Hivemind Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 (edited) Sveiki! Izloze ir beigta , tātad tomēr esmu nolēmis , ka būs 10x10 un nebūs nekāds FFA. Spēļu laiki vēl nav noteikti , bet uz nākamās nedēļas sākuma varētu būt zināms , kas un kā! Tātad tomēr izdomāju jūs sadalīt randomā pa CT un T. Pirmā grupa: T CT Manuvietuienjemregistretais Jonathan Alise Emporio Feik Dyversant! L-K cash^ UrbanAstronaut Samuray Plikais Edzii Sharp^ myth Kjiselis nooke Good Men ModeratO mersy Goili Pirmās izlozes video pieejams Youtubēēēēē VIDEO IZLOZE Otrās grupas izloze: CT T Kruzka L1nkin Epix Hyperboy Novijas Drugdealer A-head enkehh thsEe Darek RJ8 SaS^MAN HoLLow^LiFe HmBg AtoSS Sn00p amniijs hikkii bijach gideons IZLOZE 2 VIDEO Edited March 11, 2010 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 divi cepumi uz jonathan komandu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 video +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Ok, jaukie komenti par dyversanta saistību ar lauksamniecību jau sen nav smieklīgi, bet vismaz izloze ir, tik žēl, ka tiku izgriezts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 Kā kuram dominix kā kuram. Nevis tiki izgriezts , bet tu CS nespēlē , spēlē tālāk tf2 no offense. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 heheheh Mans draugs GooD Men ariii pie manis spelees Lika pasmaidiit KOmandai nav ne vainas H!ve,Sharp,plikais un kanada! esmu apmierināts jo ipashi par H!ve izlozi un manis nenodiršanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Kāpēc video 2 nebija īpaši sveicienie man? ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
enkehh Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 bljin pirmit iedalitas komandas bija vnk SUPER! teams kur esm biju iemests, pec ngear bija vnk YOOO! bet nu nekas, ta pat jaowno bus, visus njemshu prieksha! datuminjs kads bus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 (edited) Mans draugs GooD Men ariii pie manis spelees Lika pasmaidiit KOmandai nav ne vainas H!ve,Sharp,plikais un kanada! esmu apmierināts jo ipashi par H!ve izlozi un manis nenodiršanu kur ir uzslava man?>! domaaju otraas grupas CT sastaavs njems Edited March 10, 2010 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
thsEe Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 j;a ngear labāks komandu dalijums Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 otraas grupas Ts liekas diezgan specigs tiims,bet kaa buus taa buus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 Jo tu esi nulle, bez komentāriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 (edited) Stilīgi, piereģistrējos viens no pirmajiem, bet atdod manu dienu pazīstamajiem. Zaibis ! Un pēc kādiem kritērijiem tika izvēlēts tas, kuru metīs ārā ? Edited March 10, 2010 by Fuzzy- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 nu tapec, ka izvelas uzticamakos gign memberus i guess ai nu komandas ir ok, tikai man nepatik hikkii, parejie vel njemami =D p.s. beru na aim. datuminjus plz plz plz ;D man gan jau bus japakarto grafiks, lai tieku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 Es metu ārā , tos kurus es vispār nezinu ,es gign foruma uzturos biezhi un serveri ari. nezināju , ka tu pivot slēpies aiz fuzzy nika foruma. Nu bet ko darīt, vietas tika dotas ilgadējiem foruma iemitniekiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gideons Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Heh.. intersanta komanda man iedalijusies.. Visu cienu H!vem!nd jaagaida datums, ceru kad peec iespejas atraak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 (edited) Fuzzy ir pivoT!? okej, bet tapat, varbut mainits niks, bet cik zinu tu te esi uzradies pirms paris meneshiem tikai butiba man pajaat. bet ta vispariigi pirmie uz turniru butu jauznjem, kas tajaa csdm arii kapaa un kuriem ir stati ar pieklajigam stundaam nospeletam un pec tam tikai tie, kas te ilgi zinami un statos neuzraadaas, jo gign csdm drotiem(nezinu cik un vai vispar) var iet gar degunu turnirs tikai taa iemesla deelj, ka viens ir zinaamaaks par otru. Piemeram A-Head, zinams ir diez gan pashvaki, bet vins ir totaali pelnijis piedalities, jo to laiku, ko vins tur pavada, psc, aktiivaaka speletaja tur laikam nav. Edited March 10, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Nēnu vienkārši ir pieņemti daži indivīdi, kuri ir vēlak pievienojušies un stundas serverī arī ir stipri mazāk nekā man. Likās nedaudz negodīgi, bet gan jau kaut kā spēšu pārdzīvot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 hmm! nu ja man nelagos kompis (pedeja laika it ka viss ok), tad nu man ta ka butu jatiek ara no savas grupas Gl visiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzii Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 neizmet tikai mani, es esmu hwaniņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 hmm, īsti nesaprotu. Kurš topiks ir galvenais turnīra apspriešanai? Pie pasākumiem ir 2 topiki, pie spama 1, pie web komentāriem kkas notiekas. Nebūtu labāk uztaisīt voti, vai kkādu topiku, kur dalībnieki (reģistrētie) varētu izteikt, kurās dienās labāk spēlēt? Es esmu par pirmdienas līdz ceturtdienas vakariem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Foršs viģiks! Kur pārstāvji no ekonomikas un tikumības policijas? Tas tā lai izloze notiktu korekti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3v3nGe Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Izlozes video es redzu sevi, ka esmu izlozēts un grupā esmu iedalīts, bet neredze šajā tabulā savu nick?? Tad sanāk tu mani esi izmetis???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Tad sanāk tu mani esi izmetis???? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 11, 2010 Author Report Share Posted March 11, 2010 Jā tavu vietu paņēma atoss. Kā jau minēju zilie admini iet pa virsu arī pēc izlozes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now