Jump to content
GIGN Forum

Sarmīte Ķikuste Officiāli Nokļūst Dauņu Sarakstā.


Hivemind
 Share

Recommended Posts

Alko Tirdzniecības aizliegums 1. septembrī.

Stulbā daunē , pēc ši grozijuma pati tikai uzzinājusi , kad šie aizliegumi arī strādās uz restorāniem , kafejnīcām. Ble bitchslapot to veco kranju , kura no LR likumdošanas ne sūda nesaprot . Dēļ viņas aizies LV garām piķis , ko tērē turisti viesnīcās , bāros , kafejnīcās. Pilnīgs absurds.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:) Ko tu mums sen zināmu informāciju sniedz? :) Tāpat katrs kas gribēs dzert iepirks iepriekšējā dienā alko,kur problēma? :)

Tu lasīt nemāki , problēma ir tajā , ka tūristu naudiņas aizies garām. Good men , labāk neraksti topikos , kur iet tēmas , kas tavam intelektam ir par augstu.

To cash^ : Atkal izpaužas Saeimas nekompetence . Šis aizliegums ir vienkārši absurds, mazie jokdari varēs apreibināties tik un tā , pērkot dienu iepriekš.

P.S. Good men atkal var redzēt cik tu esi neORGIŅĀLS. Nospēri manu avataru, laikam smadzene neļauj izdomāt ko jaunu. Good Men tavs prikols ir nodrāzts x10.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

Ai da labi, [valdība] ejiet dirst. Gribēšu - nopirkšu arī 1. septembrī, pat jau zinu kur. Vienīgā škrobe, ka bāros netirgos.

Šadurskis tašī. Kāpēc tieši 8. martā? Ar ko 8. marts ir sliktāks par ,teiksim, jauno gadu?

Saeima noraidīja arī deputāta Kārļa Šadurska (PS) ierosinājumu aizliegt alkohola mazumtirdzniecību 8.martā.
Link to comment
Share on other sites

:) Ko tu mums sen zināmu informāciju sniedz? :) Tāpat katrs kas gribēs dzert iepirks iepriekšējā dienā alko,kur problēma? :)

problēma ir tāda, ka kafejnīcā tu nevarēsi dabūt nekādu alkoholisku dzērienu un jebkuram alkohola tirgotājam tas radīs zaudējumus.

Visdebīlākais šajā visā ir tas, ka izvēlēts konkrēts datums - 1. septembris, neviens no tiem idiotiem (kā izskatās) nav padomājis par to, kas notiktu, ja pirmā skolas diena būtu 2. vai 3. septembrī.

Retardētākais sūds, ko Saeima ir izlaidusi cauri, ever. Turklāt, kāda jēga no viņa? Alkoholu tāpat nedrīkst tirgot nepilngadīgajiem. Kāda huja pēc vajadzīgs vēl viens likums, kas ACĪMREDZAMI ir domāts, lai nepilngadīgie nevarētu nopirkt alkoholu. Varbūt ar nākošo likumu liksim visiem nepilngadīgajiem nogriezt rokas, jo viņi taču ar ROKĀM to alkoholu dzer.

37 idioti un esmu ļoti vīlies Šadurskī, par kuru es līdz šim biju ok domās.

Link to comment
Share on other sites

Nu ar alkoholisko dzērienu iepirkšanu kādam pasākumam ne bārā un ne kafeinīcā problēmām nevajadzētu būt - ir taču arī 31. augusts, bet šī tiešām nav tā īstā pieeja šādas problēmas risināšanai.

Šadurska priekšlikums bija vēl absurdāks par šo, idd.

Link to comment
Share on other sites

Nu cik var malt vienu tēmu, tagad tikai apstiprināja likumu un jācep srazu jauns topiks, te ir kkāds tvnets kurā jābāž visa info, kas ir izlasāma vēl populārākā saitē?

