Jump to content
GIGN Forum

F1


SvaX
 Share

Recommended Posts

Tātad, ir palikušas 8 dienas līdz sezonas sākumam, bet es vēl neesmu atradis kur skatīties šīs sacīkstes. Varbūt šeit ir kāds F1 fans, kurš ir atradis kādu vietu kur, protams par brīvu, var skatīties visu online?

Kāpec gan neskatīties pa TV3? Nu ja citas iespējas nebūs, tad tā būs vien jādara, bet man ir piegriezušies tie lomiki komentētāji, kuri jauc ne tikai bracējus, bet pēdējās sezonas laikā arī formulas. Kādreiz kad bija gan Timrots, gan Janševics bija vēl +- ciešami, bet tagad par to jauniņo ir vienkārši kauns, visu prieku bojā.

BBC sport viss notiek par pirmo zorti :) Komentē bijušais F1 pilots Martins Brundls un pirms un pēc sacenēm arī ir dažādas intervijas, nenogriež laiku priekš ziepenēm, kā tas notiek pie mums. Diemžēl man nav pieejas šim kanālam. Varbūt tieši šo var redzēt kaut kur online?

Kačāšana trakeros nākamajā dienā atkrīt, jo kads jau paspēj visu izspoilot pa to vienu dienu. <_<

Link to comment
Share on other sites

aww, nesmuki sanāca. netīšām izdzēsu quikaim postu, bet tāpat viņš nofeiloja ar tv3 programmu. Tik tiešām nerādīs TV3 tiešraidi, par to var arī izlasīt šeit. Ja kādam ir kāds live stream kanāls - sapratīgs. Padod ziņu

Link to comment
Share on other sites

Shodien tikai uzzinaju ka toch F1 pa tv3 nespiiid,ka tikai pa viasat sport balticu radiishot...Bet pa tv3 visas sezonas garumaa tikai atkartojumi... NU cammon! Runaa jau vel ka nakam sezon vsb arii RD speles parpirkshot un mes vispar paliksim uz driķeri! :(

Link to comment
Share on other sites

Dzīvais F1 izklausās labi, bet krievu un vācu valodas ne tik interesanti. Pagaidām ideja ir kačāt outlawā, tur viens pacans vakar ielika kvalifikāciju no BBC Sport, vnk ideāli, un dīlejs bija tikai pāris stundas. Ja viņš liks arī sacenes un tā turpinās visu sezonu, es būšu apmierināts! :thumbsup:

p.s. Maksāt 4,50Ls par latviešu komentāriju??? Muhahahaha..... XD

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...