lvhostings Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 Redzi pareizi dari ! LVHOSTINGA Skype rakstīts kad pus mēnesi nebūs jāmaksā un jēga viņi tāpat melo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Forumu un dizainu arī pats rakstīji, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 man nav ne mazākās nojausmas par ko jūs raudat (nu labi ir, cik es sapratu sūdīga hostinga pakalpojumu sniedzēja pēc, kāds ir dabūjis jūsu webu kodus). man ir tikai viens jautājums - kam ellē ratā tas ir vajadzīgs? tur tiešām kādam ir megakruts dizains? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhostings Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 man ir tikai viens jautājums - kam ellē ratā tas ir vajadzīgs? tur tiešām kādam ir megakruts dizains? Macho es tev atbildēšu uz jautājumu Šis raksts ir vajadzīgs tāpēc , lai citi pirms ņem hostingu apdomājās un neiegrābjās. Par dizainiem es arī saku kāda starpība vai es ieliku vissus vai kāds cits rīt pa vienam saliks te gign.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
php><php Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 (edited) Sveiki ! Tв tad skatos atkal kвds ir paтзmis un uzspзji kв teikt paturpinвjis savu darbu. Kвpзc es рeit izdomвju ierakstоt ? Lieta tвda kad lvhostings (ctts) vaino SIA "LHC" рajв nodarоjumв , kaut arо pedзjвs 2 dienas esmu gulзjis un вrstзjies no vоrusiem , bet tвpat liek vissu vainu , par mums. Tвlвk esmu no vairвkiem skype cilvзkiem saтзmis ziтu , kad lvhostings saka kad man esot slikts supports un no manis ir aizgвjuрi vairвki cilvзki pie viтiem (hmm) cik atminos no savas darbоbas uzsвkрanas kopsumв uz lvhostings aizgвjis tikai scream.lv projekts un vispвєоgi no lhc.lv ir aizgвjuрi tikai kopрumв 3 projekti ieskaitot scream.lv pвrзjie 2 svat.lv un indelin.oo.lv neaizgвja , bet gan bankrotзja. Ko vel teikрu saтзmu arо ziтu kad lvhostings ir izteicis draudus , kad nolоgрot hakerus , lai uzhako SIA "LHC" izdzзр vissu un arо izkopзjot vissu. Vзlos paziтot kad jв varbыt atradоsiet caurumu kвdu , iespзjams ko neesmu aizlвpijis , nu labi uzhakosiet un tвlвk ko ? Ip addrese tiek fiksзtas uz rootera servera kuram pieeja ir tikai puty un citas pieejas nav. Bet nu varat mainоt ip tapat draudi ir izskanзjuрi no lvhostings un zinвsim kur vзrsties ! Vзlзjos tikai vel piebilst kad manвs interesзs nav negodоga konkurence , manвs interesзs ir godоga konkurence ar sоvu cотu , bez palоg materiвliem un iznоcinврanвm рвdвm , man interesз mвrketinga konkurence , lai spзtu stiprinвt un attоstоt sevо jaunas zinврanas un prasmes. Biju domвjis kad bыsiet interesanti konkurenti nevis рвdi kas uzskata kad es viтus uzhakoju un tagad atriebsimies, biju domвjis kad konkurзsm ar cenвm un kvalitвti nevis рвdв veidв , laikam bырu kпыdоjies. Vзlos pateikt kad manвs interesзs nav un nav bijis рвdas lietas darоt kas ir notikuрas un arо nebыs ! Tвkв sprieюat paрi Ir arо citi kas konkurз ar Jums varbыt tajв pusз meklзjat vainu ! Kвpзc uzsreiz uz lhc jвklыp virsu ? versus un vel daudzi privвtie hopstзjвs meklзjat . Edited February 8, 2010 by php><php Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 (edited) (Scream.lv) nehostējās pie LVHOSTING, mums ir sava kaste @ techpoint.lv cik atminos no savas darbības uzsākšanas kopsumā uz lvhostings aizgājis tikai scream.lv projekts Edited February 8, 2010 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhostings Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 Pēc laika linkus atjaunošu vai arī dodaties uz to portālu kuru minēju iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Runājot par pašu ctts, viņi arī nav diez cik droši. Savulaik tur hostējāmies, bankrotējām, taču pat pēc gada bija ftp pieeja un web pieeja, kā rezultātā pat tiku pie ctts db dump, tā kā jums nopietni jāpiedomā pie drošības. Savulaik MySQL root parole bija ctts123, un hostētajiem bija hosta_nosaukums123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhostings Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 (edited) Nav jau brīnums ! Kādam tos webus vaig varu iedod linkus ! arī uz savu ja jau viņš ir netā ! Edited February 8, 2010 by lvhostings Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Kādam tos webus vaig varu iedod linkus ! arī uz savu ja jau viņš ir netā ! Atsuti vēstulē linku, jo es ari izmantoju lvhosting pakalpojumus, kautka neticās ka viss šita notiek... lai gan man ar webs un serveris nejiet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhostings Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 Kāds serveris tev bija nosaukums domēns ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 tavu pati bomzim nevajag kautkādas krāsas ar paintu pamaini i viss tavs darbs aizmirsi kopiraitu nomainīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhostings Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 kautkādas krāsas ar paintu pamaini i viss tavs darbs aizmirsi kopiraitu nomainīt Skatos tu lasi par turku hakeriem , varbūt tu tas bīji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 ok, man vienalga, variet likt tos linkus, man tā arī neviens nespēja atbildēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 uz jautājumu: kādam kurš gribēja p0k3 projektiņus pavazāt un lai viņi paīd, lai tādi kā outsider pa naktīm sēdēt un kratītu kuli lupījot uz sourci! katrā ziņā kurš to darīja, darīja ne tāpēc lai iznīcinātu CTTS hostingu bet gan humora pēc Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Nu nedomāju ka tur visiem biji nežēlīgi krutas majaslapas, bet nu ta pat piem man majaslapa reģistreti tikai daži desmiti cilveku projekts tikko sacies, bet jau uzzinu ka HACKED un vinu var novilkt kautkadā Turku weba.. :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhostings Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 Izvēlies labākus risinājumus kā es ir taču lhc un chill , kā arī gamerx host Link to comment Share on other sites More sharing options...
BounTy Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 (edited) un kurš vainīgs ka backupus nejēdz taisīt? o jā chill - rīktīg labs Edited February 8, 2010 by BounTy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 gamerx turas turpat kur ctts, tikai uz citas kastes chill var teikt tas pats kas ctts tikai ar lielākiem lagiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 No kurienes te šai topikā tik daudz jaunu useru uzrodās Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhostings Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 o jā chill - rīktīg labs Cik dzirdēju tur zogot klienta failus paši owneri ! , bet vai tā ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Un backup ir pilnigi vienalga, web ta pat ir kopa velviena uz mana pc, bet tas ka par web gandriz neviens norm nezin, bet nu es jau atopos ar HACKED web! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Bet kāpēc hostējaties pie klauniem ? Pēc viņu runas veida, lieki secināt cik pieauguši ir šie cilvēki!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Nebeidzamais spama topiks Nesaprotu ko vēl jūs šeit gribat panākt?Šeit vis ir izrunāts,ka pirms ko dari padomā ar smadzenēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiorg Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Mēgināju pac savu nokačāt gan citu, un win sāka psihot itkā tur virus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts