gideons Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Heisaa Hopsaa ! Veelos mazliet jums apstaastiit un piedavaat lielisku iespeeju atpuusties kaa arii pabombardeet cs. Katru gadu, citreiz 2 reizes gadaa, mees Bauskas cs speelmani riikojam, pasaakumu - Cs Lanparty Tas norisinaasies 20 februaari, Bauskaa. Sis jau buus 7 Lanparty, ko riikojam, katru reizi censamies ieguut citus speletaajus, no citaam pilsetaam, kas arii izdodas, kaa arii var sastap dazus speletaajus no gign kaa : DeaDly, Lavrx, Maukuris. ceru kad soreiz pievienosies arii jerrico, kaa arii citi speelmani no gign community. Mes censamies maximaali, savaakt peec iespeejas vairaak speleetaaju soreiz cerams buus visi 50. tas sanaaks 10 komandas pa 5 speletajiem, kaa arii soreiz saaksim nevis vakaraa, bet gan jau ap pusdienslaiku. Daudzi varbuut teiks: 20 feb, ir stulbs datums, tad tak buus hokejs. neuztraucieties par to, mes esam padomaajusi, hokeju vares skatities tur pat uz vietas, uz lielaa projektaatora. Gribetaajiem informaacija seit - Informaacija Pasaakums izskataas saadi sakaartots Kaa arii katru lanparty censamies iemuzinaat. Lanparty video paldies, cerams sagaidisim kaadu no jums ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Biju uz iepriekšējo Event bija ok. Bet tā komandu lozēšana gan bija lol. Mani ielozēja ar čaliem , kur 2 nemācēja normāli kapāt un nemaz neizprata ka CW jākapā. Vienīgais šāvējs manā komandā bija Mēeebeeele. Bet pasakums OK. Bus jabrauc! Tikai jasaruna ar djadju naktsmajas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 hmm laikam jau 4x esmu bijis, un ari uz sho pasakumu bus... vismaz 1x gada var normali cw pashaut, bez nervus bojasanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Katrā ziņā partijs ir normāls, bet tā kā es cs nespēlēju vēl īsti nevaru izlemt piedalīties šajā pasākumā vai nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 zin ka. es cs apmeram ta ka saaku atkal megjinat spelet, bet nu nekaas spiidossh nav, bet ja pamanishos paspelet un pat ranka neizskatities pec bota, labprat piedalishos! Ka ar PC, janjem savejais liidz ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 (edited) Links uz pieteiksanos un sikau info Nu es ar vairs ipasi nespeleju, bet tagad pat austinjas piesledzu, lai drusku atgutos Pirmaja mirkli no skanjas neko nesapratu, jo pedejo reiz ar sound biju spelejis ieprieksejaa Lan Nav tik traki, skillz nemaz ta nepazud, un tas vairak ir fun pasakums. Labaks video: http://gotgame.lv/#/video/watch/12067 Edited January 29, 2010 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Kautvai tagad tā retāk cs spelēju, gribētos aizmaukt. bet pārāk liels gabals, ~ 220 km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Links uz pieteiksanos un sikau info Nu es ar vairs ipasi nespeleju, bet tagad pat austinjas piesledzu, lai drusku atgutos Pirmaja mirkli no skanjas neko nesapratu, jo pedejo reiz ar sound biju spelejis ieprieksejaa Lan Nav tik traki, skillz nemaz ta nepazud, un tas vairak ir fun pasakums. Labaks video: http://gotgame.lv/#/video/watch/12067 No kura Lan tas video ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Maukur tev nav tas video ko ciga taisiija? tas arii bija labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 nu c`mon, atbildat, PC savs jāņem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 izlasi pats ibio http://www.datateh.lv/forum/viewtopic.php?...b6342e9b8813720 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gideons Posted January 29, 2010 Author Report Share Posted January 29, 2010 ir iespeeja arii izireet datoru pa 4ls. p.s Lavrx tam video kkur ir jabuut, tik nezinu kur iisti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 cik svariigs ir pr0 skills? vai ari lielakoties prieksh fun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Liztikz tev 18 gadi ir? Tur mazgadīgus retardus nelaiž iekšā jo neviens negrib par tādiem nest atbildību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gideons Posted January 29, 2010 Author Report Share Posted January 29, 2010 dyversant. protams kad buus arii speletaaji kas sauj trakoti labi, bet neuztraucies - lielaakoties tas ir fun pasaakums, pamegini un redzees kaa buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 būtu kas paķer ar mašīnu varētu iemēģināt kas un kā Link to comment Share on other sites More sharing options...
gideons Posted January 29, 2010 Author Report Share Posted January 29, 2010 varbuut ar Maukuris, var sarunaat - ja vins nebrauks ar lexus Epix, uzraksti vinam, varbuut kko var sarunaat un varbuut, kaads cits brauks vel no Riigas, tad es padosu zinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 a kur tas rakstīts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 (edited) viss atkarigs no laika apstakliem, ta ka es nez ar ko busu! ja ziema turpinasies, tas nozime ka ar lexus busu un bus 2 brivas vietas masina! ja ziema atkapsies, butu ar nissanu, savukart, tas nozime ka brivu vietu nav... es tev jau irmit linku iedevu, kad tu jautaji par datoru, bet tu, budams akls gailis, to protams neredzeji... tapec mes penjemam ka tu esi siiks mulkitis, par kuru ne1 tur nerupesies un nevelas lai tu hujnu savaritu! miscuzii par tiesumu... Edited January 29, 2010 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Manu vietu bļē, man tie linki nestrādāja kad es rakstīju vai savu pc, bļe, so atpisies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 nu davai, tad vien jataisas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 domāju, ka dirsīgi kadri tur ir nevēlami kā jau visos cs pārtijos, so tu automātiski esi nevēlams Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 18 vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Maukuri, tu ar savu CAR brauksi uz to galu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 ta ka ziema laikam neatkapies, taa zinas dzirdeju, tad brauksu ar lexusu un bus 2 brivas vietas... Epix, fuj1, jus brauceji butu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now