nu es tak jau sakuma teicu ka bus bezpridels... no viena nopietnibas un atbildibas nekad nav bijis! 1) registracija sanaca hujna 2) datumus vilka lidz pedejam 3) taisija bvalsosanu kura dienaa speles, tad sanaca 7dienaa, a beigas vnk pats izdomaa ka jaspele 3dienaas 4) izdoma ka jaspele 3dienaas, bet pats nemaz netiek... nu no comments, kartejais fail cup! Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 ahh, cik laba sajūta radās man..Hivemind remember this? " HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA EPIC FAIL LOL , in your face HIVEMIND suck it noob. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 lol, un es domāju, ka manējais cs allstars bija fails. p.s. ezis vēl joprojām gaida topiku par savu ģērbšanās stilu. jau otro mēnesi gaida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Tad jau uz finālu nav ko cerēt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 Blatj , es iedevu cilvekam rconu ja butu speletaji butu bijusi spele , laikam ta ari nesavacas , visiem kkas bija jadara , ko tu pird xy tu pats ieraksti ka netiec , un vel dirs. Man bija jabrauc uz slimnicu , karo4 nebija huina ka es tapat noziedeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peredasts Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Bildes studijā ar atgrieztajām olām or didn't happen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Uzšaujam citu dienu Un pēc tam to finālu arī kkad Ja kāds netiek no tiem, kam bija atvēlēta vieta otrajā grupā - gan jau atradīsies gribētāji.. tad kad? Nākamo 3dien? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Nu kas tu galīgi traks, nejau atkal nedēļu gaidīt. Tak sarīkojat normāli, nevis velkat lidz pašam pēdējam. Un pēc tam to finālu arī kkad Ja kāds netiek no tiem, kam bija atvēlēta vieta otrajā grupā - gan jau atradīsies gribētāji.. tad kad? Nākamo 3dien? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 (edited) nē. Edited April 1, 2010 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 es runaju,. jo man taisniba... pedeja mirkli aizklapeji un kaut ko pateici... neskaidriba par to vai bus 3. grupa bija vel ilgi! un balsosana neatminos vispar tadu variantu kaa 3diena, a vot tu iemet! pilnigs parsvars bija apr 7dienu, nu tad butu spelejusi un tad ari lielaka dalja tiktu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts