Jump to content
GIGN Forum

php><php

Mirstīgais
  • Posts

    245
  • Joined

  • Last visited

About php><php

  • Birthday 12/20/1983

Profile Information

  • Location
    Drunking Non Hormon Robot

Contact Methods

  • Website URL
    http://cs.mpe.lv
  • ICQ
    0

php><php's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. Tad lūdzu šeit ir lejupielādējami tie stati
  2. Kas tev var mainīt ir 2 veidu stati War3 xp stati - izskatās šādi Psychostats - izskatās šādi Savādāk envaru iebraukt ko īsti tu vēlies redzēt ?
  3. Šeit diemžēl nerāda , tad tev jālieto psychostats
  4. Ubuntu nav vainīgs , tad kāpēc man kaste kas ir švakāka par tavu , man uz viņās atrodās 14 cs un varu vel 2 palaist ? UK Kad strādāju par sistēmas administrātoru visas firmas praktiski izmanto vainu Windows server 2010 Enterprice Vai Ubuntu Server , FreeBSD
  5. Sveiki ! Piedāvājam kvalitatīvus servera izvietošanas pakalpojumus 2 varianti. Ar sīkāku informācīju kas ietilpst pakā varat iepazīties ŠEIT vai arī zvanot 29747742 Tehniskais atbalsts 24/7 Pats bieži sēžu līdz 5 datu centrā. Par cenām ir iespējams arī vienoties Tas katram klientam ir idividuāli. Nākoš mēnes būs pieejams LHC SMS un LHC Klientiem būs 0%. Ja mēs kavēsim kādas izmaksas par 5 kalendāra dienām , tad par katru nākamo dienu mūsu klients saņēms 0.05% Kavējuma maksu , kas arī tiks norādīts līgumā Arī patreiz strādājam pie jauna risinājuma priekš serveru izvietošanu , lai varētu to sarakstu papildināt !. Cena ir ļoti pieņēmama , bet katrā gadījumā varam vel vienoties.
  6. Piekritīšu POXA teiktajam , pēc tavas ip var izsecināt kad izmanto: inetnum 159.148.20.0 - 159.148.20.63 netname REALTEKSIA descr REALTEK SIA country LV org ORG-LA12-RIPE admin-c LN645-RIPE tech-c LN645-RIPE status ASSIGNED PA mnt-by LATNET-MNT source RIPE # Filtered REALTEK SIA Iepērk ip un trafiku no latneta nedomāju kad tev tiek dots fuldupleks ar 100 mb , pēc mana mērījuma izskatas kad lv tev ir ~50 mb/s un ārvalstis ir 4 mb/s, pēc viņu datiem viņi max var dot 70 mb/s rēķinies ja ārvalstis ir 4 mb/s tad ja sanāk ārzemnieki sākās tie lagi arī vietējiem latviešiem !
  7. Nevēlos bojāt nekādus iespaidus vai kaut ko , bet gan tikai vēlējos cilvēkiem paziņot kad Artūrs Tehatrovič arī mūs SIA "LHC" apčakarēja kad mums bija ar viņu starpnieciskas norunas , bet mīnus bija tāds kad nebīja līgums , lai viņu tiesas priekšā izčakarēt. Nu ko gan var gribēt vaidzeja sākotnēji domāt , kad ja jau Artūŗs ir solarf.lv 2 īpasnieks. Solarf ir paziņojis maksāt nespēju. Artūrs apgalvoja kad esot aizgājis no turienes , bet tāpat kad pačeko uzņēmuma reģistra datus izpeld Artūra vārds kā līdz īpasnieks , valdes loceklis. Lūk visa taisnība atspoguļota kā notikās ar LHC. Beigās viņš vel stāsta kad es viņu apčakarēju un viņš no labas sirds maniem klientiem 2 reizi izmaksā Meli. Man patiešām ir kauns par Artūru kā par cilvēku, bet es netaisos te strīdēties kasīties un tt. Es godīgā ceļā ar konkurenci paskatīsos cik viņa klienti pārnāks uz LHC Jauno SMS Sistēmu kurai patiešām 28 datumā katru mēnesi būs izmaksas stabili , ja tiks kavēta 1-2 dienas tad klientam vel papildus %. Viss būs ar līgumu officiāli. Un arī skriptu klāsts liels kas biezi tiks papildināts un labāki tarifi. LHC Virzas uz augšu un neapstāsies ! Varat mani aprunāt te , bet tapat redzēsiet rezultātus un garantījas. Jo es pats zinu kad izdarīju kļūdu kad visu pametu un atbraucu uz Londonu , bet tulīt esmu atpakaļ un neesmu viens esmu ar savu pārinieku un mēs visu atīstīsim līdz maksīmālajam līmenim !
  8. php><php

    Lhc Sms

    Cienījamie Gign lietotāji ! Es esmu Jānis ( Avolknet ) SIA "LHC" īpašnieks !. Tikko esmu sazvanījies ar netpoint tehnologies īpašnieku Artūru ( Dedicated ). Un nonācām pie vienošanās , kad visiem lhc sms klientiem lūgums piezvanīt pa šo talruni 26435351 un sarunāt par sms izmaksām , jo netpoints piekāpās un apņēmās izmaksāt Jums piederošās sms izmaksas. Tākā lūgums zvanīt uz augstāk minēto numuru un sarunāt visu konkrētāk. Ar cieņu Jānis
  9. ?īsti neesmu lietas kursā kurus esmu itkā publicējis ? Iespējams kaut ko atkal ar savu flegmātismu esi sajaucis !. Ja ko vaig droši raksti skype. Jo es vairs te offtopiku netaisos taisīt ar šo homosapiena čali !. Būšu gudrāks un došu uzvaru homosapienam un tāpat lvhostings vinē ! !. Bite esmu es !.
  10. Pierādījumi jau ir nodoti tur kur vaig tākā nepīksti ! Nu es tajā skype neesmu , meklē otrā skypē un tu vienreiz vari beigt te rakstīt ? tu taisi šo topiku par lielāku offtopiku ! Un taču nomaini to avatari a to atgādina 3 gadīga bērna avatari !
  11. Ko tu čīksti par aizveršanu , nevaru neko īsti atbildēt , vārdu un zināšanu krājums par maz ! Man žurkas serverenē nav , un ip publiski nepubliskošu teicu tev jau ja tavas smadzenes nevāra tad neesmu vainīgs. Citēju ko nesen teiču šajā topikā " Ja tev ko vaig griezies skype" Priekš cilvēkiem ar traumām velreiz: Citēju ko nesen teiču šajā topikā " Ja tev ko vaig griezies skype" Un velreiz priekš tiem pašiem: Citēju ko nesen teiču šajā topikā " Ja tev ko vaig griezies skype" Tagad jābūt skaidram. Jūs jau kā mazi bērni spēlējaties ar DDoS+ Hakiem Toreiz atriebību solījāt ( Par to ko nebīju izdarījis ) un WOW sākās dosošanas un mysql serveru kāršanas nu gan Jūs bijāt veči !.
  12. Mana postošana atšķirībā no tavas bezsmadzeņu rakstītā ir pavisma kas cits ! Piedodiet gign.lv lietotāji kad iznāca Jums šo vissu lasīt , bet kā redzat cilvēkam (kamikaza2) nepietiek kad viņi ar lvhostings ir labākie un atriebīgākie (doser, crashu sūtītāji ) un vel cenšās tādus mazos hostingus kā lhc aprīt un vel publiski pazemot. Tāpēc piedodiet kad Jums nācās vissu lasīt !
×
×
  • Create New...