Jump to content
GIGN Forum

Made In Korea


From Paris with Love
 Share

Recommended Posts

Pff, 90% no jыsmвjвs esoрajвm elektroiekвrtвm ir raюotas kвdв no рноbacaino valstоm. Jau sen tie laiki garвm, kad Meid in Иaina nozоmзjв, ka prece ir pielоdzinвma suтa sыdam. Ja tas ir kвds atpazоstams brends, kв sony, panasonic, lg, tad nevar bыt nekвdas runas par sliktвku kvalitвti, tur visu raюo ar tвm paрвm iekвrtвm, turklвt рноbacaino zemзs ir daudz vairвk kvalificзta darbaspзka nekв te - jevroюopв.

Edit: Cita lieta, protams, ir, ja tu nopзrc kaut kвdu noname aifфna klonu ar milzonоgu taиskrоnu, 100gb atmiтu, videokameru, wi-fi un citiem pribambasiem pa 50ls - tad tieрвm jвbыt idiotam, lai no tв aprвta sagaidоtu kvalitвti. Kapeikpisзji maksв divreiz.

Edited by cucinjshs
Link to comment
Share on other sites

cucinjshs, nezinu kas un kā ražo, taču EU prece IR kvalitatīvāka. Esmu čamdījis vairākus telefonu eksemplārus, vienāda vecuma ar dažādām izcelsmes valstīm. EU ražotie ir krietni labāk saglabājušies. Tas pats kaut ar tiem pašiem Nike apaviem. No US un civilizētās Eiropas nākušie ir daudz kvalitatīvāki (sava pieredze).

Link to comment
Share on other sites

Cash, tu vienkārši zemapziņā ienīsti šķībacainos un viņu ražotajās precēs ar nolūku trūkumus meklē.

Visa šitā nepatika pret šķībacaino precēm ir mākslīgi radīta. Vienkārši mums ūberkrutajām jevropas valstīm skauž, ka ķīnieši to pašu sviestmaizi no tā paša sviesta un maizes var uzražot par 5ls lētāk.

Apģērbi - lūk tā gan ir cita lieta, 6 gadīgais čainīzers tomēr nemāk tik labi zoli pielīmēt kā vidusmēr US tusnis.

Link to comment
Share on other sites

cash^, tu par tiem nike domāji kā, nike ražo tikai US vai arī nike no US ir labāki? Jebkurā gadījumā, man nike apavi no Vjetnamas 4. gadu velk :D, nu ok, tagad sāk plīst bet nu poh, tas ir ilgs mūžs priekš tā cik es bieži viņus velkāju.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...