jerrico Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Vispar jau nav ne smakas no skaudiibas, gan jau vienkaarsi piebesiija, ka pastojanno kaads uztaisa kaadu topicu ar jautaajumu par dzelzhiem un pasha topica autori ir taadi urbji, ka skaidri saprotams, ka nekaadi lielie pirceeji nav, taadeelj vienkaarsi intereseeja cik reaali kko ir iegadaajushies Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 "ir doma pirkt"; "ko domaajat par..." un citos liidziigos topikos, cenoshos savu galvu nebaazt. Man vinji visi liekas vienaadi un droshi vien, ka 50% no topika autoriem to mantu nemaz nav nopirkushi. Forshaakais ir tas, ka neatkariigi no itema, kompja vai cita suuda, vienmeer atradiisies kaads chaliitis, kursh pateiks:" Vo, Tieshi taadu pirms nedeeljas nopirku, best of the best" vai "manam draugam tieshi taads pats"! Taadi gabali man vienmeer uzmet smaidu uz sejas. Kopumaa, man ir vienalga. l1nk1n's gan mazliet aizsvilies Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Forshaakais ir tas, ka neatkariigi no itema, kompja vai cita suuda, vienmeer atradiisies kaads chaliitis, kursh pateiks:" Vo, Tieshi taadu pirms nedeeljas nopirku, best of the best" vai "manam draugam tieshi taads pats"! Taadi gabali man vienmeer uzmet smaidu uz sejas. Kopumaa, man ir vienalga. l1nk1n's gan mazliet aizsvilies Jaa, piekriitu! p.s. Es vakar arii nopirku aifonu, baigi nereals! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) A man čomam arī ir un viņš ir sūds (nu nejau čoms), es par brīvu tādu neņemtu!!!!!! Edited January 5, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Joprojām tikai pāris saprot lietas būtību ! Visiem sūdu stumdītājiem gL in real life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 p.s. Es vakar arii nopirku aifonu, baigi nereals! Maita Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Kri tev maziņais problēmas ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Mans maziņais tev mutē neielien. P.S. Es lieliski saprotu, ka daļa no tiem topiku taisītājiem neko nenopērk. Tā bilde bija domāta tieši uz to postu, kuru citēju. Pārlasi vēlreiz un pasaki vēl, ka man nebija taisnība.. Edited January 5, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
emporio Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 hihi haha es vakar piparkuukas saeedos , ibio rio ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=42496 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=42518 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=42495 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=42442 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=42291 ... varētu uzskaittīt daudz un dikti ! Cik no Jums realno ir iegādājušies ? Es ari varētu uzmaukt topiku par PC, kurš maksā 1241215 Ls un prasītu Jūsu domas ! SO?! kā tad ir lielie, biezie čaļi ?! Uzraki vakardienas topikus un jau jautā, cik cilvēki ir jau nopirkuši datoru? Asprātis. cash^ zini... man tas vecums ir garām, kad man vajag kaut ko materiālu... es pieņemsim šogad aizgāju uz baznīcu līdzi muterītei kā dāvanu un pretī saņēmu ROCHE ferrero končas... man ar to pilnīgi pietika... Ja pietiktu, tad nečīkstētu! Tavā pasaulē jau tikai 1 spēle tikai pastāv. CS 1.6. Gan jau tas pats non-steamed. _____________________________________ Tas vai kāds pērk labu datoru, vai ne, nebūs gan tavs lēmums. Atradies kundziņš, kas visiem noteiks, ko pirkt, ko ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) es gan gaidīju! Linkin, ko tu domāji taisot šo topiku? Ka visi tev piekritīs un pateiks to pašu? P.S. Linkin, gaidu desmit uzbraucienus! Edited January 5, 2010 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4llschmir Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 man poh*j man žakete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icecream Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Ja vaig lai perk kada tev dalja Link ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Tas ir psc, ja tā paskatās, tad katrs 3. topiks gignā beidzas ar diršanos, un galvenokārt dēļ mūsu GIGN oldskūl varoņiem. Edited January 5, 2010 by RaWrRr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Vai nav poh? Ko tu tad tur lien un lasi... Tak filtrē topika nosaukumu un nelien... Edited January 5, 2010 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) kā gan topiks, kurš ir iesākts ar domu dirsties, nevar beigties ar diršanos? bet tā, tīri pozitīvs topiks, man patīk! Edited January 5, 2010 by r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Tas taadeelj, ka nav ieviesti nekaadi apmaaciibas kursi kuri buutu jaaiziet obligaati pirms driiksteetu regjistreeties GIGNaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Ф, dвrgais sensej, paskaidro mыsu neapdвvвtajiem prвtiem ро topika оsto bыtоbu. Paldies, ka nes рai pasaulei savu izcilo teoriju par topiku bыtоbвm un savus bagвtоgos domu graudus no kuriem mзs pвrtiekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Whatever ! Zabejte... vakar biju nesejā un sastrādāju huiņu ! ja kādam aizskāru sirsniņu, tad sry ! TL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Ko Tu sapīpējies? Es arī gribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Zaļo CAINES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts