Jump to content
GIGN Forum

Inc23

Mirstīgais
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Inc23

  1. Inc23

    Kurš Zin?

    pazemīgi atvainojos, es te īpaši bieži tomēr gan neiegriežos. Paldies
  2. Inc23

    Kurš Zin?

    sveiki Dundur Jāņi. Ceru, ka varēsiet palīdzēt man atrast vienu dziesmu. Karoč tā dziesma pati par sevi ir pilnīgs marzams, lirika ir nenosakāma, bet domāju, ka daudzi viņu zinās, īpaši oldskuuli. Karoč dziesmas lirikā bieži atkārtojas "afigena", bija viena vieta, kkas tamlīdzīgs, "daužītis afigami jo gera gera" ja nemaldos viņa arī bija vienā no gign vēsturiskajiem cs mūvikiem. Baigi viņu vajag
  3. Inc23

    Svečvadi

    Hello. Kāds nezin, kāds ir angliskais, vai vāciskais termins svečvadiem? runa iet par auto detaļu... paziņa esot ebayā pircis, lētāk sanākot...
  4. Inc23

    Ebay Un Muita

    ko?? par 10 bakšu mantiņu būš jāmaksā nodoklis? tas ir pizdec, jākļi smirdīgie. un kā viņu aprēķinās? 21% no summas? tpfu, nu jau ir 22... bet pohuj, gan jau tāpat sanaks viņus appist, kad fāteram pulksteni sūtīju 300+ bakši, sarunāju ar to pārdevēju, lai viņs value raksta 70 $
  5. Inc23

    Ebay Un Muita

    Es tā pa ausu galam šodien padzirdēju, ka tagad sūtot kaut ko no ebaya būs pastiprināta huiņa ar muitu, tā ir taisnība?
  6. Inc23

    Moneybookers

    skaidrs, bet es diezvai viņu tā regulāri izmantošu, vienkārši vienā pokerā pagaidām vienīgais cashout veids ir moneybookers... a tā karte 10 eur maksā?
  7. Inc23

    Moneybookers

    skaidrs, paldies. var slēgt ciet laikam.
  8. Inc23

    Moneybookers

    nu jā, man tas pats rādās. ja jau tev izdevās apstiprināt, tad sūtīšu es ar. es nez, manliekas, ka obligāti jāapstiprina tas konts lai izņemtu naudu, jo kad uzspiežu "withdrawal" man saka, ka vispirms jāaktivizē konts uzmaksājot naudu. bet nu labs ir, aizskaitīju 20 euro, arī 5 ls swedbanka norāva, sukas.
  9. Inc23

    Moneybookers

    man tagad tjipa jāapstiprina tas konts, un tur laikam vienīgais veids ir ar to bank transfer uzlikt naudu uz mb konta... tikai es tagad kad mēģinu viņiem sūtīt to piķi caur internet banku, es nevaru nomainit, ka to nodevu par starptautisko maksājumu maksāju tikai es, a tur automātiski uzlec atpakaļ "dalīti". bet tur moneybookers vēl ir rakstīts, ka viņi nekādas banku nodevas neapmaksā, varētu man šito biški apskaidrot.
  10. Inc23

    Moneybookers

    Kādam ir bijusi darīšana ar moenybookers? Interesē tieši naudas iemaksa...
  11. šī fīča patiešām strādā. es arii muteri un senci caur sevi refeeroju, dabūju 6 ls ka nemetas!
  12. Inc23

    Britu Akcents.

    ghetto akcents spārda visus akcentus! BREAK YO SELF FOOOL!
  13. iespaidīgi... nez kā būtu padankot bumbu grozā, ja apakšā būtu tā atsperīgā grīda
  14. Inc23

    Eirovīzija 2010

    EUROVISION? /CALL CARE POLICE
  15. Inc23

    Athene

    kāds sakars holivudas aktierim ar šo nekam nederīgo cilvēku? jā - ja viņš man pistu samdzenes un kaut ko tur pontotu - AIZIET!
  16. Inc23

    Athene

    prosta tāds karalis tas džeks. viņš man kaut ko tādu uz ielas paprasītu, vai es viņam nevarētu iemācīt taisīt jewellus, un stāstītu man ka ir karalis, momentāli nosistu to viņa stulbo seju nost no tā kaulainā ķermeņa.
  17. a man aizvien vēl nāk tikai ar 550kb/s....
  18. Inc23

    Kādā Veidā?

    es tipa tā izdaru, bet katru reizi ierakstos searchā pokertime, man izmet kādus 3-20 failus, es tos visus izdzēšu, bet ierakstot searchā atkal to pašu, parādās atkal visādi faili, un tā visu laiku...
  19. Inc23

    Kādā Veidā?

    Tātād, lieta tāda, ka man vajag izveidot jaunu accountu vienā pokerroomaa, bet pat pēc pilnīga unninstala, visu pokera mapju izdzēšanas, ip nomainīšanas, pie jaunas instalācijas man tiek paziņots, ka man šeit jau ir aktīvs accounts. Kādā veidā viņi to var zināt? Es pat izveidoju jaunu HDD partīciju, arī nelīdz... Kurā vietā uz pc viņi šādu infu varētu saglabāt?
  20. Inc23

    Propagandapoker

    Tiku pie diezgan ekskluzīvas iespējas propaganda poker roomaa, proti, esmu ticis pie sava bonus koda, kuru kāds kad reģistrējoties ievada, man nāk par to jauki bonusi. Gribu izmēģināt, vai strādā, tādēļ palūgšu jūsu palīdzību. Kas jums jādara: Šeit jums jānovelk client un jāpalaiž, tad jums uzmetīs reģistrācijas lapu. Kas ir svarīgi: Kad reģistrējaties, apakšā jums būs jāievada mans bonus kods, kas ir [te bija referālis] Kad esat piereģistrējušies ar manu bonus kodu, es būtu ļoti pateicīgs, ja jūs varētu šeit iepostot ar kādu username jūs piereģistrējāties! Tas arī ir viss, jums nekas vairāk nav jādara, variet dzēst arā šo pokerroomu. Paldies visiem jau iepriekš!
×
×
  • Create New...