Jump to content
GIGN Forum

Dīvains Topiks


Garsho alus
 Share

Recommended Posts

Man bija viens gadījums, kad es peldēju ezerā un man bija kādi 9-10 gadi un peldēju ar tādu kā rinķi milzīgu.Uzkāpis uz rinķa es devos dziļāk ezerā un tad pēkšņi rinķis apsviedās uz otru pusi un es sāku grimt 2-3 m dziļi zem ūdens. Vienīgais ko es tajā brīdī redzēju sauli kas ļoti spoži spīdēja man acīs, un man galvā bija tikai viena doma tik krastā! Tā es kaut kā nezinot tiku līdz krastam, kaut kur 1min zem ūdens pavadīju, par laimi kaut kā tiku līdz krastam un vairāk es maziņš nepeldējos tajā vieta ! :( Ja būtu pratis peldēt nebūtu bijis tāds šoks!

Link to comment
Share on other sites

Vienreiz bija kādi ~7 gadi aizbraucu uz Turciju ar vecākiem tur bija ļoti labs baseins takā peldēt nemācēju peldēju ar tadiem piepushamajiem uz rokām,nezinu kā vinjus sauc , paiet paris dienas baigi peldos (pirmo reizi bija pat bail iet udeni) tagad iemacijies esmu nu ok izeju arā sauļojos labi jālec ūdenī aizmirsu uzlikt tos piepushamos un bams ~3m dzila udeni , kautkā nelecu uz tālumu bet tiku arā un pieķēros pie baseina malas...

Tāds nu bija mans negadijums :(

Link to comment
Share on other sites

Kaut kā agrāk baigi bieži sanāca visādi debīli krist no dēļa, bmx'a vai citām stulbām mantām, tad esmu arī visu ko salauzis. Vairākas reizes ir tā, ka krītot, gaisā, sāc štukot: "bļe, moš čista vajadzētu pārstāt to darīt un kāpēc es nepaliku mājās". Bet vienreiz kaut kādā kretīniskā kautiņā man viens čalīts ar krēslu pa galvu iesita. Tad es atslēdzos, un sajūta bija tiešām jocīga. Nogulēju atslēdzies kādas padsmit sekundes, bet likās, ka guļu vairākas stundas. Paspēja visādi murgi rādīties un citas herņas.

Link to comment
Share on other sites

Lasot atcerējos, ka toreiz kad biju sīkāks ~ 13 gadi, ar paziņu gājām un mani pierunāja iedzert, tad pofig pāris aliņus tur padzērām un jutu, ka pats tāds dīvains palieku. Tad braucām ar mašīnu uz kautkādu dāču ķipa ēst zemenes un cept šašļiku, braucam un pie stūres kautkāds pidars galīgā bezfilmā. Tad šis močī uz ~ 50 km/h a es saku, lai stāv ja nē lekšu arā, bļē negribēju tur nosisties ar to debīliķi. Tad atvēru durvis un izlecu arā, saskrāpēju muguru un rokas. Beigās piesēdās cits pie stūres un braucām tālāk, bet beigās sapratu, ka šis nav labāks. tad gandrīz mūs kautkāds smagais nonesa, bet phuu nē. Tad izkapu arā un gāju prom.

Link to comment
Share on other sites

A atceros agrak kad dzivoju lukos sencis katru dienu ar vaziku veda mani uz bernudarzu un masu ar brali uz skolu. Nu vo sasežamies mes mashina un laižam. Braucam, braucat tad es atspiežos pret durvim un šis atveras nu vo ta izlidoju kulenjodams ara. Labi ka atrums nebij parak liels taja bridi. Dabuju vel no senča pizdi nosedinaja mani pa vidu. Kopsh ta laika visu laiku mashina man bija jasež pa vidu heh :)

ak ja vel viens gadijums bija kad nokritu no bumbiera koka. uzrapos kadus 2m augstuma un bams uz muguras... elu aizsit...nevaru paelpot...palieku sarkans...asaras aciis... kka ar rokam mahajoties radu draugam uz muguru lai šis pasit... labi ka bija vinsh ta butu tur nosmacis.

Ja ta padoma ir bijushi daudz visadu gadijumu. Agrak pa stroikam skraidot pohuja 4. stava lidam no balkona uz balkonu. Tagad nekad neko tadu nedaritu.

