jancho Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Vakar biju liecinieks Shadow priestu spēkam. Gāju HC. Tanks nolikās, jo kāds malacis nindza pulloja vēl vienu papildus grupu, domāju jau, ka pisdec ir. Un te pēkšņi izrādās, ka shadow priests var vēsi notankot 3 mobus, kāmēr vienu tur uz Mind Control... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Nezinu, vai vel shadow pvp serverī var paņem mind control uz kuģi esošiem, kuri brauc un izlekt ar mc arā pirms iziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Par PvP nezinu, neesmu pievērsis tam uzmanību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 (edited) pac būdam shadowpriest (legolas) patīk aratī, lambermilā pie karoga ielien shadowmeldā kāds pieskrien atakot karogu MC un lejā pa klinti bet principā shadow tagad kačāties ir diezgan hujova, pēc katra pula jādzer manna tādā ziņa disciplīna smaitot ir lētāk un dmg ar ciešams un uz ranomiem ar kā hilām vieglāk tikt Edited December 19, 2010 by eLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Eu, alliance, taisat savu topiku citur un postojat tur! :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Mums pohuj uz jums, bet mēs jums kā dadzis acī. Tad jūs arī taisat citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Ne jau mums deathwings galvaspilsētai uzbruka, viņš zināja, ka SW noobi tusē, tāpēc arī pašķaidija !!! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 (edited) Nu, mums Deathwings uzbruka, jo saprata, ka no mums ir vairāk jābaidās nekā no kaut kādas sūda hordas. Un nestāsti, ka Deathwings neko neietekmēja, tur kur Deathwings nopirdās, tur Undercity uznāca virszemē! A mūsu karalis izmantojot situāciju, ka katastrofa pilsētai uznākusi, ņēma un savu pili paplašināja 2x, uzpisa 10 stāvīgu statuju un tas viss, neskatoties uz to, ka pie pašas Stormwindas netālajā Westfālā ir abnormāls daudzums bezpajumtnieku, kam nav ko ēst un sēž rindiņā pie sienas! Reāli gādīgs karalis, kas domā par savu tautu! Edited December 19, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Aha! Undercity kādreiz bija capital city azerotā, bet humani ar savu uzskatu ielaida scourge un viss aizgāja pakaļā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Nu labi, labi, Alliance savā laikā labi Hordi uzmeta. Bet kurš gan vairs to atcerās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Man aszunē pietiek ar šito: A/H attiecība 20,954 (68%) 9,741 (32%) 1.9 : 1 30,695 mc vispār ir imba dungeon bosos, kur addi ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Eh, šodien beidzās pre-paids un domāju, ka līdz janvāra vidum ņemu WoW pauzi Cerams, ka tad vairs nebūs tik trakas cenas ah, rindas uz dungeoniem un cerams, ka vēl alliance iemācīsies uzvarēt TB Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Rindas uz dungeoniem, vienmēr ir bijušas, ir un vienmēr arī būs. Ja cilvēki mazāk ies uz dungeoniem, tad pirmām kārtām jau tie būs tie paši tanki un healeri, kuri jau būs dabūjuši visu ko grib, ne jau nu DPS, kas netiek dungeonos un kuriem vēl nekas nav dabūt dēļ garās rindas. Rinda var kļūt tikai garāka. Ja gribi ātrāk tikt dungeonā, iesaku iet spēlēt no paša rīta(8-10), tad esmu pamanījis, ka pat kā DPS var tikt grupā 10-15 minūtēs. Uz Frostmane man liekas ar TB viss OK, neesmu vēl redzējis, ka horde spētu vinnēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Iespamošu šeit arī - varbūt kādam ir interese. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 (edited) Diez vai dabūsi ko daudz, Ebayā iet pa lētākām naudām acc, nekā expansion pakas kopā maksā... Edited December 20, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quality1 Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Izskatās, ka nebūs nekādas atlaides uz ziemassvētkiem kataklizmai Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 LOL, norāvu 3 dienu banu, kas šodien beidzās (uzzināju tik no rīta, ka man tāds uzlikts) par to, ka pajokoju par jauno secondary profesiju - Arheoloģiju. Dabūju 150 archaeology un mani tur apsveica es pateicu, ka viss pateicoties Nigger Archeology Fragmentiem . Izrādās, ka tobrīd guildmeita vietā viens GMs bijis ielīdis ar viņa čaru(lai atgūtu "uzhakota acc rezultātā savas mantas" jau pa skype pateica, ka patiesībā pārdevis pa 250$ ķīniešiem) un viņam tas nelikās smieklīgi... Sasmējos jau pamatīgi, mans otrais bans par rasismu uz 3 dienām. 1. reizē es pa pāli krievus nodirsu... Bet nu to es tiešām nožēloju, jo bija arī daži sakarīgi krievi, kas to pamanīja un uz mani pamatīgi apvainojās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Tur jau arī problēma, ka tikai daži. Kur ir tedijs pazudis, bļed?? LOL, norāvu 3 dienu banu, kas šodien beidzās (uzzināju tik no rīta, ka man tāds uzlikts) par to, ka pajokoju par jauno secondary profesiju - Arheoloģiju. Dabūju 150 archaeology un mani tur apsveica es pateicu, ka viss pateicoties Nigger Archeology Fragmentiem . Izrādās, ka tobrīd guildmeita vietā viens GMs bijis ielīdis ar viņa čaru(lai atgūtu "uzhakota acc rezultātā savas mantas" jau pa skype pateica, ka patiesībā pārdevis pa 250$ ķīniešiem) un viņam tas nelikās smieklīgi... Sasmējos jau pamatīgi, mans otrais bans par rasismu uz 3 dienām. 1. reizē es pa pāli krievus nodirsu... Bet nu to es tiešām nožēloju, jo bija arī daži sakarīgi krievi, kas to pamanīja un uz mani pamatīgi apvainojās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 man apnika wowu spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcChez* Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 (edited) Arena-Turnament (3.3.5-PvP Realm, HR-BLike Realm) ArcChez hu/dk ArcCho/hu/tr/80 ArcChez/dk/be/80 Addons:Dominos(ActionBars+citi); Parrot(SBT, bet nez kapec neizdodas editot); Macaroon(adv_macros); SquidFrame(Frames);+Vel dazi bet prieksh pvp nav vaidzigi; +Vai var kads iedodt linku priekš BattleText addon kas strada uz vai tiesi prieksh 3.3.5-vers... Edited December 31, 2010 by ArcChez* Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 (edited) just a sec... Nez, ir tik tādi Mikscrolling Battletext.. Bet nu imho varēji iztikt bez servera reklāmas, lai paprasītu to addonu. Googlē vari mierīgi atrast, ja nav līkas rokas. Edited January 1, 2011 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcChez* Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 just a sec... Nez, ir tik tādi Mikscrolling Battletext.. Bet nu imho varēji iztikt bez servera reklāmas, lai paprasītu to addonu. Googlē vari mierīgi atrast, ja nav līkas rokas. MSBT man nestrada esmu jau meiginajis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 MSBT man nestrada esmu jau meiginajis. Nu, vari ko līdzīgu tad meklēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 MSBT man nestrada esmu jau meiginajis. Man gan stradā. Nav ko spēlēt par šitigiem wannabe wow serveriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now