Jump to content
GIGN Forum

Turnīrs?


L-K
 Share

Recommended Posts

CSDM turniru jaspele 10x10 , kadas vel komandas? ...

Vienkarshi galja un viss , netgejma bija ~200 cilveki uz turniru ar HS modu.

P.S. te bus reali ~50 cilveki jeb pat mazak. , tagad aktuali ir spelet mixus/cw/pracc nevis kaut kadu CSDM turniru. Prieka pec jus varat vnk savakties un pec prikola uzspelet.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kas tad tur debīls? ;DDD

netgames bija hs mode turnīrs, un es viņu arī daļēji organizēju (īstais organizators pameta visu ap pusfināliem). Tādēļ es visu novedu līdz beigām.

p.s. lol, es tagad pat finālā diez vai tiktu. Ko jūs uztraucaties? :D

p.p.s. Ja ir kāds megaorganizators, es arī varētu piepalīdzēt. Esmu piedalījies laikam 9 csdm turnīros un arī piedalījies organizēšanā lielākajā daļā :).

Link to comment
Share on other sites

tākā 5x5 man neinteresē tīri dēļ tā viedokļa, ka pieteiktos mistiski bomži, kuri no bāzes neizietu, tad esmu par csdm turnīru. un tā kā man ir samērā daudz brīva laika, varētu arī organizēt piepalīdzēt.

tik tas man liekas nedaudz jāatliek, līdz jaunajai kastei.

P.S. 5x5 turnīram nevajadzētu nekādu adminu, tas pats gotgame etc turnīru variants. serveris tiek iedots vienam no komandas pārstāvjiem, katrs raksta demo un strīdu gadījumā to demo arī izskatītu, bet kā jau iepriekš minēju, neticu, ka šāda veida turnīram būtu kvalitāte.

P.S.S. csdm turnīram 10x10 FFA ?! ^_^

Link to comment
Share on other sites

hahaha, es jau tagad varu savā acu priekšā iedomāties to ainu.. savu laik uzspēlēju csdm.ru kur bija ffa 10x10, tā ir tāda gaļa, ka roka spēlētājiem ar mazu sensu nemaz izraustīt visur līdz nevarēs.

go go go

Link to comment
Share on other sites

Jā, 10x10 FFA vajadzētu noteikti. It īpaši finālā, jo VIENMĒĒĒR finālā kāds nelaimīgais iziet ārā pirms beigām. Tādēļ kādā komandā ir vairāk cilvēku un līdz ar to CT vai T ir iespēja dabūt vairāk fragus, kas nav godīgi. FFA šo atrisinātu :).

p.s. Hollow, netgames arī bija ffa cup's un 4id arī :D. Nemaz tik traki nebija, tikai 4id finālā bija jāspēlē stundu kas izvērtās baigā nogurumā ;D

Edited by hikkii
Link to comment
Share on other sites

Hikkii'js taču ir baigais malacis, viņam varētu uzticēt visu noorganizēt. Vai ne?

Bet kā notiktos reģistrācija un visa tā spēlētāju apstiprināšana? Pieteiktos taču vismaz kādi 20 bomži, kuri nemaz uz spēlēm neierastos un tad vēl daži bomži, kuri spēles laikā tā vienkārši izies no servera. Par to būtu pohuj? Būtu jau kruta, ja dalību apstiprinātu tikai tādiem +- zināmiem cilvēkiem, bet tad jau atkal jādomā vai vispār savāktos kaut cik cienījams skaits spēlētāju.

Un hs mode nav taču nemaz tik debīls ieteikums. Bet man personiski jau labāk patiktu, ja būtu parastais mods. Varbūt vēl varētu FFA, lai, kā jau hikkii'js teica, būtu pohuj, cik cilvēku ir katrā komandā, un, ja kāds tomēr izietu ārā spēles vidū, tas neko daudz neizmainītu.

Link to comment
Share on other sites

SHARp^, es negribu to uzņemties ;D. Un hiveminds tāpat jau visu te ir sācis, kā izskatās.

Nevajadzētu kādu irc kanālu tam visam pasākumam? Nemaz nebrīnīšos ja kādā spēlē ieradīsies labi ja puse. irc kanālā tad varētu paziņot to kādam rezervistam u.t.t. Ja nav kanāla un viss notiekas tikai caur forumu, tad atrast +x būtu diez gan neērti.

edits: Hivemind, jā, varu. It īpaši tādēļ, ka es pats gribu piedalīties.

