Jump to content
GIGN Forum

Member Title


HoLLow_LiFe
 Share

Recommended Posts

es te pačekoju 03 gada topikus un pamanīju member title "un ko tas mainīs?!", acumirklī atcerējos usmas tusu un kā tas tika "nopelnīts". pasmaidīju un izdomāju, ka te mož varētu izstāstīt story kā tie citi ir tapuši. :)

Link to comment
Share on other sites

Tur nav ko stāstīt, tas bija acīm redzami, tu rakstīji, bet nerealizēji no savām idejām neko. Nu, varbūt ne visu, bet tur tās tavas domas bija diezgan nožēlojamas un ne pa taviem spēkiem..

varbūt es kaut ko jaucu, bet tā varētu būt.

Link to comment
Share on other sites

Mans member taitls ir no tā paša Usmas tusa, kad ieraku savu un DiamonD mašīnu. Savu laikam pamanījos iesēdināt smiltīs pat divas reizes. Pēc tam ar brāļa Audi un stumšanu knapi dabūjām ārā. Tā nu es esmu kurmītis. :)

To tusu vispār jāatceras ar šausmām. No visa tusa prātā palikušas vien kādas pāris stundas. Atceros, kā biju pārsalis, kad pamodos treniņbiksēs un maikā, guļot teltī vienkārši uz zemes bez segas. Ātri lecu mašīnā un kurbulēju klāt pečku, lai sasildītos. Kāds mani tajā teltī vienkārši bija ienesis, jo pats nebiju spējīgs tur nokļūt. Atpakaļceļš bija drausmīgs. Pēc nokostām divām dienām trešās dienas rītā bija jāsēžas pie stūres. Ar mani mašīnā brauca bloodlords un Hivemind. Bloodlords mani pamodināja, kad es jau biju iestūrējis pretējā joslā un pretī brauca fūra. Tas bija viens ellīg' murgains pasākums.

Īstenībā pēdējos 2 GIGN tusus esmu noignorējis, jo man tie pasākumi parasti beidzas ar nenormālu komu. Varbūt šogad saņemšos ierasties un kulturāli pasēdēt ar pāris aliņiem. :)

P.S. Par DuH'u runājot, pie manis laikam vēl kaut kur mētājas viņa kepka. Neatceros gan kādā sakarā viņa līdz manīm nokļuva, bet ir tāda lieta. Kādus 4 gadus laikam pie manis jau krāj putekļus.

Link to comment
Share on other sites

es laikam pagarinaju kraanu

nifiga..atceros kad atbraucu noi taekwondo sacensibam ( jau ka skatitajs) atcerejos to cik cieniju kulturu,cinjas makslu ( man majas ir plakats ar japanju inj janj par kur bloodlord,bencik,deadalive reeca) un sapratu kapec man tadu vajadzeja

Link to comment
Share on other sites

es taču nelieku visus member title, manējie ir tikai foršākie :)

Vēju vīrs riktīgi pūta pa ventrilo :lol:

viens no maniem mīļākajiem member taitliem ir "UTAS IR PSC!" ko teica cilvēks-leģenda, cilvēks!

Dabas brīnumus aizsāka Superrembo, kurš savu prāta spozmi sākotnēji demonstrēja nepārtraukti un es sajutu nepieciešamību pēc viņa un viņam līdzīgo personu klasifikācijas.

te daudzi visādi labi ir bijuši un visādus jautros taitlus pelnījuši, es nemaz visus neatceros. Ja varētu kaut kur šim forumam iečekot statistiku (nu cik memberiem ir kādi taitli) tad tur arī visus custom taitlus varētu iečekot, bet tā man šķiet nevar.

Link to comment
Share on other sites

man te ieprieksh bija kaut kas labs,bet nu nekas :) Samierinos ar to kas ir :) Ka nekaa esmu top 3 spameris...Izpetiju visu statistiku un esmu ibio komaa un top 3 spameris... betn u skatos ka samurays arii vel ir nokjerams :) nu vo iedzeeeru pa daudz un savu plaanu nu esmu atklajis :(

P.s Starp citu mans forum addicteted iesukaa jo citaa forumaa shadu tittle esmu jau ar 500 to postu izpelnijies... Machoo pliidz pieliec izdomu :)

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...