Jump to content
GIGN Forum

MelfisS

Mirstīgais
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MelfisS

  1. Tātad vēlējos prasīt vai ir kādam kāda nojausma, kā ielikt IPB 3.0.x forumā "hook" kas darbotos, kā cs servera monitors? Sīkāk skatieties bildē: Katrā ziņā nomainīt Recently Added Topics uz cs monitoru, kuru tā pat kā pārejos "hook'us" var paslēpt, ja vajag un pēc tam atkal atvērt.
  2. Ko tad var sīkāk izstāstīt dodies uz phpmyadmin! Izvēlies datubāzi.. taja sarakstā kas atvērsies atrodi ibf_members, uzspied browse kas atrodas augšā.. Atrodi sevi taja sarakstā... uzpied to zīmuli vai kas tas tāds tur ir... tad atrodi mgroup un tai pašā linijpa pie value ieraksti 4!
  3. Nesaproru, tu datoram sevu account uzliki par lietotāju, kā domā jerrico, ja tā tad tu nēsi īpaši gudrs! Vai arī man liekās ka esi uzlicis IPB forumam savu accountu par lietotāju? Jā tā tad dodies uz phpmyadmin un maini user group query! uz attiecigo kada ir main adminam!
  4. Ko tas jau nozīmē? Vari mani apgaismot! Jā atdzīstu esmu php kodos padumjš nejiet man pie sirds viņi vispār! :fsckinsad: Palīdz kāds ar visu šito pasākumu!
  5. A kur tu gribi lai es viņu pielieku? Un ja tu domā class_ipb_online.php failā.. Tad neko to pašu erroru. :blelohs:
  6. Tвtad рodien visu dienu jau тemos pa daювdвkajiem forumiem gфgles tanti, bet tв pat neatrodu risinвjumu! Vзlos ievietot webв рвdu onlainв esoрo lietotвju sarakstu Kodu esmu atradis to var lejupielвdзt рeit! Bet ar to visu ir problзmas! Unraroju to class_ipb_online.php, example.php un layout.css! Ierakstu example.php failв augрв nepiecieрamвs lietas, DB PASS, NAME u.t.t! Pievienoju tur kur vзlos redzзt рos jaunumus <? php include("class_ipb_online.php") ?> Un paverвs рis: Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in C:\AppServ\www\class_ipb_online.php on line 37 Tвkв palоdzat lыdzu! Edit: Pats izmantoju IPB forumu 2.3.3
  7. Man ir IPB versija 2.3.3, gribēju zināt kā uzlikt kad edito postu parādās šis: Skatijos pie foruma opcijām pie topics, posts u.t.t Neko īzsti neatradu googlē ar pameklēju bet nu īzsti ari neko neatradu tāpēc griežos šeit pēc help.
  8. Sveiki jau atkal! Šodien uzliku savā Webā jaunu IPB forumu ar versija 2.3.3, ejot caur firefox viss ir kārtībā viss strādā tākā vajag! Tad nu izdomāju ka vajadzētu vissu patestēt caur IE un uzreiz jau rodas problēmas! :/ Tākā varētu lūdzu palīdzēt ar šo visu, jo caur FF viss ir labi, bet nu IE viss labi sačakarēts! 1. NeW topic caur firefox NeW topic caur IE Internet explorerā šadi viss stiepjas vēl labi tālu! Palīdzet lūdzu! :/
  9. Lab paldies visiem kas atbildēja paņēmu 5230! Un pagaidām es pilnīgi apmierināts ar telefonu!
  10. http://www.nokia.lv/meklet-izstradajumus/v...-5230/pamatdati pie papildierīces. Un tad pie Atmiņa * microSD atmiņas kartes slots ar karstās pārneses iespēju, maks. 16 GB * 70 MB iekšējā dinamiskā atmiņa
  11. Gribēju jautāt par 5320 itkā telefonā varot ielikt MicroSD kartī pat līdz 16gb. (16GB tas ir max) Taču nokia.lv mājaslapā raksta ka šim telefonam ieteicamais busu 4GB karte! TAs tādad nozīme ka uz 8GB kartes un 16GB kartes, varētu sākt rasties dažādas problēmas ar telefona ātrumu?
  12. Nja itka paskatijos paris video youtubē, itkā jau gribetos mazliet to 5800, bet to laikam negribu kautkā.. (cena pie vainas) Startp 5530 un 5320.. Nepatik man tas ka 5530 šīs zaļā, sarkanā un izvēlnes poga arī ir iestrādāta ekrānā.. un līdz ar to ir samazināti ekrāna izmēri! :/ Gribēju jautāt. Abi divi šie modeļi 5530 un 5320 atbalsta .avi, .mpeg un daudzus citus video forumātus? Jo izstenībā telefonu gribu izklaidei.
  13. Visi pamazām pāriet uz touchscreniem. Nu žēl ka tikai pēc pāris dienam dabūsi viņu, jo nu es ar tieši domāju trešdien vai ceturdien paņemt jaunu :/ A pa cik un kur ņem viņu? EDIT: Kā būtu jāsaprot tas 3G? Kas tas par zvēru tāds?
