Jump to content
GIGN Forum

Acer Aspire 5738zg


Traffic
 Share

Recommended Posts

karoč bļad kā lamāties gribās. atnāca jaunais laptops, ko pasūtīju ar linuxu. uzlieku win 7 64bit, bootojot no flasha. un kā zināms, tad pēc restarta flash jārauj ārā, bet es neizrāvu, izrāvu tikai tad, kad jau rādījās "windows is loading files". nu poh, izrāvu, teica, ka trūkst 2 failu, 2x piesitu enter un aidā, aiziet tālāk instalācija. bet jau tur kur ir stadija completing installation ievēroju dīvainu, šauru svītru kkur uz ekrāna. un tagad tādas svītras ir visur. pārinstalējo to pašu win vēlreiz. tagad uzliku win 7 32bit versiju. vkartes draiveri no neta nokačāti, nekas nemainās. to strīpu nav, kad ieslēdzu datoru ar safe mode. vsp tās svītras parādās pirmo reizi pēc restarta instalējot jaunu windowsu. un tās strīpas mainās no tā, ko ar datoru dara. skatīt bildes. sorry par kvalitāti, fočēts ar telefonu.

ā. un vēl. cietais tjip ir 500 gb, bet reāli ir tikai 232gb, pārējā puse pie win instalēšanas parādās kā pilna, nu, brīva vieta 0 un tips tai partīcijai ir "Primary", ko nevar arī noformatēt. Kas tas atkal par bs?

Es pieņemu, ka strīpām vaina varbūt varētu būt win 7, bet kāpēc? Negribās xp likt...

edit: reku arī bilde par to cieto, ja nu kas. par daudz jau nebūs :D blje man galva vnk kūp jau. un prikols tāds, ka tagad sēžu pie tā paša windowsa, ko 2x mēģināju vispirms ieinstalēt.

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Es salīdzināju hash kodu ar jau esošo iso failu un sakrita, so cik saprotu nav vajadzības man kačāt citu.

Kas tas par tooli? čist neko tādu neatradu O_O līdzi vispār nāca cik es skatos tālākais tikai vistai draiveri un mājaslapā arī neko tādu neatradu.

blaa es vnk nesaprotu. kko tādu 1mo reizi redzu. vsp arī norm sadirsts ir, i-veikalā bij teikts, ka garantija ir 2 gadi, bet te garantijas grāmatiņā ilgākais ir 1 gads rakstīts.

brīnumi notiek. tgd teiksim ekrāns palika strīpaini zils. naijs.

Link to comment
Share on other sites

Lamāties nav vērts, bet tie artifakti uz desktopa parādās arī manam 5630ez,praktiski identiski. Parasti uzspēlējot kādu spēli parādās. Iespējams w7 vaina, bet arī neizslēdzu sliktas ventilācijas iespēju.

Edited by Kid
Link to comment
Share on other sites

WinXP uzlikt uz šitiem jaunajiem craptopiem ir lielāks pain in the ass, kā Win7. Jo tad winXP jāpāršuj install disks - jāpieliek ACHI draiveri. Protams pastāv iespēja, ka BIOSā var nomainīt SATA mode uz IDE, bet parasti tie BIOSi tik apgraizīti, ka nav.

Bildēs izskatās pēc tādiem artefaktiem, kā mirušām videokartēm.

Link to comment
Share on other sites

Iekš Hirens boot CD to tūli atradīsi. Meklē pēc sava HDD ražotāja.

Par garantiju - pats Acer nodrošina gadu, otru gadu nodrošina veikals, kurā pirki, jo pēc likuma, pircējam ir tiesības divu gadu laikā rakstīt pretenziju.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...