Muhamed Alli Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 kur sito brinumu free noka4at? man youtube skanas nav fak nx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 tas chalis ir idiots un vinja video klipi ir truli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 nekas nav absoluuts dazhi totaali ierullee Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Pinky tu neko nesaprotu, saldum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 nax kkas ir jaraksta? pinky vari iet 3majas talak piedrazu tavu viedokli man patik vina video un viss chaur rasma, ja tev nepatik neskaties tev neviens neliek.... taspats es klausos hh es nestaigaju pa ielu un nedauzu saldos del ta ka vini klausas klubnikus un neklausas ka jaklausas ir hh.... someone? kads var iemest link kur nav jaregojas? :??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inc23 Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 prosta tāds karalis tas džeks. viņš man kaut ko tādu uz ielas paprasītu, vai es viņam nevarētu iemācīt taisīt jewellus, un stāstītu man ka ir karalis, momentāli nosistu to viņa stulbo seju nost no tā kaulainā ķermeņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 ohh nu protams tu sistu kadu kam pakal skrien kamera.... mybee vel aizbrauc uz holivudu un kadu aktieri nozilini? kartejais beztemikis.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inc23 Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 kāds sakars holivudas aktierim ar šo nekam nederīgo cilvēku? jā - ja viņš man pistu samdzenes un kaut ko tur pontotu - AIZIET! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 pagoogle vins ir aktieris.... nez kpc ir 2-5vid no ~2k ingame? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 džeks ir iekš pokerstars tīma ar rekodru - milijons rokas mēnesī. pietam pus gada laikā sākot ar 10 dolāriem izcēlis ir >100k dolārus. + viņš ar saviem faniem tur blizzardu aiz pautiem! salīdzinājumā ar viņu tu esi nederīgs sūds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 ew bet nu par teemu fani sarosas :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Viņs ir aktieris lol Re kur viņš kur netēlo progamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madre Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Inc23, jā, noteikti, tāds sitējs un vēsais, šitādam ņemtu un nodīrātu ādu no kauliem, jā jā, protams. Tu salīdzinot ar viņu esi nulle, neesi izdarijis pat ne vienu simtdaļu tā ko viņš ir iespējis. Zinātu tu, ka visa šī ķēmošanās ar Athene tēlu, ir tāds veikls gājiens cīņā pret interneta cenzūru. Ja ne viņš pats, viņa video ar šādu saturu (lamuvārdi un provokācijas) neatrastos youtubē. Par to ka čalis ir pats uzrakstijis grāmatu, un ir viens no zināmākajiem gameriem pasaulē (Rietošā zvaigzne protams, bet savulaik viņš bija patiešām slavens un dikti oriģināls) labāk nerunāsim, daudzi uzķeras ka viņš ir tāds tizlenis un ņerga kā izskatās, laigan paīstam viņš ir sakarīgāks par šiem pašiem ''hateriem'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Es domāju, ka esi apķērīgāks... Madre ļoti precīzi aprakstīja athene tēla jēgu. Ar 300k subscriberiem viņš var panākt gana daudz, un jau vairākas reizes ir cīnijies par tā saukto "internet freedom" līdz pat Eiroparlamentam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) kartējo reizi tikai pārliecinos, ka wow droti ir liekami pie sienas un nošaujami, galīgi čalis sagājis tūtā. p.s. pamēģini noripot no jūtūba to video, varbūt tad būs skaņa. Edited February 13, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 ir cīnijies par tā saukto "internet freedom" līdz pat Eiroparlamentam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Neizdevies joks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 tas ir jeezus? o.0 p.s no youtube ripojot kvalitate ir nezeligi drausmiiga :/ somone? :// Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Epix, tu laikam neizlasīji madre's postu. Ieteiktu to izdarīt. Un ja tu neredzi zemtekstu, tad tās ir tikai tavas problēmas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) neizlasiju gan, bet pēc atgādinājuma izlasiju, okaj, šis indivīds varbūt nebūs tas īstais, jo viņš tikai pietēlo, lai gan tādu, kas netēlo netrūkst zinu vienu čali tepat lv, kas tā mēsla dēļ padirsa riktīgi reālu sievieti... A : ko dari? B : wow A : varbūt velti arī viņai kādu brīdi? B : a kas ar viņu? A : nu pēc tā kā viņa ar mani runā es pilnīgi jūtu, ka viņai tu sāc pieriebties ar to wow. .....laiks gāja, kad padirsa tad sākās sūkstīšanās, ka viņa tāda un šitāda, kaut gan reāli pats vainīgs. Es pieļauju iespēju, ka viņš šo pat izlasīs, tad nu lūk lasi laimīgs būtībā šitā pat būtu figņa padirst vairāku gadu attiecības, ir vel nopietnākas problēmas citiem ---- būtība nafig es cepjos, it's ur own choice. Edited February 13, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) Haha. Bet, jā, WoW's ir baigais laika rijējs. Agrāk baigi fanoju par WoWu, ieteicu vienam čomam, šis pamēģināja - iepatikās, un nopirka spēli. Long story short, tagad viņu IRL visi pazīst kā Priesteri. Bēdīgi, vispār... Tāpēc labāk nemaz nesākt. Protams, cilvēki jau ir dažādi un cits var visu apvienot, bet nu tas tā. Edited February 13, 2010 by Butcher^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now