Link to comment
Share on other sites

Kad bīju mazīņš nu kur nu maziņš gadi 13-14, patika zagt metālu ar draugiem, lai nopirku kaut kādu saldumiņu aiziet uz dator klubu.Kā nu kuram intereses bīja mazotnē :whistling: Kādu labu dienu izdomājam uz kaut ko labāku aiziet nopelnīt nu izdomājām iet uz dzelzceļu zagt vilciena plākses, svars kaut kur bīja pie 8-9kg, pietam vajadzēja līst iekšā vilcienā , lai viņas izvliktu. Nu tad lūk. No sākuma kašķējāmies kurš nu līdis iekšā , viens uz otru dirsāmies, kad noķers , ko darīs ar mums vai ir vispār jēga to darīt, protams sanāca tā , kad līda tas lielākais un stiprākais. Tad nu lūk mans draugs (bījušais līda pirmais) Viss notika ideāli neviens nebīja viss bīja klusu, draugs bīja jau izņēmis kaut kur 4-5 plākses un hops ne no kurienes parādījās 3 veči un sāka kliegt "a nu suka naxu* ot suda valite" Nu ko jūs domājat? Viņi sāka skriet uz mūsu pusi , nu tad protams mēs ātri paķērām katrs pa vienai plāksei nu sākām skriet cik nu spēka bīja, tieši tajā mirklī nez no kurienes parādījās vilciens, viņš bīja tik tuvu , kad domājām , ka nepaspēsim pārskriet pāri sliedēm, tad mēs nometām plākses nost , jo bīja grūti skriet, bet vilciens jau bīja bišku uz priekšu parāvīs, tieši mans draugs paspēja pārskriet pāri sliedēm , bet es paliku un skrēju uz priekšu , lai tik mani nenoķer tie dzeļzceļa darbinieki, domāju pie sevis, kas ar mani būs vai mani ieliks kaut kādā tumšā vietā un nelaidīs laukā, vispār bīja pizģec. Tieši tajā mirklīt es paspēju pārskriet to sūda vilcienu un es tieši nokritu uz sliedēm domāju viss man ir pizda , tik daudz domas prātā pārskrēja , kad gandrīz apdirsos no bailēm, dzeļcelnieks bīja tik tuvu man , kad viņš varēja mani paraut pie sevis , protams viņš paspēja arī pārskriet sliedes, jo vilciens brauca ļoti lēni tākā viņš nesen tik sāka uzņemt ātrumu, tad nu es vēlvienu reizi nokritu , aizsķeroties atkal aiz sliedēm un viņš mani atkal gandrīz noķēra, viņš skrēja tieši aiz manis, jo es vienīgais lēni skrēju un visi mani draugi jau bīja aizmukuši pa gabalu, viņš man vilkās tik tālu , kad man gandrīz sirds apstājas , mute bīja tik sausa, tā kā es nebūtu dzēries 3-4 dienas. Protams es aizmuku, bet bīja šoks, par to kad mani gandrīz vilciens nobrauca un noķēra tas vecis. Tākā domājiet paši, šo visu es neēsmu izdomājis, man tiešām tā dzivē sanāca, no tās reizes es vairs nekad nezagu metālu pat tuvu nenācu pie vilcieniem un stacijām, jo biju nobījis , kad mani atpazīst un aizvedīs kaut kur!

p.s wūhū :10cm:

Edited by hwan
Link to comment
Share on other sites

Man gan bij tā ,ka tēvs bij nopircis mazinu KTMu ( moci ) kad man bija kādi 4 - 6 gadi... un nu.. gāzēju , a tur līkums priekšā ( viss notiek laukos ) , a es būdams mazs perdelis , neko tā nezinaju par bremzem , nobijos uz laidu pilnā gāzē( nu gandrīz pilnā ) iebraucu tādā kā grāvī , nu lab , tas vēl neks , bet man priekšā elektrības stabs... dīvainā kārtā pagriezu stūri bik pa kreisi , un nu izvairijos... ja būtu ietriecies, diez vai jūs šito lasītu.. , jo man liekas man nebij ķivere ar...+ tajā pašā dienā vai vienā citā mans brālis ar to pašu moci plecu izmežģija ( vai pat salauza ( bet par to ka salauza šaubos ) ) .... traki...

+ atceros ka biju mazāks stūmu riteni kalnā , a ritenim ir Ragi ... nu ok .. stumju.. un krītu ... Liekas ka viss kārtībā... aizeju kādus 20M tālāk , draugs saka man ka es asiņoju - pieliku roku pie galvs - plauksta asiņaina... Man bija acs kaktiņs pārsists... ... vēl bišķi un man acī tas rags būtu iegājis...!

Edited by CreativeNemesis
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...