bzk^ Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 (edited) Sveicināti! Vārdā Mārcis, 22 gadi, spēlēju war3 serverī apmeram 4 mēnešus zem nika CyR, spēlēju gandrīz katru dienu apmēram 3 h dienā, domāju šo mēnešu laikā esmu iejuties komūnā un cilvēki ir iepazinuši mani, cik nu tas iespējams caur netu (tieši war3 serverī). Kādēļ vēlos tiesības? Lieta tāda, ka serverī nav daudz patstāvīgi spelējošu adminu, un tas rada problēmas, tādas kā 1)chīteri 2)spēletāji, kas nezin ka misiju arī japilda 3)lageri kuriem ir vienalga, ka viņi lago tā, ka izskatas ka ar spēd hak skraida Izvērtējot savus + un - , vēlētos iegūt xk, xg, xb, xslay, xslap, xchat komandas, lai varētu sodīt chīterus, misiju nepildītājus un citus nekārtību cēlājus Ja kādam no adminiem ir šaubas par xb, tad varu pateikt, ka chīteru atpazīšana nav sagādājusi problēmas. Esmu bijis admins netgames war3 serverī apmēram 3 gadus, biju arī servera Rec grupā, runājot par gign serveri, esmu ziņojis par chīteriem sadaļā "Aizmukušie chīteri" vai arī bombardējis l1nk1n skaipā It kā nevienam neuzbāzos ar to, vai aizliksi kādu labu vārdu par mani u.t.t, bet tomēr ir admini kas rekomendētu mani -> l1nk1n, pikaso, ngEAr Paldies par uzmanību! Edited January 7, 2010 by bzk^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 +1 par šito čelu ! Spēlē ok; reportē ok (ja reportē, tad pat nav jēga iet skatīties, jo pēc pirmā raunda visu var saprast) ! Ar galvu draudzējas! To jau ir pierādījis nG serveros ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 netgeimi paarnjem war3. tas arii viss, baigi gribeejaas shitaa pateikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 A bet protams ka atbalstu! Bija labs uz ng, bus te ar... © Maukuris Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Mazliet nost no teemas, bet tomeer ar teemu. cyr tas pats cyrus Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 un kas ar to būtu jāsaprot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzk^ Posted January 7, 2010 Author Report Share Posted January 7, 2010 jaa CyR ir tas pats CyRuS, bet ko tu ar to gribēji pateikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Domā ar galvu un ir nosvērts cilvēks. Nav sagādājis nekādas galvas sāpes nedz NG, nedz arī šeit. Atbalstu uz augstāk minētajām tiesībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 add!!!cik pedeja laika speleju kopa(cik nu tas sanak) tikai labakais ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 tell me more... ko atbalsti !!??? Tautas partiju nākamājās vēlēšanās, vairāk piena automātus skolās etc. Nu džeki tak , ja atbalstat, tad uzrakstat kaut ko vairāk par vienu vārdu. Runājot par Cyr spēlē viņš tiešām jau kādu laiku, uzvedās serverī it kā godīgi, bet tas ir arī viss ko es varu pateikt. Principā , ja pārējie galvo par viņu, tad, lai jau tiek. Es palieku neitrāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 (edited) tik pat labi, kāda jēga no tava teksta, ja tu paliec "neitrāls" ? tik pat tizli, kā neko nepasakot iepist rec. EDIT: mahmed, tur ne tika zāle jāpīpē, lai nesaprastu mana teksta nozīmi Edited January 12, 2010 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Mahmeds spele WAR3 , tape vinsh redzeja so individu no speletaja puses un vinja uzskatu ir jega nemt vera. Runajot par manu "Atbalstu". Es vareju uzrakstit to pashu , ko uzrakstija parejie: doma ar galvu , spele normali , he is from nG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 ? tik pat tizli, kā neko nepasakot iepist rec. Hollow nepipē zāli tik daudz un pārlasi manu tekstu vēlreiz un vēlreiz !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dont^ Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Rec! -- > CyR Norm chalits! domaju ka problemas nebus ar vinu! GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts