spankyed Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 (edited) Sveikiņi! Sauc mani par Edgaru, 23 gadi, spēlēju war3 serverī apmeram 3mēnešus ar nicku sp[A]nky[Z], spēlēju daudz apmēram 5h dienā, domāju daudzi mani pazīst no pub jo iepriekš spēlēju tur,domāts no vecajiem biedriem piem: plavec, corsed,Huseins,good men , plikais utt , pārējie arī mani (tieši war3 serverī). Kādēļ vēlos tiesības? Nav patstāvīgu adminu no rītiem,es parasti esmu no 9-11 vismaz. Tas ir tas kad visi skillzori naak un domā paka4āties daudz pingeru, ff, un nenobriedushie kas lamājas nonstop Vēlētos, xk, xgag, xb, xslay, xslap, xchat komandas, lai varētu parādīt īsto vietu čīteriem,pingeriem, misiju nepildītājiem un rasistiem + mat lietotājiem utt. Nav man pieredze kā adminam,bet esmu viens no čaklākajiem postotājiem sadaļā aizmukušie 4īteri war3 uz war 3 serveri Rekomendētu laikam plikais. Ceru uz atsaucību! Edited January 23, 2010 by spankyed Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Domāju, ka dot var. Zinu čali i virtuāli, i dzīvē - ar galvu draudzējas Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Vecums mani mazliet pārsteidza, jo tas ir neraksturīgs uzvedībai forumā, serverī. Mazliet māc šaubas par čīteru atpazīšanu, bet tam es šobrīd nevēlētos vērst lielāko uzmanību. Es neatbalstu Tevi šai kandidatūrai un savas domas nemainīšu. P.S. Tu neesi vecais labais humors? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Atbalstu uz "cei" flagiem , bez d=ban pagaidam iztiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 kick,un slay var iedot,ja jau vinsh tur tik daudz spelee kaa apgalvo...Jo pienjemu ka arii tam pasham l1nk1nam un pikasimonam un ngear taij magjiskai trijotnei pienaaks mirklis,kad nevares CS griezt tik biezhi,cik vinji nemitigi to tagad dara Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Šis mirklis ja kas ir pienācis Tagad vairs nebūšu tik bieži serverī ! Jāpastrādā laikam nedaudz pa ilgiem laikiem būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Atbalstu uz visām prasītajām komandām, čīteri ir lielākā problēma no rītiem un spankijs jau nu brutālu aimu, wh māk atpazīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) Piebildīšu tikai, ka xb šim čalim vajag dot, kaut vai tikai tāpēc, ka regulāri ir manāmi posti no viņa Aizmukušo čīteru sadaļā par kārtējiem aimwhpro serverī. Spēlētājs zināms, ir spēlēts kopā jau gadiem un palicis atmiņā kā pozitīvs spēlētājs. Edited January 24, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) Tagad saaku atkal spelet war3 serverii, jo kompis +/- normaali saaka iet... Nu nedaudz lagi ir, bet nu... Chalis zinu spelee labi, GIGN komuunaa apgrozas jau labu laiku. Un jauns admins nenaaktu par skaadi.. REC! EDIT : 1337 posts Edited January 25, 2010 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts