ngEAr Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 (edited) Turnīram Riga eSports Festival ir vajadzīgi 10 tiesneši, lai palīdzētu novadīt disciplīnas Counter-Strike 1.6 turnīru. Prasības: krievu, angļu, latviešu valodas zināšanas (sarunu līmenī), tiesnesis NE_VAR būt turnīra dalībnieks. Vecums: nav ierobežojumu Darba dienas: 2010. gada 27-28 marts. Darba laiks: 10:00-00:00 Algas un atmaksātas ēdienreizes garantētas! P.S. samaksas 20ls pa 2 dienam + pabaros. Tiem kuriem interese atmetiet PM ar saviem kontaktiem , pec butibas vajadzigi tie kuri shari kaut ko CS'a nevis randoms 4els. Edited March 19, 2010 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 velu veiksmi atrast kadu kas ies stradat par 0.5ls/h un karos ar urljakiem kas kko dirsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Fotogrāfu nevajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 19, 2010 Author Report Share Posted March 19, 2010 Uzprasishu , ja kas atmetishu PM. Bishku update: tomer 20ls pa 2 dienam. ANALGINS: nu katrs tiesnesis staves blakus katrai komandai , tur tik jaskatas un dazhreiz japasaka lai nekliedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 es shoreiz daliibnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 es ļoti labprāt, bet man tā nedēļas nogale iekrīt svarīgos pasākumos citur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 (edited) ar ko baros? edit : Teddy nu tapēc arī jautāju, jo katram jau izpratne par ēdienu ir savādāka =] Edited March 19, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 ar semuškām un garo iedos uzdzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 A maz baigi pieteicas komandas... Nu vispar jega ir tikai tada, ka guut pieredzi, bet savadak tur jegas nav nekadas. Finals jau zinams. Vienigi ja kaadas sensacijas bus. ECLIPSE FOR THE WIND! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 60 ir maz komandas? Nu, vecīt... Bet par tēmu, sūdīgi, dzīvotu Rīgā pieteiktos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 (edited) A maz baigi pieteicas komandas... Nu vispar jega ir tikai tada, ka guut pieredzi, bet savadak tur jegas nav nekadas. Finals jau zinams. Vienigi ja kaadas sensacijas bus. ECLIPSE FOR THE WIND! Kāds ir tas tavs zināmais fināls? Vienīgais, kas man nāk prātā ir iGO pret phasmatis , bet kaut ko mēģināt paredzēt tādā turnīrā, kurā piedalās 60 komandas ir samērā bezcerīgi. Un tā vien šķiet, ka eclipsei nekas nespīd, bet nu redzēs. Edited March 19, 2010 by SHARp^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 (edited) Ja nepiedalitos, novaditu. Un eklipsei patiesam gruti teikt kad kkas spiid, ir spelets pret viniem top3/top5 butu labs sniegums Edited March 19, 2010 by C-RusH Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 hmm... vel kads zinamaks kadrs negrib maukt? es ari labprat aizietu paskatities ko tad lanaa musu meistari dara tiri intereses pec, bet ja vel samaksaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Un tu tur gribi stavet pie semu4ku grauzejiem visu dienu >? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 (edited) tiri intereses pec, bet ja vel samaksaa nejnemt vera sho postu ! Edited March 19, 2010 by l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
IksDee Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Vēl var pieteikties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
From Paris with Love Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 c'mon čali... no sākuma tiešām noskaidro ,vai tev tiešām vajag ,nevis klusē kā gļēvulis... neatbildi ne pm ,ne skype.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now