Jump to content
GIGN Forum

like^doo

Mirstīgais
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

like^doo's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Nē , es jav dabūju 15Ls un visus izņēmu un iztērēju.
  2. Tātad piedāvāju jums saņemt 1Ls par brīvu jūsu kontā. Jums ir jātsuta man privāti savs tel nr. Jums atnāks izziņa kur teiks ka es jus aicinu reģistrēties smscredit. Jums būs jaieskaita smscredit.lv kontā 1santīms , ka juus neesat fake apstiprināt to. Un kad pabeigsiet reģistrāciju jums atnāks 1Ls kontā. Man par jūsu uzaicinājumu nāks +3Ls tad varēsiet arī aicināt draugus un par katru draugu +3Ls Obligāti jābūt 19 un vairāk gadiem! Paldies!
  3. Tātad piedāvāju jums saņemt 1Ls par brīvu jūsu kontā. Jums ir jātsuta man privāti savs tel nr. Jums atnāks izziņa kur teiks ka es jus aicinu reģistrēties smscredit. Jums būs jaieskaita smscredit.lv kontā 1santīms , ka juus neesat fake apstiprināt to. Un kad pabeigsiet reģistrāciju jums atnāks 1Ls kontā. Man par jūsu uzaicinājumu nāks +3Ls tad varēsiet arī aicināt draugus un par katru draugu +3Ls Obligāti jābūt 18gadiem! Paldies!
  4. Sveicināti! Gribēju paziņot , ka ir atvēries jauns cs portāls! Mums ir klasisks pub serveris : cs.overgaming.lv Mājaslapa : www.overgaming.lv Drīzumā tiks uzstādīts jauns webs! Pievienojies nenožēlosi!
  5. like^doo

    Lūgums!

    Sveicināti GIGN.Lv lietotāji. Lūdzu nobalsot te kreisajā balā par Roberts Bārīņš. Tā ir mana paziņa! Un protams neaizmirtam balsot par gign.lv serveriem/web!
  6. [ 2] dproto RUN - dproto1345.iso v4382a04 ini Start Never Neko neesmu mainijis! ngEAr: izlasi velreiz manu postu , es tev meta list neprasiju.] EDIT : Nu viss tieši tā pat kā arī bija.. kad vel gaja , es pat neko nemainiju. Domāju vaina ir crakā ja varat iemetat lūdzu!
  7. Tātad tā uztaisiju LInux serveri tagad man rāda kad eju serverī steam validation rejected. Varat lūdzu palīdzēt?
×
×
  • Create New...