Jump to content
GIGN Forum

Resf


ngEAr
 Share

Recommended Posts

http://skillz.lv/articles/172

Jūs atceraties šo jaunumu? Kādu laiku atpakaļ mēs jau rakstijām par lielu turnīru, kas tuvākajā laikā norisināsies Rīgā. Toreiz informācijas par šo notikumu bija pavisam nedaudz, un arī maz kurš ticēja, ka Latvijā var notikt kaut kas nopietns.

Taču mēs tiešām Jūs nemaldinājām, kad rakstījām to mīklaino un maz ticamo jaunumu ar nosaukumu "Kaut kas par kaut ko".

Tagad ir pienācis laiks atklāt kārtis un jebkurš no Jums visu beidzot uzzinās - par ko tad gāja runa un kas tad tomēr ir šīs "kaut kas".

Un tā, mēs ar prieku paziņojam Jums par to, ka 2010.gadā 27-28 martā, Rīgā notiks lielākais Baltijas kibersporta turnīrs - Riga eSports Festival 2010, kuram līdzīgu vēl nav bijis. Stiprākās Latvijas, Lietuvas, Igaunijas komandas un spēlētāji, iegūs iespēju cīnīties par 3000 Ls lielu balvu fondu, kā arī par vērtīgām balvām no turnīra partneriem un sponsoriem.

Turnīrs Riga eSports Festival notiks pašā Baltijas sirdī - Rīgā, un Latvijas galvaspilsēta ar prieku uzņems visus dalībniekus, skatītājus un viesus, plašā un ērtā telpā "Rīgas Mākslas Telpa", kura atrodas Vecrīgas centrā (adrese Kungu iela 3).

Papildus aizraujošajām spēlēm, intensīvajiem mačiem un prāta neaptverošajām cīņām, skatītāji un viesi varēs izbaudīt interesantu izklaides programmu, piedalīties vairākos konkursos ar vērtīgām balvām, kā arī iepazīties ar spēļu industrijas jaunumiem.

Kas attiecas uz balvu fondu, tad viņš tiks sadalīts šādi: disciplīnai Counter-Strike 1.6 (5x5) piešķirti 2000 Ls, savukārt disciplīnai FIFA 2010 (1x1) - 1000 Ls. Turklāt, labākie turnīra spēlētāji un komandas iegūs vērtīgas balvas no turnīra sponsoriem un partneriem, kurus mēs atklāsim nedaudz vēlāk.

Kā arī mēs ar lepnumu paziņojam, ka turnīrs Riga eSports Festival notiks ar Rīgas domes un personīgi ar Rīgas mēra Nila Ušakova atbalstu.

Atliek vien pateikt, ka konkrētāku informāciju var atrast oficiālajā turnīra mājas lapā - www.resf.lv.

Pagaidām - sekojiet jaunumiem oficiālajā turnīra mājas lapā.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Updeitoju pirmo postu , nezinu kas tur bija ka nospiezhot LV jaunums neparadas LV valoda.

Koderis teica ka viss kartiba , laikam nee.

Ja kadam vajag info par so pasakumu , varat droshi rakstit PM.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...