cinkyy Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Tātad japastāsta atgadījumi - ( Par dvēselēm ) vai arī kāds tavs draugs ir redzējis Ghostu.. Tad pastāsti.. Es sākšu pirmais ... Nu nezinu vai tā ir īstenība vai nē .. Bet kad biju mazāks [ ~ 7 ] gadu es redzēju vai nu tā bija mana iztēle ;D Karoč man muča un sencīts bija cittāa istabā bet es pats savā un arī tajā 1 dzīvoju.. naktī pamodos un redzēju kā priekšā stāv kautkāds izplūdums un griežas.. Nu bet es nezin tik vai man liekas tagad ka tā bija.. Bet to es tā skaidri atminos.. :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Here we go again... inb4lock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Tev ir talants rakstīšanā. Neticēšu kamēr pats nebūšu redzējis. Tas viss ir izdomāts Dažkārt, pieceļoties acis samiglojas un var redzēt visādus brīnumus, ceru, ka bikses nepieliki.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinkyy Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 Neticēšu kamēr pats nebūšu redzējis. Tas viss ir izdomāts Dažkārt, pieceļoties acis samiglojas un var redzēt visādus brīnumus, ceru, ka bikses nepieliki.. Da man pilnīgi po* ko tu domā,bet es atceros un palieku pie sava =] + Es nedir*u bet domā ko girbi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
supersuperpro Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Bija kaut kāds līdzīgs topiks kaut kad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 iemācies pieņemt kritiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinkyy Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 Ai nu toč cirvji .. :\ Tik jautri ka psc. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
supersuperpro Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 (edited) kas tur jautrs? Minēšu, virtuvē? Edited February 11, 2010 by supersuperpro Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Es pavisam nopietni esmu redzejis lidojošo šķīvi,bet nu tāpat man neticēsiet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinkyy Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 Kā kurš Pastāsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Pastāsti Ko tur daudz stāstīt biju laukos...dzēru ar draugu alu,nu hvz tas bija pirms 10 gadiem,un pēkšņi apaļš šķīvis parādījās debesīs,un tad kad saskatījāmies viņš aizlidoja,nevis kā krītošās zvaigznes nogāzās bet augšup aizlidoja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
supersuperpro Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 ..dzēru ar draugu alu,nu hvz tas bija pirms 10 gadiem,un pēkšņi apaļš šķīvis parādījās debesīs,un tad kad saskatījāmies viņš aizlidoja,nevis kā krītošās zvaigznes nogāzās bet augšup aizlidoja... skaidrs :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Good men, 15 gadu vecumā no alus laikam ne to vien var redzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzii Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Es neredzēju, bet māte , kad jauna bīja, ar savu mužiku braucot cauri mežam redzēja lidojošo šķīvīti... Nedomāju, ka māte melos man.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Pa REN-TV (krievu) tur raada visaadas fignjas. Tur par NLO, SPOKIEM, Par planeetu "nibiru" rada etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 bij spoku topiks jau. atceros, ka mino itkā nobijās no mana stāsta hz vai jokojoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Es pats necenšos klausīties dažādas teorijas par spokiem un pārdabiskām lietām, lai nejauktu savu galvu, bet man vienmēr ir bijušas trīs teorijas. 1. Visas pārdabiskās lietas un spoki ir cilvēka iztēles un iedomu augļi. Zinot to, ka cilvēka iztēle ir neierobežota, viss var būt iespējams un pieņemams kā patiesība. Bailes un nepārliecība tikai pastiprina ticību, ka šādas lietas tiešām eksistē mums līdzās. Dažādi trokšņi un notikumi, kurus nevar redzēt vai izskaidrot tiek uztverti kā pārdabisku spēku radīti. Es pats uzskatu, ka pārdabiskas lietas var pastāvēt, kaut vai tā iemesla dēļ, lai savai dzīvei piešķirtu nelielu intrigu un viedokļu dažādību. 2. Šādas lietas tiešām pastāv mums līdzās. Tikai rodas pretarguments: Kādēļ tas nav zinātniski pierādīts un uz to nav skaidras atbildes? 3. Spoki nepastāv, bet tev ir iespēja izvēlēties arī 1. variantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Tici vairak tam. Es tiko tolete ar redzeju spoku, sausmas. Nau ko te gudri ... TC ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Mazāks būdams sedēju krēslā un skatījos TV, tade pēkšni nenokurienes izripoja bumba!!! Spokky ; Atbilde bija ka mazais kaķits ar bumbu spelejās,bet vienalga Spooky ! TC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Nu tad jaizstaasta sitas, laikam neesu iisti nevienam staastijis, bet nu pirms hvz cik gadiem, vakaraa uzsnidzis pirmais sniegs, laukaa jau galiigi tumsh, bet nu izdomaajam ar draugu papriecaaties tad nu tur kko celjam and stuff, un peekshnji paari visaam debesiim taada, taka gaisma paaariet paari, un viss paliek totaali tumsh, nereaali paarmiziaam , bet nu jaa mees tur njeemaamies vietaa, kur no loga kriit gaisma, un tad kad tas hvz kas paargaaja paari,tieshi tajaa briidii pazuda elektriiba- sajuuta vnk ahujennaakaa- spozha gaisma, bum tumsa kas tas bija veel shodien neesmu sapratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamis? Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now