Jump to content
GIGN Forum

Madre

Mirstīgais
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Madre's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Madre

    Florbols Amatieriem.

    Kā jau teicu, iepriekšējās pieredzes nav. Un 4 fun to arī tā gluži nenosauksi. Skolā tiek lemts par to, vai piešķirt mums finansējumu, jo iepriekš nav nekas tāds bijis mūsu pilsētā, bet nu ja mums kas izdosies, tad būs labi gan mums, gan arī tiem kas ar to nodarbosies skolā pēc mums.
  2. Ča visiem. Forumā te nepārāk esmu aktīvs, taču diezgan patīk šeit palasīties. Kādreiz lasiju kādu topicu par sportu, kurā bija ļoti daudz atsauksmes, par florbola spēlētājiem, cik atceros tad tādi te bija daudz. Tad nu lūk, klīst baumas ka 13. martā tiek rīkots florbola turnīrs priekš amatieriem, Rīgā. Tā kā mums pilsētā, te ir salasīti spēlēt griboši cilvēki, ar savu inventāru, laukumu, un vēlmi spēlēt pa nopietnam, radās ideja piedalīties kautkur piedalīties pa nopietnam, un tika izvēlēts piedalīties tieši tajā turnīrā, jo varbūt tieši caur viņu, varēs mēģināt izsisties kautkur tālāk, gūt pieredzi, un redzēt kā to visu dara citi, un izprast īsti to spēles līmeni, un tad jau domāt, vai ir vērts turpināt, vai nē. Tad nu lūk, ja kādam ir pieredze, gribēju vaicāt, vai ir vispār jēga piedalīties tādā amatieru turnīrā, vai nē? Vai tas vispār dod kādu labumu, un ir svarīgi iesācēju komandai? Jo ja tas nav tik ļoti svarīgi, mums no Latgales ar transportu līdz Rīgai ir padārgi, kā arī ar piedalīšanās maksu, un būtu stulbi tērēt tādu piķi, ja tas īstenībā nav nemaz tik vajadzīgs. Cik parasti Florbola komandās ir spēlētāju, cik ir rezervistu, kā notiek šo turnīru izspēles un tādā garā. Vienvārdsakot būtu ļoti jauki ja kāds padalītos ar savu pieredzi, ja kādam ir nācies ar šo te, nodarboties no paša sākuma. P.S. Vecuma grupa mums ir ap 15-18 gadi, un vai jā, vai tur ir arī tas vecuma iedalijums, u-16, u-18? Lielais paldies, ceru uz kādu derīgu atbildi.
  3. Madre

    Athene

    Inc23, jā, noteikti, tāds sitējs un vēsais, šitādam ņemtu un nodīrātu ādu no kauliem, jā jā, protams. Tu salīdzinot ar viņu esi nulle, neesi izdarijis pat ne vienu simtdaļu tā ko viņš ir iespējis. Zinātu tu, ka visa šī ķēmošanās ar Athene tēlu, ir tāds veikls gājiens cīņā pret interneta cenzūru. Ja ne viņš pats, viņa video ar šādu saturu (lamuvārdi un provokācijas) neatrastos youtubē. Par to ka čalis ir pats uzrakstijis grāmatu, un ir viens no zināmākajiem gameriem pasaulē (Rietošā zvaigzne protams, bet savulaik viņš bija patiešām slavens un dikti oriģināls) labāk nerunāsim, daudzi uzķeras ka viņš ir tāds tizlenis un ņerga kā izskatās, laigan paīstam viņš ir sakarīgāks par šiem pašiem ''hateriem''
  4. Nepiekritīšu jo: -Cilvēki ta iegulda darbu, a 90% no naudas saņem nevis mākslinieks vai izpildītājs vai filmēšanas grupa ar režisoriem, bet gan izplatītāji un leibla īpašnieki kuri ne sūda pirksta nav pielikuši pie mākslas darba veidošanas. -Daudzu grupu piemērā, ir pierādijies ka veiksmīgāk un pat izdevīgāk ir ielikt visu albūmu iekšā internetā par brīvu un officiāli, un ar vienkāršu prasību ja kādam dziesma vai albūms patīk, noziedojiet kādu kapeiku. Mīnuss tam ir tikai vājāks PR. Pirmais posts, nesitiet stipri.
×
×
  • Create New...