Edited by hikkii
Link to comment
Share on other sites

Karo4 ir vēls , 6dien pieķeršos pie irc kanala , bet irc kanals visdrīzāk būs chat.118.lv Karo4 sakuma jaapskatas cik daudz cilveki pieteiksies. hikki es ceru , ka tavs teikums par to ka vari palidzet nav tuksha runa.

Link to comment
Share on other sites

Es jums neieteiktu to ļaut darīt hivemindam. Jebkurā momentā pa vidu (ja viņš tik tālu vispār tiks), ja viņam kaut kas nepatiks, viņš to lietu pametīs noveļot vainu uz kādu citu, labāk jau hikkii tu dari visu.

10vs10 ffa šķiet pārāk skarbi, to ciparu vajadzētu biš samazināt, teiksim 7vs7 vai 8vs8. Lai gan, ja jau ir jautri 10vs 10, tad aiziet.

Link to comment
Share on other sites

10vs10 ffa šķiet pārāk skarbi, to ciparu vajadzētu biš samazināt, teiksim 7vs7 vai 8vs8. Lai gan, ja jau ir jautri 10vs 10, tad aiziet.

10vs10 FFA ir pats labumiņš. Macho aizej un nolaid udeni poda.

Es pats gribu uzšaut csdm 10x10 turnīru, hikki pateica , ka varēt but palīgs, bet ne visa organizētājs. Tā pat tu redzi , ka man bieži nav ko darīt , un tāpēc forumā ar visiem diršos uztaisīšu labāk vienu turnīru , nevis mēģināšu tajā pašā laikā uzdirst kādam.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

hivemind, kas ir jāsaprot ar "aizej nolaid ūdeni podā"? Tu pat uzdirst sakarīgi nemāki. Šis bija vienkārši bezsakarīgi.

Alise, ņehuj dot cepumus par vārdiem. Ar to mētāšanu hiveminds regulāri nodarbojas, tik ar darīšanu tā pašvakāk. Līdzīgi kā Šleseram :)

Link to comment
Share on other sites

varbūt var galvenajā lapā iemest kkādu info par to, ka ir atvērta reģistrācija uz csdm turnīru? savādāk, es nemaz nebūtu pamanījis to topiku pie pasākumiem, ja negribētu palastīt "interesanto", kārtējo diršanos pa mūzikas stiliem un hivīts vs armija.

Link to comment
Share on other sites

Galvenajā lapā pārsvarā jau ir diez gan gari raksti. Būtu labi, ja ierakstītu vismaz tajās mazajās ziņās. (Pašlaik tur jaunākais ir par RESF).

Un vai tad ir galvenais organizators? :D Cik es sapratu tad macho neatbalsta nemaz hivemind. Bet es tiešām negribu būt tas megagalvenais. Nav tik liela motivācija ņemties ar visu un man pat nav regota nika un nemaz netaisos pašlaik kko reģistrēt. Žēl pat to santīmu, jo cs uzpeldu periodiski ;D.

Edited by hikkii
Link to comment
Share on other sites

Galvenajā lapā tiešām kaut ko vajag uzrakstīt. Gan jau Hiveminds nebūs tāds dirsa, ka, turnīra vidusdaļā, varētu visam šim pasākumam uzmest. Vēl jau arī var paņemt pāris tādus cilvēkus, kas tur palīdzēs kaut ko organizēt. Lai Pēterim vienam nav tik daudz jāraujas. :) Rekur, teiksim, HoLLow_LiFe ir gatavs nedaudz piepalīdzēt, vai ne? :) Un ja tomēr Hiveminds visam uzmestu, tad būtu pāris čeli, kuri varētu pārņemt visu to organizēšanu.

A, btw, varbūt tiešām FFA mods un 10x10 ir nedaudz par daudz gaļošanās? Tur taču vispār nekur daudz nevari pakustēties, ka tevi kāds jau mugurā nošauj. Man liekas, ka baudāmāk būtu, kā jau macho teica, kāds 7x7 vai 8x8 .

Link to comment
Share on other sites

+ par 8x8.

nu es piepalīdzēt varu, kad būs iespēja, bet tas nebūs sistemātisks palīgs. kādu dienu varu novadīt to visu pasācienu, ja pats esmu uz vietas. tāpēc būtu labāk mazu team izveidot, lai varētu atbildēt par turnīra organizatorisko daļu.

Link to comment
Share on other sites

Pec principa vinjam tik jauztaisa sarakstu un jasamet pec randoma pa komandam , to pashu tourney master var panemt un sataisit gruppas. Reali ja nebus darba tuvakaja nedelja tad varu jums so visu uztaisit , varu vel palaist CSDM Serveri pie sevis uz kastes. Kaste stav tur pat kur GIGN.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...