  14. Nu jā... Itkā Lielas atšķirības starp 5230 un 5800 nau tikai WLAN un kamera, lai gan cik nu skatijos paris prewiev youtubē tad kamera 5800 nav no tām labākajām. :/ Par Nokia 5530 arī itkā uzmetu aci šodien, diezgan līdzīgs 5800 modelim un ari pēc izskata simpātisks. Bet nu ir kādam kāds no šiem trīs modeļiem? Gribētu dzirdēt kadu cilvēku kas var ko pats pateikt par šiem telefoniem -/+
  15. Itkā ir doma paņemt Nokia 5230. Ir kādam var ko ieteikt ņemt neņemt? Itka man vēl ir izvēle starp šo un Nokia 5800. Bet tas mazliet dargāks un sanāk ka šo varu nopitk ar 16GB karti + vel 10ls bus ko iedzert. Vai arī ņemu to otru ar 8GB karti. :/ Manu prat vienigā atšķirība šim Nokia 5230 nav WLAN, taču otram ir... Nesmu izsti sapratis ka tur tas viss WLAN darbojas, tapec nezinu ir tas man vajadzīgs vai nav... :/ Tākā kads to arī var izskaidrot lūduz. Tākā ir kādam šis 5230 vai 5800. Un var ko ieteikt kuru ņemt. Būšu ļoti pateicīgs!
  16. Un backup ir pilnigi vienalga, web ta pat ir kopa velviena uz mana pc, bet tas ka par web gandriz neviens norm nezin, bet nu es jau atopos ar HACKED web!
  17. Nu nedomāju ka tur visiem biji nežēlīgi krutas majaslapas, bet nu ta pat piem man majaslapa reģistreti tikai daži desmiti cilveku projekts tikko sacies, bet jau uzzinu ka HACKED un vinu var novilkt kautkadā Turku weba.. :@
  18. Atsuti vēstulē linku, jo es ari izmantoju lvhosting pakalpojumus, kautka neticās ka viss šita notiek... lai gan man ar webs un serveris nejiet...
  19. Tas aizgāja paldiez tev. A var kāds rekur ari ar šito nedaudz izpalīdzēt http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=42988 Butu baigi labi to augšējo atstarpi noņemt un uzlikt display name php fusionam..
  20. Ir problēma ar dažām garumzīmēm IPB forumā :/ Rakstot topicos un citus nestrādā Ž un Š. Rakstot piemeram tekstu Es gāju uz mežu! (Pazūd viss pēc ž tai skaitā ari pats ž) Un tekst pārvēršās par Es gāju uz me Kāds zin kā to labot??
  21. ir jau tur 0. :/ body { font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 11px; background-color : #504A4B; margin:0px; } Un sry vispar netaja sadāļā netīšam esmu šo topicu sācis1 :/
  22. Gribēju jautāt netieku skaidrībā... kā var uzlikt lai web sakas pašā augšā nevis ar šo te atstarpi. un var kautkā izdarīt tā ka reģistrējoties php-fusionā var izvēlēties sev display name? Jo savādāk majaslapā nevar reģisrēties ja nikā ir !@%{*&^ u.t.t Un tādējādi uzreiz ari forumā rēģistrējas bez tiem. Ir kada iespeja uzlikt to display name?
  23. Visu laiku domaju par to datubāzes problēmu un nonācu pie secinājuma. Rekur instalējot php-fusion visu datubāzi ieinstalēju datubāzē piemērām x Un instalējot forumu ieinstalēju tu datubāze x2 Forumu gadijumā nevajadzēja instalēt taja pašā x datubāzē kur ieinstalēju php-fusion? EDIT: Problēma atrisināta.. Luk kas ari bija pie vainas tas ka katrs bija savā datubāzē.. Rekā... smadzenes vel man strādā un var šo to vēl izdomāt! Var vērt ciet!
  24. par <% BOARD HEADER %> viss ir skaidrs jau sataisiju cik nu vareju.. bet velaizvien jautajums par to Table 'ipbforum.fusion_online' doesn't exist un Table 'ipbforum.fusion_panel' doesn't exist luk screeni reģistrējoties un logoutojoties ko darīt var kāds ieteikt ko..? Nu ja tiem kas hoste tiem ir ta piekļuve, bet pats tur iekšā netieku.. Un ko majaslapai jau to izsti arī nevajag, jo hostētājs tev pasaka datubazes nosaukumu un tu uzzinstale majaslapu. phpmadamin nemaz nau jalien iekšā!
  25. Nu bet sanak tā ka man zem table fusion_online ir jauztaisa tāds ipbforum? Var paskaidrot nedaudz sikak ka to izdarit? Un otrs labi ja uz sava datora to vēl izdarīt varu, bet uz hosta kur man phpmyadmin piekļuves nau kā to dabut gatavu?
×
×
  • Create New...