Un pareizi, kamdēļ gan būtu OBLIGĀTI jādzer 1. septembrī? 1. skolas diena, kas tikai var iekrist 1. septembrī? Nu pilnīgs sūds ir gan šitas topiks, gan tas likums.

vēl viens jautājums, kopš kura laika kādam no šejienes piš tas, kāda naudiņa 1 dienas laikā var aiziet garām LV ? (Protams, ja tas neskar viņu pašu kā alko tirgotāju, uzņēmēju, īpašnieku....)

1 dienu nevarēs dzert publiski un nevarēs nopirkt šņabi, un? Veselīgāki būsim uz 1 dienu, vismaz tie, kam slinkums būs iepirkt alko iepriekš...

Vēl, tas "If I had a brains" prikols ir jau pārāk nodrāzts, lai to vispār izmantotu, it īpaši cs` un spēļu kā tādu - vidē...

Un jā, kā tu vari zināt par viņas likumdošanas pārzināšanas spējām? Viņa tava skolotāja? NĒ! Tātad vienīgais ko varam teikt - :atrodidraudzeni:

Goodmens paļubom ir foršāks par tevi, piedod, nav jēgas censties pierādīt pretējo ar stulbībām, kuras tu pats aizsāc :(

Link to comment
Share on other sites

It kaa skoeeeni baaros un kafejnicas dzerstitos, noteikti retais izlasija vispar, kas tur rakstits.

Vajag Muureju, lai tapat kaa ASV gar balto namu pabrauka golfa mashiiniiteee un ar skaljruni nolasa priekshaa absurdu likumprojektu, kuru pakaljam bija slinkums izlasiit :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Likums ir pilnīgs absurds un zemē nomests laiks gan no izstrādātāju puses, gan pieņēmēju.

PILNĪGI NULLES VĒRTĪBA!

macho jau lielāko daļu pateica, bet es nesaprotu vienu lietu - vai tiešām ir jāatver topiks un jāpaspīd ar kaut ko tik debilu?

Tak komentē delfos, apollo, tvnetā, nra un citur!

HIVEMIND KAKOVA HRENA TU TE UMŅIČĪ!??! PAT NEPAPRASI CITU VIEDOKLI, VIENKĀRŠI IEPOSTO SAVU SŪDU!

TU PATS PIMPI NEUZRAKSTI PAT VIENU NORMĀLU UN DETALIZĒTU ARGUMENTU!

Bļeģ, kāpēc Tev nevar uzkrist kāda lāsteka? :bleble: :bleble: :bleble:

p.s. lol, Dr.Pains lasa topiku, viņu šeit nebiju redzējis kādu gadu!

Link to comment
Share on other sites

Ko jus te visi cepjaties ?? Paši vel puse no mātes piena nesat atgājuši - baigie sprediķi ! Smieklīgi sanāk - kad 14 gadus vecs zēns sāak dirsties par lietām kuras vinjam nemaz nav sapr0tamas ! Nu njā - tikai nūģi nedzer ! Laimigu jums aknu cirozi , vai ka tur šos sauca !

Link to comment
Share on other sites

es jūs visus uzaicinu pie sevis 1. septembrī uz pienu un kūkām. samazināsim viesnīcu un bāru ieņēmumus, jo man no tām iestādēm nav nekāda labuma. labāk atbalstīsim pašmāju konditorus un piensaimniekus!

:baby::rolleyes:

p.s. čaļi, neuzvelcieties tā. tāpat liela daļa no jums jau skolu ir beiguši, un tas pirmais septembris jau sen vairs neko nenozīmē. so chill

ā, un ierēcu par guud mena avataru, labs :lol:

Edited by whitesnake
Link to comment
Share on other sites

Tu par to pienu un gadiem attiecini par sevi? Man kaut kā nesanāk ieraudzīt šajā topikā nevienu tavam raksturojumam atbilstošu personu. Un tas, ka tu nelieto alkoholu un tev riebjas viss, kas ar to saistīts, tev nedod nekādas tiesības te sprēgāt uz tiem, kas to dara. Tā galu galā ir katra paša izvēle. Tikpat labi tu esi daunis, jo tev negaršo alus, bet man garšo.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...